SportCsaládi nappal zárta a szezont a Kosársuli

2024. június 21., péntek
 
Családi nappal zárta a szezont a Kosársuli

A tavalyi évhez hasonlóan családi nappal zárta a 2023-24-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület programján mintegy 200-an vettek részt június 16-án vasárnap.

 

 

 

 

 

A rendezvényen korosztályonként díjazták a Kosársuli legjobb játékosait, illetve edzőjét is.

A városi stadionban megtartott eseményen a közösségépítésen volt a hangsúly. A résztvevőknek kispályásfoci bajnokságot szerveztek, emellett természetesen a kosárlabda is előkerült. Emellett a korosztályos csapatok játékosai és a szülők

A rendezvényen adták át a Kosársuli idei díjait is. Összesen 8 elismerés talált gazdára. A kék-sárga gárdák korosztályonkénti legjobbjai mellett a legjobb edző és a legjobb utánpótlás játékos vehetett át díjat. A kupák mellett a Népkerti Pizzéria jóvoltából ajándékutalványok is kiosztásra kerültek.

 

A DÍJAZOTTAK:

Sebők-Dawa Kayson (U11)

Fejes Ferenc (U12)

Soós Balázs (U14)

Becsei István (U16)

Kruzslicz Alex (U18)

Bősz Richárd (U20)

Legjobb utánpótlás játékos: Balogh László

Legjobb edző: Sasa Vejonovic

 
 
Forrás: Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen

Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen

A tárlatvezetéseken túl gombfoci bemutató és bajnokság, valamint múzeumi kincskereső is várja a családokat szombaton délután 5 órától egészen késő estig.
Átvették a megbízóleveleket

Átvették a megbízóleveleket

Június 19-én délután vették át a Helyi Választási Bizottság elnökétől a megbízóleveleiket a megválasztott képviselők. Névsorok.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Újabb neveket jelentett be e SZIN

Újabb neveket jelentett be e SZIN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagyhelyszínek programja. A teljes program ITT!
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Következik a Pál utcai Óvoda
Következik a Pál utcai Óvoda Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..
 
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat Hódmezővásárhely Ifjú Tehetsége városi elismeréseket adtak át a Városháza dísztermében. Két országos hírnevű sportoló kapott kitüntetést.