SportTestvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel

2019. szeptember 17., kedd
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel

A tizenkilencedik Testvárosok Kupáján jártak a vásárhelyi öklözők Kiskunhalason. Az ökölvívók szokásos seregszemléjét, a kiskunhalasi Kertvárosi Általános iskola tornacsarnokában rendezték

 

 

 

 

 

 

Szeptember 14-én 13 órától 15-én pedig 9 órától mérték össze erejüket a bokszolók.

 

A két Kovács, Fanni és Pál válogatottbeli elfoglaltsága miatt ezúttal nem lehetett a csapat tagja, Gyermán Kyra és Ajtai Attila pedig gőzerővel már a serdülő OB-re készül, illetve Balog Patrik betegség miatt nem utazhatott – számolt be Tóth Zsolt vezetőedző.

 

Kovács Krisztián ezúttal is ellenfél nélkül maradt, de bemutató mérkőzést bokszolhatott a felnőtt OB ezüstérmesével, ahol ragyogóan helytállt, igazi nehézsúlyú meccset játszottak, melynek döntetlen lett a vége.

 

Tóth Nikolett az egri válogatott versenyzővel, Oláh Eszterrel bokszolt és pontozással maradt alul. Rónyai Roland is hasonlóképpen járt a többszörös korosztályos magyar bajnokot, Borsos Tamást kapta, de méltó ellenfélnek bizonyul, kemény mérkőzésen csak pontozással kapott ki. Ütközetük kiérdemelte a nap mérkőzése címet is.

A vásárhelyi klub így egy ezüsttel és egy bronzzal térhetett haza.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Győzelemmel indult a szezon

Győzelemmel indult a szezon

A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben folytatódik a Hello Modern Agrárium programsorozat.
Ezeken a napokon nem dolgozunk 2020-ban

Ezeken a napokon nem dolgozunk 2020-ban

2020-ban csupán két munkanap-áthelyezéssel kell tervezniük a munkáltatóknak és a munkavállalóknak. Az első hosszú hétvége a húsvéti időszakra esik majd.
Vásárhelyi kötődésűek az idei Bessenyei díjasok

Vásárhelyi kötődésűek az idei Bessenyei díjasok

Idén a díjat egyéni kategóriában megosztva, Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapja.
 

És ezt már olvasta?

Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában Nemes Fekete Edit alkotásai összekötik a történelmi Délvidéket, a most Vajdaságként ismert territóriumot és a Dél-Alföldet, így Hódmezővásárhelyt is.