SportSzázötven résztvevő volt a Streetball bajnokságon

2022. május 24., kedd
 
Százötven résztvevő volt a Streetball bajnokságon

Több mint 150 résztvevővel rendezték meg május 22-én vasárnap a CB Basket A to Z elnevezésű, Streetball bajnokságot Hódmezővásárhelyen.

 

 

 

 

 

Tavaly augusztus 14-én volt utoljára közös szervezésű streetball bajnokság. Idén tovább nőtt a résztvevők száma.

A Hódtói Sportcentrumban a Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub játékosai mellett  több mint 150-en voltak a sporteseményen.

 

A reggel 9-kor kezdődőtt nevezés után fél 10-től pattogott a labda a versenyeken. A megmérettetésre 5 kategóriában - 2008 és utána született fiúk, 2005-2007 fiúk, 2004 és előtte született férfiak, hölgyek (2007 és előtte született) és családi (minimum két generáció) - várták a jelentkezőket.

 

A 3+1 főből álló csapatok között mérkőzéseit játékvezetők bonyolították le. A sportolókat vendégül is látták: a nevezőknek pizzaszelet és üdítő segített feltöltődni az összecsapások között.

A streetball hangulatát a viadalok mellett az egész nap szóló zene fokozta, egészen az eredményhirdetésekig, ahol az első helyezett csapatokat sportserleggel és oklevéllel ismerték el.

 

A Streetballon résztvevő játékosok egy része a szombati napon városnézésen vettek rész Szegeden, melyen egyebek mellett a Szent István téri víztoronyban, a Móra Múzeumnál, a Dómnál is jártak. Emellett megnézték a megyeszékhely főbb nevezetességeit is.

 

Eredmények:

Családi kategória:

Csicsók

 

Női kategória:

Dream Team (Szabadka)

 

2008 után született fiúk:

Spartak I.

 

2005-2007 fiúk:

Kobe Van Kenobi

 

Felnőtt férfi kategória:

Pink Panther

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hód-Fitness érmek a tatai Országos Bajnokságról

Hód-Fitness érmek a tatai Országos Bajnokságról

Az I. és II. osztály versenye után május 21-én a hétvégén a DANCE kategória versenyzői mutatták meg Tatán, a Güntner Arénában, hogy mit tudnak.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.24.hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.24.hét

Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Online vásárlás okosan - avagy hogyan aknázzuk ki az internetes vásárlás lehetőségeit?

Online vásárlás okosan - avagy hogyan aknázzuk ki az internetes vásárlás lehetőségeit?

Az internetes vásárlás ma már mindannyiunk életében tagadhatatlanul jelen van. Néhány hasznos jótanács és ingyenes vásárlási kuponok cikkünkben.
Kitűzték a mártélyi választás időpontját

Kitűzték a mártélyi választás időpontját

Dr. Putz Anita polgármester szerint, volt idő, amikor Mártélynak az uniós forrásokból 15-öd rész sem jutott, mint a szomszédos Székkutasnak.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.