SportSzázötven résztvevő volt a Streetball bajnokságon

2022. május 24., kedd
 
Százötven résztvevő volt a Streetball bajnokságon

Több mint 150 résztvevővel rendezték meg május 22-én vasárnap a CB Basket A to Z elnevezésű, Streetball bajnokságot Hódmezővásárhelyen.

 

 

 

 

 

Tavaly augusztus 14-én volt utoljára közös szervezésű streetball bajnokság. Idén tovább nőtt a résztvevők száma.

A Hódtói Sportcentrumban a Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub játékosai mellett  több mint 150-en voltak a sporteseményen.

 

A reggel 9-kor kezdődőtt nevezés után fél 10-től pattogott a labda a versenyeken. A megmérettetésre 5 kategóriában - 2008 és utána született fiúk, 2005-2007 fiúk, 2004 és előtte született férfiak, hölgyek (2007 és előtte született) és családi (minimum két generáció) - várták a jelentkezőket.

 

A 3+1 főből álló csapatok között mérkőzéseit játékvezetők bonyolították le. A sportolókat vendégül is látták: a nevezőknek pizzaszelet és üdítő segített feltöltődni az összecsapások között.

A streetball hangulatát a viadalok mellett az egész nap szóló zene fokozta, egészen az eredményhirdetésekig, ahol az első helyezett csapatokat sportserleggel és oklevéllel ismerték el.

 

A Streetballon résztvevő játékosok egy része a szombati napon városnézésen vettek rész Szegeden, melyen egyebek mellett a Szent István téri víztoronyban, a Móra Múzeumnál, a Dómnál is jártak. Emellett megnézték a megyeszékhely főbb nevezetességeit is.

 

Eredmények:

Családi kategória:

Csicsók

 

Női kategória:

Dream Team (Szabadka)

 

2008 után született fiúk:

Spartak I.

 

2005-2007 fiúk:

Kobe Van Kenobi

 

Felnőtt férfi kategória:

Pink Panther

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hód-Fitness érmek a tatai Országos Bajnokságról

Hód-Fitness érmek a tatai Országos Bajnokságról

Az I. és II. osztály versenye után május 21-én a hétvégén a DANCE kategória versenyzői mutatták meg Tatán, a Güntner Arénában, hogy mit tudnak.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.24.hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.24.hét

Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Online vásárlás okosan - avagy hogyan aknázzuk ki az internetes vásárlás lehetőségeit?

Online vásárlás okosan - avagy hogyan aknázzuk ki az internetes vásárlás lehetőségeit?

Az internetes vásárlás ma már mindannyiunk életében tagadhatatlanul jelen van. Néhány hasznos jótanács és ingyenes vásárlási kuponok cikkünkben.
Kitűzték a mártélyi választás időpontját

Kitűzték a mártélyi választás időpontját

Dr. Putz Anita polgármester szerint, volt idő, amikor Mártélynak az uniós forrásokból 15-öd rész sem jutott, mint a szomszédos Székkutasnak.
 

És ezt már olvasta?

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 4. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Egy nagyon értékes győzelem
Egy nagyon értékes győzelem Vuk Pavlovic csapata fantasztikus hajrával fordított, győzelmének köszönhetően pedig őrzi hibátlan mérlegét a Hódtói Sportcsarnokban.
 
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház Tűz ütött ki január 25-én este hét órakor a Görbe utcában. A tűzoltók két nagytestű kutyát is kimentettek.
 
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse A vakondot választotta 2023-ban az Év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet.
 
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023 Idén a hazai zenekultúra lassan elfelejtett és több generáció számára már kevésbé ismert műfaja, a folklór muzsika és a magyar nóta volt a főszereplő.
 
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak A két ittas utast nem engedték fel a buszra, a szóváltást kölcsönös tettlegesség, ütés- és rúgásváltások követték. Előkerült egy bicska is, de sérülés nem történt.