SportSikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása

2019. augusztus 19., hétfő
 
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása

Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián. Két napon keresztül csatáztak egymással a női és férfi versenyzők a hagyományos Fesztivál-kupán.

 

 

 

 

 

 

A ring most a Móra Ferenc Múzeum rekonstrukciója miatt költözött a Stefániára, de remek meccsekben így sem volt hiány.

A főszervező, a Boxvilág Ökölvívóképző SE volt, a rendezvény fővédnöke pedig az egykori világbajnok bokszoló, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, Erdei Zsolt volt.


Erdei Zsolt mellett a rendezvény díszvendége Gedó György, olimpiai bajnok ökölvívó volt. A helyszínen tekintette meg a meccseket a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Balzsay Károly. De a közönség találkozhatott Kovács Mária vb-aranyérmes bokszolóval, vagy éppen a világ egyik legjobb női játékvezetőjével, Szűcs Veronikával.

A színvonalas Fesztivál Kupa küzdelmeiből a Boxing Gym Vásárhely sem maradhatott ki. 10 versenyzővel indultak és remek helytállással, érmes helyezésekkel végeztek.

Szombat Mihály sajtóreferens beszámolója szerint, Kovács Krisztián, Seres Héra és Ajtai Attila súlycsoportjában ellenfél nélkül maradt.

Seres Héra, Germán Kira, Tóth Máté, Tószegi Ferenc és Balogh Patrik sikeres minimumvizsgát tett. Tószegi Ferenc és Bogár Gergő ragyogó bemutató mérkőzést vívott. Rónyai Roland a döntőbe jutásért pontozással maradt alul, így bronzéremmel vigasztalódhatott.

Germán Kyra a döntőben egy kőbányai versenyzőtől kapott ki, pontozással, ezüstérem került a nyakába. Roland és Kyra is nagyot bokszolt, rendkívül kemény és szoros mérkőzésen született a számukra kedvezőtlenebb eredmény.

Balogh Patrik élete első nemzetközi meccsét vívta, a második menetben padlóra küldte szerb ellenfelét, akinek edzője nem folytatta a mérkőzést.

Tóth Nikinek ezúttal az ezüstérem jutott, egy erősen véleményes meccsen pontozással maradt alul.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Változásokkal készülnek az új szezonra

Változásokkal készülnek az új szezonra

Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában

Száz újonc a vásárhelyi laktanyában

A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
Hahó, itt vagyunk!

Hahó, itt vagyunk!

A nulla óra egy perc és nulla óra huszonöt perc az első vidéki és az első fővárosi idei babaszületési rekordidő. A vásárhelyi kórházban 24 órán belül várható újszülött.
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok

Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 

És ezt már olvasta?

Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása
Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása A most megnyílt tárlaton az ábrázoló vagy absztrakt látásmóddal alkotott, a mártélyi tájat és az ott megélt közösségi élményeket megörökítő hetven mű látható. Képekkel.
 
Értékes kettős siker
Értékes kettős siker Az NB I/B 19. fordulójában a Concordia Motax KC Pápa ellen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőttcsapata. Nem is akárhogy!
 
Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.