Kék hírekPanorámabusszal az árokig

2016. július 23., szombat
 
Panorámabusszal az árokig

Talán a kisgyerekként Matchbox autók tologatása juthatott eszébe a fiatalembernek, amikor hirtelen ötlettől vezérelve meglovasított egy panorámabuszt. Ám, mivel elég nagy gyakorlat kell egy ilyen monstrum elvezetéséhez, a 19 éves alkalmi sofőr eltalált egy személyautót, majd a buszt beültette egy árokba.

 

 

 

 

 

A rendőrök végül is hamar elfogta a 19 éves szentesi fiatalt, aki engedély nélkül, ittasan hajtott el a Szentes belterületén parkoló busszal.

A gyanú szerint a szentesi férfi július 23-án 3 óra 40 perckor ült be egy parkolóban álló autóbuszba.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították az autóbuszt jogtalanul használó M. Józsefet, akinél az alkoholteszt pozitív eredményt mutatott. 

A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. 

A balesetben személyi sérülés nem történt, de vélhetően nem olcsó mulatság a busz kiemelése az árokból, a kijavítása. Valószínű egy darabig nem lesz kedvea buszozáshoz, még utasként sem. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben az utánpótlás

Lendületben az utánpótlás

Mindkét vásárhelyi úszó egyesület ifjú sportolói rajtkőre álltak és egyéni csúcs mellett érmes helyezések is születtek Budapesten az I. Országos Cápa Bajnokságon.
A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

Az ellenőrzés kiterjed a kötelező tartozékok meglétére, az utasszállítás és a járdán közlekedés feltételeire, az úttesten áthaladás szabályaira.
Díjat nyert a vásárhelyi kórház

Díjat nyert a vásárhelyi kórház

Sikerrel pályáztak, hiszen az Emlőszűrő Központ fejlesztése során az országban elsőként helyeztek üzembe 3D képalkotásra alkalmas mammográfot.
Mindent látó szemek

Mindent látó szemek

A városközpontban a 20 millió forintos beruházás által, a 28 új kamera felszerelésétől  a garázdaság, a graffitizés, a vandalizmus visszaszorulását várják. Képekkel!

 

És ezt már olvasta?

Gyermekrajzokon a család ünnepei
Gyermekrajzokon a család ünnepei Kihirdették a Hódmezővásárhely Református Újtemplomi Egyházközség által kiírt gyermekrajzpályázat eredményeit a Tornyai János Múzeumban. Képekkel.
 
Nagyszerű fejlesztések az Aranyossyban
Nagyszerű fejlesztések az Aranyossyban

Az energetikai korszerűsítés után az iskola tetőterében közösségi és oktatási helyiségeket, számítógépes termet alakítottak ki. Vannak további tervek. Képekkel.

 
Nyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén
Nyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén Lelkes hozzállással, remek játékkal tették le a névjegyüket a vásárhelyi diákok a Szegeden rendezett Megyei Asztalitenisz Diákolimpia döntőjén. Képekkel.
 
Lehet élezni a korcsolyát!
Lehet élezni a korcsolyát! Van, aki odavan érte, de van, aki a jeget látva azonnal nagy hasra- és fenékre esésekre asszociál. December 13-tól mindkettőről közvetlen benyomásokat lehet szerezni.
 
És mégis mozog a Föld
És mégis mozog a Föld Galileo híres - címbeli mondatát - a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában dr. Bónis Béla bizonyította be ismét egy látványos ingakísérlet prezentálásával.
 
Programok advent harmadik vasárnapján
Programok advent harmadik vasárnapján Advent harmadik vasárnapján, december 15-én a koszorú egyetlen rózsaszínű gyertyáját kell meggyújtani, mivel a rózsaszín az örömvasárnap liturgikus színe.
 
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban Hagyomány, népi írók, nemzeti önismeret címmel rendezett konferenciát az Emlékpontban.