Kék hírekPanorámabusszal az árokig

2016. július 23., szombat
 
Panorámabusszal az árokig

Talán a kisgyerekként Matchbox autók tologatása juthatott eszébe a fiatalembernek, amikor hirtelen ötlettől vezérelve meglovasított egy panorámabuszt. Ám, mivel elég nagy gyakorlat kell egy ilyen monstrum elvezetéséhez, a 19 éves alkalmi sofőr eltalált egy személyautót, majd a buszt beültette egy árokba.

 

 

 

 

 

A rendőrök végül is hamar elfogta a 19 éves szentesi fiatalt, aki engedély nélkül, ittasan hajtott el a Szentes belterületén parkoló busszal.

A gyanú szerint a szentesi férfi július 23-án 3 óra 40 perckor ült be egy parkolóban álló autóbuszba.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították az autóbuszt jogtalanul használó M. Józsefet, akinél az alkoholteszt pozitív eredményt mutatott. 

A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. 

A balesetben személyi sérülés nem történt, de vélhetően nem olcsó mulatság a busz kiemelése az árokból, a kijavítása. Valószínű egy darabig nem lesz kedvea buszozáshoz, még utasként sem. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben az utánpótlás

Lendületben az utánpótlás

Mindkét vásárhelyi úszó egyesület ifjú sportolói rajtkőre álltak és egyéni csúcs mellett érmes helyezések is születtek Budapesten az I. Országos Cápa Bajnokságon.
A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

Az ellenőrzés kiterjed a kötelező tartozékok meglétére, az utasszállítás és a járdán közlekedés feltételeire, az úttesten áthaladás szabályaira.
Javult a romló helyzet

Javult a romló helyzet

A felsőoktatásba jelentkezők idei száma az elmúlt 19 év negatív rekordja, az EMMI viszont örül a 74 százaléknak.
491 iskola kért iskolaőröket

491 iskola kért iskolaőröket

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumhoz tartozó két iskola kivételével vásárhelyi oktatási intézmény neve nem szerepel a listán.
 

És ezt már olvasta?

Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.