Kék hírekPanorámabusszal az árokig

2016. július 23., szombat
 
Panorámabusszal az árokig

Talán a kisgyerekként Matchbox autók tologatása juthatott eszébe a fiatalembernek, amikor hirtelen ötlettől vezérelve meglovasított egy panorámabuszt. Ám, mivel elég nagy gyakorlat kell egy ilyen monstrum elvezetéséhez, a 19 éves alkalmi sofőr eltalált egy személyautót, majd a buszt beültette egy árokba.

 

 

 

 

 

A rendőrök végül is hamar elfogta a 19 éves szentesi fiatalt, aki engedély nélkül, ittasan hajtott el a Szentes belterületén parkoló busszal.

A gyanú szerint a szentesi férfi július 23-án 3 óra 40 perckor ült be egy parkolóban álló autóbuszba.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították az autóbuszt jogtalanul használó M. Józsefet, akinél az alkoholteszt pozitív eredményt mutatott. 

A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. 

A balesetben személyi sérülés nem történt, de vélhetően nem olcsó mulatság a busz kiemelése az árokból, a kijavítása. Valószínű egy darabig nem lesz kedvea buszozáshoz, még utasként sem. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben az utánpótlás

Lendületben az utánpótlás

Mindkét vásárhelyi úszó egyesület ifjú sportolói rajtkőre álltak és egyéni csúcs mellett érmes helyezések is születtek Budapesten az I. Országos Cápa Bajnokságon.
A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

Az ellenőrzés kiterjed a kötelező tartozékok meglétére, az utasszállítás és a járdán közlekedés feltételeire, az úttesten áthaladás szabályaira.
Halálos baleset Szikáncs és Földeák között

Halálos baleset Szikáncs és Földeák között

Földeáki férfi a december 29-én valamivel 3 óra után történt baleset áldozata. Személygépkocsijával lesodródott az útról és felborult.

Oroszlán élt Vásárhely környékén

Oroszlán élt Vásárhely környékén

Egy különleges, mondhatni szenzációs bizonyíték került elő éppen két éve. Veszély leselkedhetett a mai Vásárhely területén és környékén élőkre.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.