Kék hírekPanorámabusszal az árokig

2016. július 23., szombat
 
Panorámabusszal az árokig

Talán a kisgyerekként Matchbox autók tologatása juthatott eszébe a fiatalembernek, amikor hirtelen ötlettől vezérelve meglovasított egy panorámabuszt. Ám, mivel elég nagy gyakorlat kell egy ilyen monstrum elvezetéséhez, a 19 éves alkalmi sofőr eltalált egy személyautót, majd a buszt beültette egy árokba.

 

 

 

 

 

A rendőrök végül is hamar elfogta a 19 éves szentesi fiatalt, aki engedély nélkül, ittasan hajtott el a Szentes belterületén parkoló busszal.

A gyanú szerint a szentesi férfi július 23-án 3 óra 40 perckor ült be egy parkolóban álló autóbuszba.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították az autóbuszt jogtalanul használó M. Józsefet, akinél az alkoholteszt pozitív eredményt mutatott. 

A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. 

A balesetben személyi sérülés nem történt, de vélhetően nem olcsó mulatság a busz kiemelése az árokból, a kijavítása. Valószínű egy darabig nem lesz kedvea buszozáshoz, még utasként sem. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben az utánpótlás

Lendületben az utánpótlás

Mindkét vásárhelyi úszó egyesület ifjú sportolói rajtkőre álltak és egyéni csúcs mellett érmes helyezések is születtek Budapesten az I. Országos Cápa Bajnokságon.
A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

A kerékpárosokat ellenőrzik - de nagyon!

Az ellenőrzés kiterjed a kötelező tartozékok meglétére, az utasszállítás és a járdán közlekedés feltételeire, az úttesten áthaladás szabályaira.
Január 6. Vízkereszt

Január 6. Vízkereszt

A vízkereszti népszokásokból mára jobbára csak annyi maradt meg, hogy ekkor szedik le a karácsonyfát. Pedig már a 3. századtól különleges jelentőséggel bír.
Ilyenek a legboldogabb emberek

Ilyenek a legboldogabb emberek

Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 

És ezt már olvasta?

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.
 
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.