FélpercesPálinkás bonbon Székkutasról

2013. január 10., csütörtök
 
Pálinkás bonbon Székkutasról

Egy sikeres Leader Vállalkozásfejlesztési pályázat eredményeként  pálinkafőzde és csokiüzem létesül a közeljövőben Székkutason.

 

 

 

 

A közel kétszer 20 milliós támogatású, 10-10 millió forintos önrész kiegészítésével megvalósuló beruházásban kézi készítésű desszerteket, bonbonokat gyártanak majd manufaktúrában. Termékeikkel már voltak több kiállításon és a bécsi karácsonyi vásárban.

A tervek szerint pálinkás csokoládét és a Herbáriát bevonva gyógyteás édességet is készítenek majd.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ennivaló receptjeink - Brokkolis-diós tészta

Ennivaló receptjeink - Brokkolis-diós tészta

Az először talán meglepő recept elkészítése után kellemesen csalódni, a család többi tagja pedig olaszosan 'bravozni' fog!

Háziállat, barátok, szex - ezek kellenek a hosszú élethez

Háziállat, barátok, szex - ezek kellenek a hosszú élethez

Számtalan módszer van arra, hogy meghosszabbítsa várható élettartamát. Hogy hogyan, kiderül cikkünkből.
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

Az akció során a közúti áru- és személyszállítást végző járművek közlekedésével leginkább érintett útvonalakra és időpontokra fókuszálnak.
 

És ezt már olvasta?

Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.