Kék hírekMég mindig keresik a kollégiumi tolvajt

2014. augusztus 29., péntek
 
Még mindig keresik a kollégiumi tolvajt

Nincs még eredmény annak a lopásnak a nyomozásában, amely Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karának kollégiumában történt. Újra felhívást tett közzé a rendőrség.

 


 

Megírtuk, hamis adatokkal egy férfi, aki alig egy nappal később, május 7-én reggel 5 óra 30 perckor távozott az épületből, és mint nem sokkal később kiderült több százezer forintnyi műszaki cikket és készpénzt vitt el a kollégisták szobáiból.

A szemtanúk a Vásárhelyi Híreknek elmondták, a 30 év körüli férfi bőrkabátot és neon zöld Nike cipőt viselt, és a készpénz mellett, NIKON fényképezőgépet, objektívet, 3 darab nagy értékű ASUS laptopot vitt magával.

A kár a becslések szerint eléri a félmillió forintot. A megkárosított egyetemi hallgatók elmondása szerint a baj még tetéződik azzal, hogy a diploma megszerzéséhez elengedhetetlen félkész szakdolgozatok, vizsgaanyagok és egyéb egyetemi jegyzetek voltak a laptopokon.

 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, hívja a rendőrség 112-es számát, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.).

 
 
Forrás: police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Érkeznek az sms-ek a pótfelvételi ponthatárokkal

Érkeznek az sms-ek a pótfelvételi ponthatárokkal

A 9500-ból mintegy 7300 fő felelt meg a feltételeknek, és kezdheti meg tanulmányait szeptemberben.
SZIN: Köszönjük Example! Felejthetetlen élmény volt!

SZIN: Köszönjük Example! Felejthetetlen élmény volt!

Tomboló tömeg, hangos kántálás, táncoló, ugráló emberek, fergeteges koncertek… talán így jellemezhető legjobban a SZIN 1. napja, augusztus 27-e.
A válság ellenére még mindig növelhetjük megtakarításainkat

A válság ellenére még mindig növelhetjük megtakarításainkat

Míg az uniós átlag 10 százalék volt januárban, addig Magyarországon – több mint 15 százalékponttal magasabb – 25,7 százalékra tehető a pénzromlás mértéke.
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin

Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin

Kiemelkedően magas, szakmai munkásságának elismeréseként, amellyel Hódmezővásárhely szellemi értékeit gyarapította és jó hírnevét növelte.

 

 

És ezt már olvasta?

A hajrában már nem volt kétséges a győzelem
A hajrában már nem volt kétséges a győzelem A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
 
Gyermekek védelme az online térben
Gyermekek védelme az online térben A gyerekek egyre több időt töltenek a számítógépek előtt, és nagyon keveset tudunk arról, mit csinálnak ezalatt. A híreket olvasva, néha tragédia történhet ha nem figyel a szülő.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 11. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné A város közössége érdekében végzett önzetlen munkássága elismeréseként, amellyel gyarapította a város szellemi javait, növelte jó hírnevét.
 
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda Pályfutására meghatározó hatással volt Hódmezővásárhely, a Bethlen Gábor Gimnázium, a drámaszakkör és három nagyszerű vásárhelyi pedagógus.
 
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen Vásárhelyen több helyszínen voltak ünnepségek az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 175. évfordulója alkalmából.
 
Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat
Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat Tudományos munkássága kiemelkedő és maradandó, azonban a neve még a Vásárhelyről elszármazottak névsorában sem szerepelt.