BulvárÓriási bulira készül a szegedi Pick Arénában a 10 éves DEJA VU FESZTIVÁL

2023. augusztus 20., vasárnap
 
Óriási bulira készül a szegedi Pick Arénában a 10 éves DEJA VU FESZTIVÁL

Az idén a 10-ik születésnapját ünneplő DEJA VU FESZTIVÁL, Magyarország legnagyobb 3 napos retro fesztiválja október 14-én szombaton először rendezi meg a DEJA VU ARÉNA nevű rendezvényét Szeged legnagyobb beltéri helyszínén, a PICK ARÉNÁ-ban.

 

 

 

 

A DEJA VU ARÉNA fellépői között igazi legendás előadók váltják majd egymást a 90-es és 2000-es évekből.
Itt lesz a DEJA VU FESZTIVÁL-ok talán legkedveltebb fellépője, aki immár harmadjára fogja megörvendeztetni energikus showjával a szegedi közönséget, olyan slágereivel mint a ’Boten Anna’, az ’All I really wanted’ vagy a ’Now you’re gone’: BASSHUNTER!

Visszatér Szegedre a 2000-es évek slágergyáros párosa a GROOVE COVERAGE, akiknek olyan ikonikus dalokat köszönhetünk, mint a ’Moonlight Shadow’, a ’God is a girl’, a ’Poison’, vagy a ’7 years and 50 days’!

A korszak slágergyáros csapata a REAL MCCOY sem maradhat ki, akik nélkül nem lett volna ugyanaz a 90-es évek! Az ’Another Night’, ’Come and get your love’ vagy a ’Love and Devotion’ előadói is ott lesznek október 14-én a napfény városában!

A magyar legendák közül a színpadon köszönthetjük a 90-es és 2000-es évek szívtipróját Krisz Rudit, a szegedi születésű rádiós dj legendát DJ Dominique-t, az ezredforduló soundtrackjét jelentő mix cd-k gyémántlemezes előadóját DJ Sterbinszkyt, a DEJA VU FESZTIVÁL-ok kihagyhatatlan duóját a KOZMIX-ot, Judyt és Zsoltit, azaz a Groovehouse-t, a Soho Party frontemberét, Náksi Attilát, Peat Jr-t, aki ezúttal Fernando-val és Sheela-val érkezik, valamint a DEJA VU állandó rezidens lemezlovasait, a szegedi éjszaka meghatározó alakjait Gabriel B-t és MolnárBé-t!

A buli éjszaka sem áll meg, hajnalig tartó afterpartyval készülnek a szervezők Szeged legmenőbb partysorozatával, a MILLENNIUM KIDS-el karöltve!

A rendezvényre a jegyértékesítés már elkezdődött, és bárki számára beszerezhető a www.dejavufesztival.hu oldalon, azonban érdemes letölteni a DEJA VU hivatalos appját, amely elérhető mind a Play áruházban, mind az App store-ban, ahol további kedvezmények, friss hírek várnak, és a DEJA VU rádióval kellően hangulatba is kerülhetünk az ősz legnagyobb bulijára!

Várunk mindenkit 2023. október 14-én szombaton az I. DEJA VU ARÉNÁRA igazi sztárparádéval a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjaival a szegedi Pick Arénába, hogy együtt legyünk újra 18-ak!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hódmezővásárhelyi kitüntetettek augusztus 20-a alkalmából

Hódmezővásárhelyi kitüntetettek augusztus 20-a alkalmából

Szobrász, festőművész és irodalomtörténész kapta idén a Csongrád-Csanád Vármegye Önkormányzata, valamint a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány díjait.
Vásárhelyen is megkóstolható

Vásárhelyen is megkóstolható

A Magyarország Tortáját augusztus 19-től vásárolhatják meg az érdeklődők Budapesten a Várkert Bazár épületében valamint több mint 400 cukrászdában országszerte.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Zsűrizték az 69. Vásárhelyi Őszi Tárlatra érkezett alkotásokat

Zsűrizték az 69. Vásárhelyi Őszi Tárlatra érkezett alkotásokat

Kétnapos zsűrizéssel, mintegy félezer művet egyesével átnézve válogatták ki azt a 174 műalkotást, amelyek az Őszi Tárlat kiállítás anyagát adják.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.