Kék hírekNégyes karambol a földeáki úton

2017. február 23., csütörtök
 
Négyes karambol a földeáki úton

Összeütközött két kisteherautó és két személygépkocsi Hódmezővásárhely közelében, a Makóra vezető úton, a Szikáncs irányába tartó oldalon, az 5-ös kilométerszelvényben február 22-én délelőtt.

 

 

 

A balesetben három ember megsérült. Az egyiküket feszítővágóval szabadították ki a kocsijából a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a hatóságok lezárták a forgalom elől az érintett útszakaszt.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Baleset érte a székkutasi iskolabuszt

Baleset érte a székkutasi iskolabuszt

A székkutasi önkormányzat gyerekeket szállító kisbuszába fékezés nélkül rohant bele a járműbe, amikor a busz egy nagycsalád 8 gyermekéért ment.
A Kosársulinak nagy bravúrra lesz szüksége

A Kosársulinak nagy bravúrra lesz szüksége

A december 10-e óta veretlen, a tabellán a második helyen álló Debrecen látogat szombaton a Hódtói Sportcsarnokba az NBI B csoportos bajnokságban.
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet

Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet

Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.
Eifert János: életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

Eifert János: életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

Augusztus 28-án dálután, a tárlat zárása előtt két nappal sajátos tárlatvezetést tartott a fotóművészetet kedvelőknek.
 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jól kerestek lányok futtatásából
Jól kerestek lányok futtatásából Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
 
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán A szeptember 10-én tartott díszközgyűlésen négy olyan pedagógus vette át díszoklevelét, akiknek aktív élete a tanításról, az oktatásról szólt.