Kék hírekBaleset érte a székkutasi iskolabuszt

2017. február 22., szerda
 
Baleset érte a székkutasi iskolabuszt

Balesetet szenvedett a székkutasi önkormányzat gyerekeket szállító kisbusza szerdán reggel Orosházán, a Vásárhelyi út végén- értesült a Délmagyarország.

 

 

 

 

 

Egy Suzuki, információnk szerint fékezés nélkül rohant bele a járműbe. A busz egy nagycsalád 8 gyermekéért ment, szokás szerint 6 óra 20-kor, hogy Székkutasra, az óvodába, iskolába szállítsa őket. Szerencse a bajban, hogy már a nyolcadik gyermek fellépett a járműre, igaz, leülni még nem volt idejük, amikor megtörtént a baleset. A Suzuki ugyanis legalább 10 méteren át tolta maga előtt a mikrobuszt, mire megállt. A legkisebb utas 4, a legnagyobb 14 éves. A gyerekek nagyon megijedtek, többen fejfájásra panaszkodtak.

A személyautó sofőrjét, aki szintén székkutasi, kórházba szállították a mentők.

A balesetet okozó gépjármű totálkáros lett, a kisbusz ellenben alig sérült. Vezetője szerint a vonóhorog mentette meg a járművet.

 
 
Forrás: Délmagyarország
 

Olvassa el ezt is!

Lobogjon még több

Lobogjon még több

Négy év alatt a háztartások 10 százaléka igényelt zászlót a Minden házon lobogjon magyar zászló elnevezésű akció keretében. Most újra lendületben az akció.

…jövünk rendszeresen a jövőben is

…jövünk rendszeresen a jövőben is

Dr. Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke Vásárhelyen járt. "Nem véletlen, hogy a sportág igazi ikonjai visszatérő vendégek a helyi medencékben." Képekkel!
Holtversenyben a tabella élén

Holtversenyben a tabella élén

A remek teljesítményhez társult egy szorosabb védekezés, a megszokott erős asszisztjáték, valamint az, hogy a csapat minden tagja hasznosan és jó játékkal rukkolt elő
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért

Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért

Két év után megszületett az ítélet. Cikkünkben teljes egészében kirajzolódik a tragédia háttere. A részletekről nyilatkozott a Rendőrség.
 

És ezt már olvasta?

Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen A tárlaton 120 művész, mintegy másfélszáz izgalmas anyagból és különleges technikával készült alkotása ad keresztmetszetet a visegrádi országok művésztelepeinek életéből.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 42. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 42. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól Nagy Imre, Nátyi Róbert és Tóth Károly művészettörténészek hat írásban foglalják össze Tornyai életművét, amelyhez hatalmas mennyiségű fotóanyag kapcsolódik.
 
Győzött a HLKC Kecskeméten
Győzött a HLKC Kecskeméten

Újabb fontos győzelmet szerzett a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A vége magabiztos, nyolcgólos vásárhelyi siker lett.

 
Zsűrizték az idei tárlatra érkezett alkotásokat
Zsűrizték az idei tárlatra érkezett alkotásokat

A tavalyihoz képest idén több festmény lesz az Őszi Tárlaton. Ismét sok fiatal művész szeretné erősíteni ismertségét az országos hírnevű kiállítás segítségével.

 
Megérdemelt győzelem
Megérdemelt győzelem Hazai pályán győzelemmel indította az NB II-es szezont a HLKC felnőtt csapata. A vásárhelyi lányok a Csorvást győzték le magabiztosan.
 
A helyzeteket nem sikerült gólra váltani
A helyzeteket nem sikerült gólra váltani A Ferencvárosi TC II. ellen játszott NB III-as bajnokit a HFC. A tisztes helytállás maximálisan összejött, egy kis szerencsével pedig akár pontot is csenhettünk volna.