Kék hírekBaleset érte a székkutasi iskolabuszt

2017. február 22., szerda
 
Baleset érte a székkutasi iskolabuszt

Balesetet szenvedett a székkutasi önkormányzat gyerekeket szállító kisbusza szerdán reggel Orosházán, a Vásárhelyi út végén- értesült a Délmagyarország.

 

 

 

 

 

Egy Suzuki, információnk szerint fékezés nélkül rohant bele a járműbe. A busz egy nagycsalád 8 gyermekéért ment, szokás szerint 6 óra 20-kor, hogy Székkutasra, az óvodába, iskolába szállítsa őket. Szerencse a bajban, hogy már a nyolcadik gyermek fellépett a járműre, igaz, leülni még nem volt idejük, amikor megtörtént a baleset. A Suzuki ugyanis legalább 10 méteren át tolta maga előtt a mikrobuszt, mire megállt. A legkisebb utas 4, a legnagyobb 14 éves. A gyerekek nagyon megijedtek, többen fejfájásra panaszkodtak.

A személyautó sofőrjét, aki szintén székkutasi, kórházba szállították a mentők.

A balesetet okozó gépjármű totálkáros lett, a kisbusz ellenben alig sérült. Vezetője szerint a vonóhorog mentette meg a járművet.

 
 
Forrás: Délmagyarország
 

Olvassa el ezt is!

Lobogjon még több

Lobogjon még több

Négy év alatt a háztartások 10 százaléka igényelt zászlót a Minden házon lobogjon magyar zászló elnevezésű akció keretében. Most újra lendületben az akció.

…jövünk rendszeresen a jövőben is

…jövünk rendszeresen a jövőben is

Dr. Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke Vásárhelyen járt. "Nem véletlen, hogy a sportág igazi ikonjai visszatérő vendégek a helyi medencékben." Képekkel!
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen

A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai az áprilisban megnyíló közös tárlatról egyeztettek.
Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

A kötetben a múzeum legújabb kutatási eredményei olvashatók a régészet, a néprajz, a történelem és a művészettörténet területéről. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Két újabb név a dicsőségtáblán
Két újabb név a dicsőségtáblán A sokéves hagyományt folytatva idén két újabb névvel - Kecskeméti László és Nagy Zsuzsa nevével - gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala.
 
Fogyasztja egymást a képviselőtestület
Fogyasztja egymást a képviselőtestület Valószínű csak ideiglenesen két képviselői mandátum vált bizonytalanná. A kissé adok-kapok hangulatú eljáráshoz az önkormányzati  törvény adja a muníciót.
 
Vásárhelyi sportdíjak 2019
Vásárhelyi sportdíjak 2019 Hódmezővásárhely városvezetése kitüntette azokat a személyeket, akik 2019-ben bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. Teljes névsorral.
 
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban A Kiss Lajos nyomdokain haladva című tárlaton nemcsak a legrégebbi korok tárgyai, hanem a mához közelítő időszakok emlékei is láthatók. Képekkel.
 
Egy korszak értékelése
Egy korszak értékelése Az Emlékpont a Kommunizmus Áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozatának zárásaként könyvbemutatót trartott.
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.
 
Máris itt egy ütős névsor!
Máris itt egy ütős névsor! A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.