SportNagyszerű táncsiker Zágrábban

2022. május 7., szombat
 

Május 5-e és 8-a között rendezték meg Zágrábban az International Dance Open-t. A táncversenyek sorában Európa egyik legjelentősebb eseménye a horvátországi versenytánc-bajnokság. Ezen minden korosztály és stíluscsoport, amatőr és profi táncos részt vehet.

 

 

 

 


 

Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Macedónia, Moldova, Románia, Csehország, Bulgária, Olaszország, Montenegró, Szlovákia, Törökország, Lengyelország, Fehéroroszország, Észak-Ciprus, Horvátország, Nagy Britannia, Dél Korea, Moldova, Magyarország táncstúdiói, táncklubjai nevezhettek.

A hódmezővásárhelyi Komplex Dance Studio (Komplex Táncakadémia Egyesület) 6 versenyzővel nevezett és egyéniben illetve csoportos formációban 5 dobogós helyezéssel fejezték be a háromnapos bajnokságot.

 

Eredmények:


Kun Zselyke Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 1. helyezés:

 

Kun Zselyke IBFF Fit Kids Solo kategóriában 4. korcsoport Európa-bajnoki 3. helyezés:

 

Rock star (Kokovai Réka Panna, Kun Zselyke, Pusztai Lili) Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 1. helyezés:

 

Kokovai Réka Panna Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 3.helyezés:

 

Angel Of Souls (Kovács Norina, Kovács Karolina, Móricz Réka) Lyrical kategóriában Európa-bajnoki 1.helyezés.

 

Felkészítő: Preczerné Kobelák Szilvia

 

Mint arról a Vásárhelyi Hírekben többször beszámoltunk, a vásárhelyi Komplex Dance Studio nagyszerű sikereket ért el az utóbbi években. Nemcsak hazai versenyek dobogós helyezettjei, hanem világversenyeken is remek eredményeket érnek el. Legutóbb tavaly novemberben az International Dance Open és IBFF Fitness Világbajnokságon taroltak. A Ciprus által (a pandémia miatt videón keresztül) lebonyolított versenyen 5 arany- és 3 ezüstérmet érő koreográfiát mutattak be.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Már használják a szegedi remízt

Már használják a szegedi remízt

Hosszas csúszás után átadták Szegeden a tram-trainek karbantartócsarnokát. A szerelvények már át is költöztek.  

Országos második helyezés a Szakma Sztáron

Országos második helyezés a Szakma Sztáron

Összesen 9 fő versenyző jutott be a döntőbe Csongrád-Csanád megyéből, Hódmezővásárhely négy szakképző iskolájából idén csak egyetlen diák.
 Eljött ideje a békesség helyreállításának

Eljött ideje a békesség helyreállításának

Lázár János térségi országgyűlési képviselő és Márki-Zay Péter polgármester egyaránt azt hangoztatta, hogy a városért kíván dolgozni.
Új főigazgató kerestetik

Új főigazgató kerestetik

Az április 28-án tartott közgyűlés utolsó napirendi pontjaként a közgyűlés megszavazta, Megyesi Beáta, a vásárhelyi kulturális intézmények igazgatói tisztségéből való távozását.
 

És ezt már olvasta?

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 4. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Egy nagyon értékes győzelem
Egy nagyon értékes győzelem Vuk Pavlovic csapata fantasztikus hajrával fordított, győzelmének köszönhetően pedig őrzi hibátlan mérlegét a Hódtói Sportcsarnokban.
 
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház Tűz ütött ki január 25-én este hét órakor a Görbe utcában. A tűzoltók két nagytestű kutyát is kimentettek.
 
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse A vakondot választotta 2023-ban az Év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet.
 
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023 Idén a hazai zenekultúra lassan elfelejtett és több generáció számára már kevésbé ismert műfaja, a folklór muzsika és a magyar nóta volt a főszereplő.
 
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak A két ittas utast nem engedték fel a buszra, a szóváltást kölcsönös tettlegesség, ütés- és rúgásváltások követték. Előkerült egy bicska is, de sérülés nem történt.