SportNagyszerű táncsiker Zágrábban

2022. május 7., szombat
 

Május 5-e és 8-a között rendezték meg Zágrábban az International Dance Open-t. A táncversenyek sorában Európa egyik legjelentősebb eseménye a horvátországi versenytánc-bajnokság. Ezen minden korosztály és stíluscsoport, amatőr és profi táncos részt vehet.

 

 

 

 


 

Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Macedónia, Moldova, Románia, Csehország, Bulgária, Olaszország, Montenegró, Szlovákia, Törökország, Lengyelország, Fehéroroszország, Észak-Ciprus, Horvátország, Nagy Britannia, Dél Korea, Moldova, Magyarország táncstúdiói, táncklubjai nevezhettek.

A hódmezővásárhelyi Komplex Dance Studio (Komplex Táncakadémia Egyesület) 6 versenyzővel nevezett és egyéniben illetve csoportos formációban 5 dobogós helyezéssel fejezték be a háromnapos bajnokságot.

 

Eredmények:


Kun Zselyke Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 1. helyezés:

 

Kun Zselyke IBFF Fit Kids Solo kategóriában 4. korcsoport Európa-bajnoki 3. helyezés:

 

Rock star (Kokovai Réka Panna, Kun Zselyke, Pusztai Lili) Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 1. helyezés:

 

Kokovai Réka Panna Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 3.helyezés:

 

Angel Of Souls (Kovács Norina, Kovács Karolina, Móricz Réka) Lyrical kategóriában Európa-bajnoki 1.helyezés.

 

Felkészítő: Preczerné Kobelák Szilvia

 

Mint arról a Vásárhelyi Hírekben többször beszámoltunk, a vásárhelyi Komplex Dance Studio nagyszerű sikereket ért el az utóbbi években. Nemcsak hazai versenyek dobogós helyezettjei, hanem világversenyeken is remek eredményeket érnek el. Legutóbb tavaly novemberben az International Dance Open és IBFF Fitness Világbajnokságon taroltak. A Ciprus által (a pandémia miatt videón keresztül) lebonyolított versenyen 5 arany- és 3 ezüstérmet érő koreográfiát mutattak be.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Már használják a szegedi remízt

Már használják a szegedi remízt

Hosszas csúszás után átadták Szegeden a tram-trainek karbantartócsarnokát. A szerelvények már át is költöztek.  

Országos második helyezés a Szakma Sztáron

Országos második helyezés a Szakma Sztáron

Összesen 9 fő versenyző jutott be a döntőbe Csongrád-Csanád megyéből, Hódmezővásárhely négy szakképző iskolájából idén csak egyetlen diák.
 Eljött ideje a békesség helyreállításának

Eljött ideje a békesség helyreállításának

Lázár János térségi országgyűlési képviselő és Márki-Zay Péter polgármester egyaránt azt hangoztatta, hogy a városért kíván dolgozni.
Új főigazgató kerestetik

Új főigazgató kerestetik

Az április 28-án tartott közgyűlés utolsó napirendi pontjaként a közgyűlés megszavazta, Megyesi Beáta, a vásárhelyi kulturális intézmények igazgatói tisztségéből való távozását.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.