SportNagyszerű táncsiker Zágrábban

2022. május 7., szombat
 

Május 5-e és 8-a között rendezték meg Zágrábban az International Dance Open-t. A táncversenyek sorában Európa egyik legjelentősebb eseménye a horvátországi versenytánc-bajnokság. Ezen minden korosztály és stíluscsoport, amatőr és profi táncos részt vehet.

 

 

 

 


 

Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Macedónia, Moldova, Románia, Csehország, Bulgária, Olaszország, Montenegró, Szlovákia, Törökország, Lengyelország, Fehéroroszország, Észak-Ciprus, Horvátország, Nagy Britannia, Dél Korea, Moldova, Magyarország táncstúdiói, táncklubjai nevezhettek.

A hódmezővásárhelyi Komplex Dance Studio (Komplex Táncakadémia Egyesület) 6 versenyzővel nevezett és egyéniben illetve csoportos formációban 5 dobogós helyezéssel fejezték be a háromnapos bajnokságot.

 

Eredmények:


Kun Zselyke Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 1. helyezés:

 

Kun Zselyke IBFF Fit Kids Solo kategóriában 4. korcsoport Európa-bajnoki 3. helyezés:

 

Rock star (Kokovai Réka Panna, Kun Zselyke, Pusztai Lili) Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 1. helyezés:

 

Kokovai Réka Panna Show Dance kategóriában Európa-bajnoki 3.helyezés:

 

Angel Of Souls (Kovács Norina, Kovács Karolina, Móricz Réka) Lyrical kategóriában Európa-bajnoki 1.helyezés.

 

Felkészítő: Preczerné Kobelák Szilvia

 

Mint arról a Vásárhelyi Hírekben többször beszámoltunk, a vásárhelyi Komplex Dance Studio nagyszerű sikereket ért el az utóbbi években. Nemcsak hazai versenyek dobogós helyezettjei, hanem világversenyeken is remek eredményeket érnek el. Legutóbb tavaly novemberben az International Dance Open és IBFF Fitness Világbajnokságon taroltak. A Ciprus által (a pandémia miatt videón keresztül) lebonyolított versenyen 5 arany- és 3 ezüstérmet érő koreográfiát mutattak be.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Már használják a szegedi remízt

Már használják a szegedi remízt

Hosszas csúszás után átadták Szegeden a tram-trainek karbantartócsarnokát. A szerelvények már át is költöztek.  

Országos második helyezés a Szakma Sztáron

Országos második helyezés a Szakma Sztáron

Összesen 9 fő versenyző jutott be a döntőbe Csongrád-Csanád megyéből, Hódmezővásárhely négy szakképző iskolájából idén csak egyetlen diák.
 Eljött ideje a békesség helyreállításának

Eljött ideje a békesség helyreállításának

Lázár János térségi országgyűlési képviselő és Márki-Zay Péter polgármester egyaránt azt hangoztatta, hogy a városért kíván dolgozni.
Új főigazgató kerestetik

Új főigazgató kerestetik

Az április 28-án tartott közgyűlés utolsó napirendi pontjaként a közgyűlés megszavazta, Megyesi Beáta, a vásárhelyi kulturális intézmények igazgatói tisztségéből való távozását.
 
Hirdetés http://www.szegediborfesztival.hu/
Hirdetés

És ezt már olvasta?

Kitűzték a mártélyi választás időpontját
Kitűzték a mártélyi választás időpontját Dr. Putz Anita polgármester szerint, volt idő, amikor Mártélynak az uniós forrásokból 15-öd rész sem jutott, mint a szomszédos Székkutasnak.
 
Ismét Streetball Bajnokság lesz Hódmezővásárhelyen
Ismét Streetball Bajnokság lesz Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub minden versenyezni vágyó kosarast várnak Vásárhelyről és térségéből.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.19.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.19.hét Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Végeredmény a 6. helyezés lett
Végeredmény a 6. helyezés lett A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli összesen 17 győzelemmel, 1 döntetlennel és 16 vereséggel zárta a 2021/22-es szezont az NB I/B Zöld csoportjában
 
Magyarország jó tanulója jó sportolója díjazott lett Horváth Ákos
Magyarország jó tanulója jó sportolója díjazott lett Horváth Ákos A Németh László Gimnázium 9. osztályos diákja, amellett, hogy kitűnő tanuló, eddigi sportolói pályafutása során már több érmes helyezést is elért.
 
Érmes helyezések az Aquatlon Országos Bajnokságon
Érmes helyezések az Aquatlon Országos Bajnokságon Harminckilenc egyesület küzdött meg az érmekért a Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokságon. A vásárhelyi HÓD-TRI és ÖTTUSA csapata érmeket is szerzett.
 
Fókuszban az agrárium
Fókuszban az agrárium Az agrárátárca a korábiakhoz képest négy és félszer többet szeretne gazdaságfejlesztésre, kétszer annyit zöldítésre, másfélszer annyit tudásátadásra és generációváltásra fordítani.