SportNagy kedvvel, van aki tekert, van aki gyalogolt

2012. szeptember 11., kedd
 
Nagy kedvvel, van aki tekert, van aki gyalogolt

A idei Bodnár Bertalan Kerékpáros és Futó Teljesítménytúra, Verseny és Kalandtúra egyértelmű sikerként könyvelhető el, és az igen nagy szervező munkával járó fáradtságot is feledtethetik a rengeteg dicsérő facebookos beírások.

 

Képünkön Kruzslicz Imre

 

 

A számok is ezt a megállapítást tükrözik, amelyekről Kruzslicz Imrét kérdeztük. A szervező elmondta, a második alkalommal megrendezett programnak közel félezer résztvevője volt. 137-en a kerékpáros versenyen, 19-en a futóversenyen, 188-an a kerékpáros teljesítménytúrán, 98-an a gyalogtúrán és 60-an a kalandtúrán vettek részt.

A Vásárhelyi Híreket is beleértve közel 4 tucat támogató segített pénzzel, szolgáltatással, tombolatárggyal és sok egyébbel.  

A tavaly a hagyományteremtőnek szánt kerékpáros teljesítménytúrán 220-an, idén már kétszer annyian vettek részt. A többféle verseny és túrázás lehetősége mellett, igazi kuriózuma, hogy a 30 kilométeres táv végig a Mártélyi Tájvédelmi körzet területén halad. Érinti a tanösvényt, a gátakat, az erdős ártéri területet, igazi természetközeli élményt nyújtva a résztvevőknek. Így, mint megtudtuk, nemcsak Hódmezővásárhelyről, hanem Szegedről és a környező településekről, sőt Budapestről is volt versenyző.

Kruzslicz Imre elmondása szerint, a szervezők határozott szándéka, hogy jövőre is megrendezik a versenyt.  

A 2012-es Bodnár Bertalan Kerékpáros és Futó Teljesítménytúra, Verseny és Kalandtúra részletes eredményei ITT!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megnyílt a Kerámia Szimpózium kiállítása

Megnyílt a Kerámia Szimpózium kiállítása

A közel tucatnyi művész mintegy száz alkotásából rendezett kiállítás szeptember 8-án nyílt az Alföldi Galériában.
Idén több az első évfolyamos hallgató

Idén több az első évfolyamos hallgató

Az SZTE Mezőgazdasági Karán közel 200 hallgató kezdheti a tanulmányait. Az egyetem dolgozóinak még nincs munkaszerződése.
Vereséggel végződött az idénynyitó mérkőzés

Vereséggel végződött az idénynyitó mérkőzés

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőtt- és U20-as csapata is a SMAFC vendégeként kezdte a 2021-22-es idényt.
Tűzifa vásárlás okosan

Tűzifa vásárlás okosan

Ismét aktuális. Néhány tanács, mire kell vigyázni, ha házaló kereskedők, vagy internetes hirdetésekben, illetve ingyenes újságokban kínálnak megvételre olcsó tüzelőt.
 

És ezt már olvasta?

Jelentős fejlesztések a Mezőgazdasági Karon
Jelentős fejlesztések a Mezőgazdasági Karon A napokban 3 és félmilliárdos beruházással új Takarmányvizsgálót, Informatikai Laboratóriumot és előadótermet avathattak fel az SZTE Mezőgazdasági Karán.
 
Tárkány Szűcs Ernőre emlékező programsorozat
Tárkány Szűcs Ernőre emlékező programsorozat Kétnapos rendezvénnyel emlékezik Hódmezővásárhely városa, valamint a Tárkány Szücs Ernő Kutatócsoport névadójának születési centenáriumán. Részletes program a cikkben.
 
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? Mennyi időt és pénzt fordítasz önmagadra? Igen elterjedt tévhit, amit sajnos a reklámok is sugallnak, hogy a megérdemlem érzését tárgyak vásárlásával lehet kiváltani.
 
Mi motivál engem? A 7 legfontosabb szempont a munkában
Mi motivál engem? A 7 legfontosabb szempont a munkában A félelem és a bizonytalanság érzése az egyik legveszélyesebb a motivációt tekintve. Van ellene néhány jónak tűnő ötletünk!
 
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon Hivatalossá váltak a meccsek időpontjai: elindult a bajnokság a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapatának. A bajnoki idény teljes menetrendje a cikkben.
 
Egyre sűrűbben csilingelnek
Egyre sűrűbben csilingelnek A legújabb hírek szerint, már 10 ezer kilométeren túl vannak a szerelvények. A típusengedély megszerzéséhez ötvenezer kilométert kell megtenniük.
 
Sokat hiányozhatott a rajzóráról
Sokat hiányozhatott a rajzóráról A vásárhelyi kiállításról ellopott egy szobrot, de a tolvajt a bronz kézzel fogható értéke jobban érdekelte, mint a művészeti értéke. Elkészült a vádirat.