SportNagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással

2023. június 8., csütörtök
 
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással

Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.

 

 

 

 

 

A gárda a Cegléd ellen lépett pályára a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Női Bajnokságban, és megszerezték idei második sikerüket is.

 

Utasi Gábor edzőnek nem volt könnyű dolga a szezonban, hiszen számos sérülés nehezítette a szereplésüket. A csapatban sok fiatal játékos mellett olyan kosarasok is szerepet kaptak, akik korábban már játszottak más vásárhelyi együttesben. Ráadásul az idényben egyre többen kaptak kedvet a játékhoz, így folyamatosan bővülő kerettel sikerült szakmailag is egyre jobb eredményeket elérni.

 

Vásárhelyi Kosársuli - CEKK-VBW 119-26
Kosársuli: Bányai 25, Kenéz 18, Mónus Sztancsik 4, Angyal 14, Oláh 4
csere: Balog E. 14, Balogh V. 14, Sallai 6, Nánai 18/9, Paplukács 2

 

Utasi Gábor: "Szenzációsan játszottak a lányok, szép lezárása volt az évnek. Kihasználtuk a hosszabb kispadunkat és fizikálisan felőröltük ellenfelünket. Mindenki nagy energiával játszott, végig maximális erőbedobással. Köszönöm a lányoknak az egész éves munkát. Bízom benne hogy jövőre elkerülik a csapatot a sérülések, betegségek és kiderül, hogy valójában mire vagyunk képesek."

 
 
VH-Nagy Benjamin
 

Olvassa el ezt is!

Díjazták a Hódfót

Díjazták a Hódfót

Egerben, a Kézművesség 1000 éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvény sorozathoz kapcsolódón került sor a XX. Magyar Kézműves Remek pályázatának díjátadó ünnepségére.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Átadták az új közösségi házat

Átadták az új közösségi házat

Új közösségi ház épült uniós támogatással Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészében, és felújítottak három olvasókört is.
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Fánk projekt

Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Fánk projekt

A Paprika TV-ből megismert Baracskay Angéla ezúttal egy egyszerű, de annál finomabb sütit ajánl közkedvelt rovatunk, az ’Ennivaló receptjeink’ olvasóinak.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.