SportNagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással

2023. június 8., csütörtök
 
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással

Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.

 

 

 

 

 

A gárda a Cegléd ellen lépett pályára a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Női Bajnokságban, és megszerezték idei második sikerüket is.

 

Utasi Gábor edzőnek nem volt könnyű dolga a szezonban, hiszen számos sérülés nehezítette a szereplésüket. A csapatban sok fiatal játékos mellett olyan kosarasok is szerepet kaptak, akik korábban már játszottak más vásárhelyi együttesben. Ráadásul az idényben egyre többen kaptak kedvet a játékhoz, így folyamatosan bővülő kerettel sikerült szakmailag is egyre jobb eredményeket elérni.

 

Vásárhelyi Kosársuli - CEKK-VBW 119-26
Kosársuli: Bányai 25, Kenéz 18, Mónus Sztancsik 4, Angyal 14, Oláh 4
csere: Balog E. 14, Balogh V. 14, Sallai 6, Nánai 18/9, Paplukács 2

 

Utasi Gábor: "Szenzációsan játszottak a lányok, szép lezárása volt az évnek. Kihasználtuk a hosszabb kispadunkat és fizikálisan felőröltük ellenfelünket. Mindenki nagy energiával játszott, végig maximális erőbedobással. Köszönöm a lányoknak az egész éves munkát. Bízom benne hogy jövőre elkerülik a csapatot a sérülések, betegségek és kiderül, hogy valójában mire vagyunk képesek."

 
 
VH-Nagy Benjamin
 

Olvassa el ezt is!

Díjazták a Hódfót

Díjazták a Hódfót

Egerben, a Kézművesség 1000 éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvény sorozathoz kapcsolódón került sor a XX. Magyar Kézműves Remek pályázatának díjátadó ünnepségére.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 49-52. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Átadták az új közösségi házat

Átadták az új közösségi házat

Új közösségi ház épült uniós támogatással Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészében, és felújítottak három olvasókört is.
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Fánk projekt

Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Fánk projekt

A Paprika TV-ből megismert Baracskay Angéla ezúttal egy egyszerű, de annál finomabb sütit ajánl közkedvelt rovatunk, az ’Ennivaló receptjeink’ olvasóinak.
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...