GazdaságMegújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

2023. december 4., hétfő
 
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 

 

 

 

 


 

 

 

A gyógyszertár története több, mint 80 évet ölel fel, és már a 5. családi generáció teszi fel a betegek szolgálatára az életét. Kezdetekkor az 1940-es években az Árpád fejedelem Gyógyszertár Budapest VII. kerületében működött, majd 40 évvel később 1996-ban Dr. Bába Andrea és Papp István tulajdonosok vezetésével Hódmezővásárhelyen talált új otthont magának.

 

Az eredetileg a belvárosban működő gyógyszertár 2005-ben a Kertvárosba költözött, az itt élők kívánságának eleget téve, hiszen a városrészben ekkor már hosszú ideje nem volt állandó gyógyszertár, csak egy korlátozottan elérhető fiókpatika. Immár az 5. generáció veti bele magát fiatalos hévvel és erővel a munkába, mint azt egykoron az elődök tették.

 

A Gyógyszertár 2021. decemberében elveszítette vezetőjét Dr. Bába Andreát. A gyógyszertár vezetését Papp István mellett, Andrea unokaöccse Dr. Vincze Tamás és felesége Dr. Vincze-Dalmády Petra vette át, utóbbi a gyógyszertár új szakmai irányítója és vezetője.

 

Az új kezdet egy megszépült, modern, mai kor igényeit kielégítő gyógyszertár megnyitásával is párosul.

Az utóbbi időben a gyógyszertárak szerepe világszerte átalakuláson megy keresztül.

A gyógyszertárak ma már nem csupán a betegség gyógyítására, hanem az egészség megőrzése és a prevenció terén is kulcsszereplővé váltak.

Ebben a szellemiségben és a BENU legújabb koncepciójának jegyében újult meg a Medgyessy Ferenc utcában található Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár.

Egy gyógyszertár esetében ma már elvárás, hogy a praktikum a kényelemmel találkozzon: ha a vásárló betér, olyan térben találja magát, ami modern, mégis barátságos, amiben könnyű

 

eligazodni és lehetőség van szabadon válogatni egy széles és minden területet lefedő kínálatból.

 

Egyre nagyobb a szerepe a kényelmesen kialakított, tágas tereknek, az energiatakarékosságnak és a környezettudatosságnak, valamint a szabadpolcos rendszereknek, ahol az étrend-kiegészítők mellett, speciális élelmiszerek valamint dermokozmetikumok széles választéka is elérhető.

 

További információk a nyitvatartással kapcsolatban megtalálhatók a BENU weboldalán:

 

https://benu.hu/arpad-fejedelem-gyogyszertar-hodmezovasarhely

 

 
 
x
 

Olvassa el ezt is!

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 49-52. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
Létszámleépítés valódi számokkal

Létszámleépítés valódi számokkal

Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni

Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni

Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 

És ezt már olvasta?

Bűnbandát számolt fel a rendőrség
Bűnbandát számolt fel a rendőrség Egy négytagú vásárhelyi banda éveken át kényszeríett prostitúcióra nőket. Egy kávézót is üzemeltetett. Egy idős férfit ház körüli munkákra kényszerítették.
 
Idén két újabb név került a dicsőség falra
Idén két újabb név került a dicsőség falra A sokéves hagyományt folytatva idén Czuprák László Ákos  és Enyedi Sándor neve került fel a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfalára.
 
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024 Február 29-én délután a város legkiválóbb jó tanulóit, jó sportolóit díjazták, de díjazták az év csapatait, edzőjét és testnevelőjét is. A díjazottak névsorával.
 
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat A darvasszéki római kori kincsleletet ismertető előadással zárult a Tornyai János Múzeum Korok, kultúrák, lelőhelyek idén téli, régészeti sorozata február 28-án.
 
5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik.
5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik. A vásárhelyi-mártélyi Risztov Évát a köztudat egyfajta hősként kezelte, a már visszavonult sportoló most őszintén mesél gyermekkora és az élsport szövevényes kapcsolatáról.
 
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik A világ szinte minden országa aláírta, a március 3-án 51 éves 'Washingtoni egyezményt'. Mindenkinek érdeke a betartása.
 
Vásárhelyen is kedvelik őket
Vásárhelyen is kedvelik őket Találós kérdés: hány tonnára rúg a hazai fülesbagoly populáció által megevett egér- és pocokmennyiség össztömege? Meglepő a végeredmény.