KözéletLetiltották a bikinis felvonulást

2013. január 10., csütörtök
 
Letiltották a bikinis felvonulást

A Vásárhelyi Hírek megtudta, hódmezővásárhelyi és szegedi jelentkezője is van a hagyományos budapesti FeHoVa Kiállításon idén első alkalommal megrendezésre kerülő szépségversenynek.

 


 

 

A háromfordulós Miss FeHoVa Szépségversenyen viszont, valószínű fürdőruhában nem vonulhatnak fel a lányok, mert mint kiderült, a rendezők egyike a lenge viseletet nem találta méltónak a kiállításhoz. A február 14-én kezdődő kiállítás új színfoltjának ötletgazdája, a Vadászlap. Főszerkesztője Cseke Sándor elmondta, a Hungexpo-tól kaptak egy levelet, amelyben kérik a szervezőket, tekintsenek el a verseny során tervezett fürdőruhás felvonulástól. Ismeretes, a szépségversenyeken már a válogatókon is fürdőruhában mustrálják az indulókat, hiszen a szépségversenyek egyik fontos szempontja az aspiránsok alakja.

 

Más szavakkal, de ezt mondta a Vásárhelyi Híreknek az egyik jelentkező Szabó Gabriella (képünkön) is, aki hozzátette, nincs abban semmi kivetnivaló ha fürdőruhában kell a kifutón végigmenni, mert hát ruhában nem derülnek ki a testalkat tulajdonságai. Fontos az esztétikai szempont.

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karára járó egyetemista lány, aki már többször szerepelt hasonló versenyeken, azt is elmondta, a „Miss FeHoVa” szépségversenyen indulóknak az elődöntőkön meg kell indokolniuk, miért jelentkeztek, mit tudnak a magyar vadászatról-vadgazdálkodásról, egyszóval tájékozottnak is kell lenni.

 

– Örültünk, hogy olyan versennyel emelhetjük a 20. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás népszerűségét, amelyen vadászathoz értő, természetszerető hölgyek mutatják meg bájaikat – nyilatkozta a Vadászlap főszerkesztője. A jelentkezők számára pedig természetes volt, hogy az ilyenkor szokásos program szerint mennek ki a kifutóra, amit ez esetben még meg is nehezítették a szervezők, ugyanis a döntőre február 16-án 14 órakor, a FeHoVa színpadán a 12 kiválasztott hölgynek elegáns, vadászöltözék a kötelezően előírt viselet, amelyek beszerzése, a hajviselet készítése és a sminkelés a versenyzők feladata.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

A világ divatéletében szeretne nevet szerezni magának. Mondhatnánk jó úton halad, hiszen az eltelt háromnegyed év történései nagyot lendítettek szakmai pályafutásán. Képekkel!
Pálinkás bonbon Székkutasról

Pálinkás bonbon Székkutasról

Termékeikkel már voltak több kiállításon és a bécsi karácsonyi vásárban.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Elkezdődtek az idei érettségik

Elkezdődtek az idei érettségik

A következő hetekben, május 3. és július 3. között 1161 helyszínen várhatóan több mint 112 700-an érettségiznek.
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Magyar Péter Vásárhelyen
Magyar Péter Vásárhelyen Május 20-án országjáró körútja során Hódmezővásárhelyen járt Magyar Péter, aki a Kossuth téren összegyűlt nagyszámú érdeklődő előtt mondott beszédet.