KözéletLetiltották a bikinis felvonulást

2013. január 10., csütörtök
 
Letiltották a bikinis felvonulást

A Vásárhelyi Hírek megtudta, hódmezővásárhelyi és szegedi jelentkezője is van a hagyományos budapesti FeHoVa Kiállításon idén első alkalommal megrendezésre kerülő szépségversenynek.

 


 

 

A háromfordulós Miss FeHoVa Szépségversenyen viszont, valószínű fürdőruhában nem vonulhatnak fel a lányok, mert mint kiderült, a rendezők egyike a lenge viseletet nem találta méltónak a kiállításhoz. A február 14-én kezdődő kiállítás új színfoltjának ötletgazdája, a Vadászlap. Főszerkesztője Cseke Sándor elmondta, a Hungexpo-tól kaptak egy levelet, amelyben kérik a szervezőket, tekintsenek el a verseny során tervezett fürdőruhás felvonulástól. Ismeretes, a szépségversenyeken már a válogatókon is fürdőruhában mustrálják az indulókat, hiszen a szépségversenyek egyik fontos szempontja az aspiránsok alakja.

 

Más szavakkal, de ezt mondta a Vásárhelyi Híreknek az egyik jelentkező Szabó Gabriella (képünkön) is, aki hozzátette, nincs abban semmi kivetnivaló ha fürdőruhában kell a kifutón végigmenni, mert hát ruhában nem derülnek ki a testalkat tulajdonságai. Fontos az esztétikai szempont.

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karára járó egyetemista lány, aki már többször szerepelt hasonló versenyeken, azt is elmondta, a „Miss FeHoVa” szépségversenyen indulóknak az elődöntőkön meg kell indokolniuk, miért jelentkeztek, mit tudnak a magyar vadászatról-vadgazdálkodásról, egyszóval tájékozottnak is kell lenni.

 

– Örültünk, hogy olyan versennyel emelhetjük a 20. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás népszerűségét, amelyen vadászathoz értő, természetszerető hölgyek mutatják meg bájaikat – nyilatkozta a Vadászlap főszerkesztője. A jelentkezők számára pedig természetes volt, hogy az ilyenkor szokásos program szerint mennek ki a kifutóra, amit ez esetben még meg is nehezítették a szervezők, ugyanis a döntőre február 16-án 14 órakor, a FeHoVa színpadán a 12 kiválasztott hölgynek elegáns, vadászöltözék a kötelezően előírt viselet, amelyek beszerzése, a hajviselet készítése és a sminkelés a versenyzők feladata.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

A világ divatéletében szeretne nevet szerezni magának. Mondhatnánk jó úton halad, hiszen az eltelt háromnegyed év történései nagyot lendítettek szakmai pályafutásán. Képekkel!
Pálinkás bonbon Székkutasról

Pálinkás bonbon Székkutasról

Termékeikkel már voltak több kiállításon és a bécsi karácsonyi vásárban.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban

Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban

A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.