Kék hírekLeégett Kishomokon egy Smart

2013. január 10., csütörtök
 
Leégett Kishomokon egy Smart

Január 9-én este, a 47-es főúton Hódmezővásárhely mellett, Kishomok térségében egy személyautó kapott lángra, a tüzet a vásárhelyi tűzoltók oltották el. A tűz oka ismeretlen.


 


 


 

A Vásárhelyi Hírek információi szerint egy Smart típusú személygépkocsi vált a tűz martaalékává.

 

Aznap még egy tűzesethez riasztották a vásárhelyi tűzoltókat. A Kisfaludy utca egyik házának tulajdonosa értesítette az ügyeletet attól tartva, hogy a vegyes tüzelésű kazánja túlhevül és felrobban. A kiérkező egység tapasztalta, hogy a kiegyenlítő tartály biztonsági szelepjén keresztül távozott a gőz, majd a berendezés a tüzelés megszüntetése után üzemszerű állapotra visszahűlt.

 
 
Forrás: Arany-Tóth Attila szóvivő Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
 

Olvassa el ezt is!

Megtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

Megtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

A 30 éves nőt a Hódtói városrészben követte és egy ház előtt támadta meg a fiatal, fekete rövid kabátos szőrme kapucnis férfi, aki a heves ellenállás hatására elmenekült. Elfogták a tettest!  Frissítve!
Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

A világ divatéletében szeretne nevet szerezni magának. Mondhatnánk jó úton halad, hiszen az eltelt háromnegyed év történései nagyot lendítettek szakmai pályafutásán. Képekkel!
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 

És ezt már olvasta?

Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.