Kék hírekLeégett Kishomokon egy Smart

2013. január 10., csütörtök
 
Leégett Kishomokon egy Smart

Január 9-én este, a 47-es főúton Hódmezővásárhely mellett, Kishomok térségében egy személyautó kapott lángra, a tüzet a vásárhelyi tűzoltók oltották el. A tűz oka ismeretlen.


 


 


 

A Vásárhelyi Hírek információi szerint egy Smart típusú személygépkocsi vált a tűz martaalékává.

 

Aznap még egy tűzesethez riasztották a vásárhelyi tűzoltókat. A Kisfaludy utca egyik házának tulajdonosa értesítette az ügyeletet attól tartva, hogy a vegyes tüzelésű kazánja túlhevül és felrobban. A kiérkező egység tapasztalta, hogy a kiegyenlítő tartály biztonsági szelepjén keresztül távozott a gőz, majd a berendezés a tüzelés megszüntetése után üzemszerű állapotra visszahűlt.

 
 
Forrás: Arany-Tóth Attila szóvivő Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
 

Olvassa el ezt is!

Megtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

Megtámadtak Vásárhelyen egy fiatal nőt

A 30 éves nőt a Hódtói városrészben követte és egy ház előtt támadta meg a fiatal, fekete rövid kabátos szőrme kapucnis férfi, aki a heves ellenállás hatására elmenekült. Elfogták a tettest!  Frissítve!
Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

Vásárhelyi divattervező Shanghaiban

A világ divatéletében szeretne nevet szerezni magának. Mondhatnánk jó úton halad, hiszen az eltelt háromnegyed év történései nagyot lendítettek szakmai pályafutásán. Képekkel!
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok

Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok

Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024

2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Következik a Pál utcai Óvoda
Következik a Pál utcai Óvoda Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..
 
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat Hódmezővásárhely Ifjú Tehetsége városi elismeréseket adtak át a Városháza dísztermében. Két országos hírnevű sportoló kapott kitüntetést.
 
Emlékezés a zenész fotográfusra
Emlékezés a zenész fotográfusra A Lusztig-műteremben készült családi-, portré-, csoport- és tablóképekből válogató tárlat tekinthető meg a Tornyai múzeum földszinti termeiben.