SportKiss Pál újabb aranyérme

2019. szeptember 23., hétfő
 
Kiss Pál újabb aranyérme

Szeptember 5. és 15-e között Olaszországban, Velence tartományban három helyszín Jesolo, Caorle és Eraclea adott otthont a XXI. Európai Szenior Atlétikai Versenynek (European Masters Athletics Championships 2019).

 

 

 

 

 

 


A megnyitó ünnepség Jesolo-ban, a nemrég átadott új sportcsarnokban volt, amelyen, a verseny 21 éves történetében a legtöbb: 43 nemzet zászlaját vonták fel.

 

A több ezer soknemzetiségű sportoló között Magyarország 57 fős válogatottjának tagjaként, korosztályában gerelyhajításban a hódmezővásárhelyi Kiss Pál indult. A Hódiák SE elnöki tisztét is ellátó szenior atléta ismét kimagasló eredményt ért el. Az M55-ös korcsoportban, a mezőny legidősebb dobójaként, 47,86 méterrel a dobogó legfelső fokára állhatott.

 

A döntőben Kiss Pál 47,86-os dobása 3 és fél méterrel haladta meg a második helyezett francia sportoló dobását.

 

A versenyen Magyarország válogatottja 23 érmes helyezést szerzett, 9 arany-, 9 ezüst-, és 5 bronzéremmel.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Egy hétvégén két országos bajnokságon, tőrözésben és négypróbában két dobogós helyezést ért el Papp Jázmin.
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában

Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában

230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan teljes felújítására és újranyitására.
Vásárhelyiek a sivatagi rally-n

Vásárhelyiek a sivatagi rally-n

Hat vásárhelyi fiatal álmodott egy nagyot, ami valóság lett: indulnak a Budapest - Bamako 2020 Rally-n.

Folytatódik a vásárhelyi szakképzés mélyrepülése

Folytatódik a vásárhelyi szakképzés mélyrepülése

Tavaly a 37 indulóból egy, idén a 30 tanulóból szintén csak egy jutott túl a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjén. 
 

És ezt már olvasta?

Máris itt egy ütős névsor!
Máris itt egy ütős névsor! A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.
 
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat
A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt a csapat Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára.
 
Az első kattintástól napjainkig
Az első kattintástól napjainkig Eifert János vásárhelyiségéhez és munkásságának egyetemes értékéhez kétség nem férhet. Hódmezővásárhely díszpolgárának megnyílt az életmű kiállítása. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 8. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 8. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Tornyai Szabadkán
Tornyai Szabadkán Több mint száz év után láthatja újra az újvidéki közönség Tornyai János festőművész alkotásait.
 
Új fegyverek a Helyőrségnél
Új fegyverek a Helyőrségnél A kiképzések érdekességét az adta, hogy a vásárhelyi katonák az újonnan rendszeresített gépkarabélyokkal hajtottak végre.
 
Iskolások a Tornyaiban
Iskolások a Tornyaiban Jóval több iskola, jóval több osztálya használhatná ki a Tornyai Múzeum kiállításait. A kihelyezett tanóra mindig izgalmas és maradandó élmény.