BulvárHol a legjobb lakni

2014. szeptember 6., szombat
 
Hol a legjobb lakni

Érdekes és ötletes megoldás, miközben Magyarországon lakást vagy házat szeretne venni valaki, azt is megtudhatja, mennyi bűncselekmény történt arrafelé az elmúlt időszakban.

 

 

 


Az otthonterkep.hu nemrég közre adta az ország legfrissebb bűnözési térképét Budapesten és a vidéki nagyvárosokban  A nagyvárosok közül a térképes alkalmazáson utcára lebontva is megnézhetjük, mennyi autólopás, betörés vagy személy elleni erőszak történt a környéken.
Hasonló a police.hu bűnügyi térképéhez.
A huszonhárom megyei jogú város közül ezer lakosra vetítve 38 bűnesettel Szolnok vezeti az összesített listát.

Csongrád megye két megyei jogú városa közül Hódmezővásárhely ezen a listán a tizenkettedik, Szeged a tizennegyedik helyen áll.

 

Hódmezővásárhelyen összesen 1186 bűncselekményt követtek el, leginkább a város belvárosi övezetében. A bűncselekmények közül Vásárhelyen az autólopás a legkevesebb, míg a rongálás, garázdaság, tulajdon elleni cselekmény, rablás a legtöbb, összesen 1133.

2013 tavaszától 2014 elejéig Vásárhelyen ezer főre 25,5, Szegeden 25,2 bűncselekményt jelöltek.

 
 
Selmeczi Dorottya-VH
 

Olvassa el ezt is!

Kisiskolások beikszelve

Kisiskolások beikszelve

Véget ért a kisiskolásoknak szánt írószerajándék átadási roadshow. Az egyes iskolákat párban keresték fel a választáson induló Fideszes képviselőjelöltek.
Előttük a világ

Előttük a világ

A kiutazó corvinosok olyan tapasztalatokkal felvértezve érkeznek haza - már amelyikük hazajön egyáltalán -  amivel a vendéglátás minőségét javítjhatják.
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni

Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni

Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 
Máté Taekwondo sikerek az OB-n
Máté Taekwondo sikerek az OB-n A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.