SportDöntőt játszott a felnőttcsapat a Viharsarok Kupán

2021. szeptember 13., hétfő
 
Döntőt játszott a felnőttcsapat a Viharsarok Kupán
A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapata Békéscsabán járt a hétvégén, hisz az Evangélikus Sportcsarnokban rendezték meg a Viharsarok Kupát. A tornán négy olyan csapat (a vásárhelyi mellett a Békés, a Szedeák U20 és a Tiszaújváros) vett részt, akik mindannyian a közelgő bajnoki rajtra készülnek.

 

 

 

 

 

 

 

A saját nevelésű játékosoknak is sok lehetőséget biztosító együttesünk a 29 pontig jutó Varga Zalán és a dupla-duplázó Vuk Pavlovic vezetésével könnyen verte az elődöntőben a Szedeákot, majd a fináléban fontos embereket nélkülözve is végig partiban volt a békésiekkel szemben. Végül az utolsó negyedben maradtunk alul, így a második helyen végeztünk. A torna álomcsapatába egyébként Pavlovicot és Vargát is beválasztották, és a fiatal játékosok is remekül helytálltak.

 

Eredmények:

elődöntő:

Naturtex-SZTE-Szedeák U20-Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 68-98 (23-23, 17-33, 14-15, 14-27)

Kosársuli: Bodócsi 6/6, Varga Z. 29/18, Bálint 8, Pavlovic 10/3, Kovacevic 15
Cserék: Vejinovic 10, Megyesi 7, Borbáth 4/3, Németh 4, Knyur 3/3, Nánási 2

döntő:

Békési SzSK-Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 86-74 (26-17, 13-22, 21-16, 26-19)

Kosársuli: Borbáth 15/9, Bodócsi 6, Varga Z. 14/6, Pavlovic 16, Kovacevic 10
Cserék: Vejinovic 8/3, Megyesi 5, Knyur -

 

Szablics Péter vezetőedző értékelése: „A hétvégén egy olyan tornán vettünk részt, melyre a saját csoportunkban játszó csapatokat hívták meg. Az első mérkőzésen a Szedeák U20-as csapata ellen hoztuk a kötelezőt, bár azért ellenfelünk nagyon szépen, szervezetten játszva szerzett kellemetlen perceket nekünk... A torna döntőjében a hazai csapattal kerültünk szembe, mely meccs több szempontból nehezített volt számunkra. Ez a mérkőzés nagyon brusztolós volt és nélkülöznünk kellett Bálint Eriket, valamint Nánási Dávidot is. Az összecsapásból végül a békési csapat került ki győztesen, de a vásárhelyi különítmény jelesre vizsgázott küzdésből és alázatból. A kupát így a 2. helyen zártuk, valamint a torna legjobb ötösébe választották Pavlovic Vukot és Varga Zalánt.”

 
 
VH-Nagy Benjamin
 

Olvassa el ezt is!

Mennyit kell ma dolgozni egy vásárhelyi ingatlanért?

Mennyit kell ma dolgozni egy vásárhelyi ingatlanért?

Dráguló vásárhelyi lakáspiac. A tavalyi év eleje óta tartó pandémiás időszak ellenére sem mondhatjuk azt, hogy hazánkban ingatlanpiaci válság lenne.
Díjazták a vásárhelyi jegyző munkáját

Díjazták a vásárhelyi jegyző munkáját

Idén is átadták az Év polgármestere, alpolgármestere és jegyzője díjakat. Ismét van vásárhelyi díjazott.  A díjat maguk a polgárok szavazzák meg.
Korszerű belgyógyászati és gyermekosztály épül

Korszerű belgyógyászati és gyermekosztály épül

A kórházban az eszköz, a humánerőforrás és tavasszal már az épített infrastruktúra is rendelkezésre áll ahhoz, hogy eredményes gyógyító munka folyjon.
Önkéntes katonai szolgálat a felsőoktatásba készülő fiataloknak

Önkéntes katonai szolgálat a felsőoktatásba készülő fiataloknak

Akár 64 felvételi pluszpontot is kaphatnak azok, akik vállalják az Önkéntes Katonai Szolgálatot, a Magyar Honvédség közelmúltban létrehozott új szolgálati formáját.
 

És ezt már olvasta?

Egyházi érdemrendet kapott Kovács István
Egyházi érdemrendet kapott Kovács István A hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar egykori vezetője, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola igazgatója sok szállal kötődik Vásárhelyhez.
 
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett Magyarország legjobb egyeteme lett a Szegedi Tudományegyetem az oktatók kiválósága alapján a HVG friss felsőoktatási rangsorában.
 
A miskolciak eredményesebbek voltak
A miskolciak eredményesebbek voltak Több sérültet is nélkülöző Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. egy negyedig tartotta a lépést, végül a Miskolcon a hazaiak simán győzni tudtak.
 
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés Terjednek a facebookos csalások. Sok a főként idős naív, kevésbé informált ember. A Rendőrség látókörébe kerülnek a csalók, bár nem könnyű a lebuktatás.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 47. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen A nyirkos aszfalton megcsúszhatott és egy ház kapubejárójába előtt felborulva állt meg.
 
Még 65 millió plusz a tram train projektbe
Még 65 millió plusz a tram train projektbe A mozdonyszín és a tároló vágányok közötti területen 8 jármű tárolására és karbantartására alkalmas közel 3000 m2 alapterületű csarnok épült.