SportDiadallal akarnak búcsúzni az óévtől

2017. december 19., kedd
 
Diadallal akarnak búcsúzni az óévtől

Utoljára lép pályára 2017-ben a Vásárhelyi Kosársuli csapata. A kék-sárgák december 20-án,szerdán a PVSK-Kronosz Kiadó együttesét fogadják 18:30-tól a Hódtói Sportcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

Vas Péterék nem túl fényes előjelekkel várják az összecsapást: több sérülés mellett az elmúlt időszak gyenge teljesítménye miatt sem lehet túl sok önbizalmuk.

 

Nem könnyíti meg a helyzetet az sem, hogy most következő riválisaik a tabella negyedik helyét foglalják el a B csoportfelsőházában. A pécsiek eddig ragyogóan szerepeltek az idényben, de a bajnokság erősségét jól mutatja, hogy már 6-4-es mutatóval a dobogó közelébe tudtak kerülni. A Baranya megyei város második számú férficsapatában eddig az 5 találkozón pályára lépő két tehetség Krnjajski és a korábban Vásárhelyen és Szegeden nevelkedő Demeter termelte átlagban a legtöbb pontot. Mellettük viszont még több, a Rátgéber Akadémián pallérozódó fiatalról sem feledkezhet majd meg a Kosársuli.

 

Ezzel szemben a hazaiaknak igencsak össze kell kapniuk magukat, hogy behúzzák szezonbeli negyedik győzelmüket. Vasárnap a Vásárhely idegenben szállt ki a Hepp-kupából, miután vereséggel indult haza Salgótarjánból, így már csak a B csoportra kell koncentrálnia az együttesnek. Utasi Gábor fiainak úgy tűnt, hogy akkor semmi sem akart összejönni, szinte alig volt jó dobásuk. Előtte a Békés és a Nyíregyháza ellen sem termett túl sok babér nekik. A csapat azonban már többször bizonyította, hogy óriási szívvel játszva bárkire veszélyesek lehetnek otthonukban. A gárda edzője szerint most sem adják majd fel a dolgot, és mindent megtesznek azért, hogy diadallal búcsúzzanak majd az évtől. 

 
 
Forrás: Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

A múlt üzenete a papírrepülőn

A múlt üzenete a papírrepülőn

Eddig több mint kétszáz diák vett részt decemberben a hódmezővásárhelyi Emlékpont 'Szerelem papírrepülőn' című időszaki kiállításának tárlatvezetésein. Képekkel!
Vásárhelyi segítséggel kész az új egyházi óvoda Mezőváriban

Vásárhelyi segítséggel kész az új egyházi óvoda Mezőváriban

A Vásárhelyen nehézkesen haladt gyűjtésbe milliókkal szálltak be a helyi vállalkozások, cégek, de a kormány is besegített.
Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Idén a HSZC két intézményéből 30 tanuló vesz részt a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjén.
Véget ért a Tornyai-emlékév

Véget ért a Tornyai-emlékév

Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 

És ezt már olvasta?

Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Az ezerarcú Mártély
Az ezerarcú Mártély Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.