SportDiadallal akarnak búcsúzni az óévtől

2017. december 19., kedd
 
Diadallal akarnak búcsúzni az óévtől

Utoljára lép pályára 2017-ben a Vásárhelyi Kosársuli csapata. A kék-sárgák december 20-án,szerdán a PVSK-Kronosz Kiadó együttesét fogadják 18:30-tól a Hódtói Sportcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

Vas Péterék nem túl fényes előjelekkel várják az összecsapást: több sérülés mellett az elmúlt időszak gyenge teljesítménye miatt sem lehet túl sok önbizalmuk.

 

Nem könnyíti meg a helyzetet az sem, hogy most következő riválisaik a tabella negyedik helyét foglalják el a B csoportfelsőházában. A pécsiek eddig ragyogóan szerepeltek az idényben, de a bajnokság erősségét jól mutatja, hogy már 6-4-es mutatóval a dobogó közelébe tudtak kerülni. A Baranya megyei város második számú férficsapatában eddig az 5 találkozón pályára lépő két tehetség Krnjajski és a korábban Vásárhelyen és Szegeden nevelkedő Demeter termelte átlagban a legtöbb pontot. Mellettük viszont még több, a Rátgéber Akadémián pallérozódó fiatalról sem feledkezhet majd meg a Kosársuli.

 

Ezzel szemben a hazaiaknak igencsak össze kell kapniuk magukat, hogy behúzzák szezonbeli negyedik győzelmüket. Vasárnap a Vásárhely idegenben szállt ki a Hepp-kupából, miután vereséggel indult haza Salgótarjánból, így már csak a B csoportra kell koncentrálnia az együttesnek. Utasi Gábor fiainak úgy tűnt, hogy akkor semmi sem akart összejönni, szinte alig volt jó dobásuk. Előtte a Békés és a Nyíregyháza ellen sem termett túl sok babér nekik. A csapat azonban már többször bizonyította, hogy óriási szívvel játszva bárkire veszélyesek lehetnek otthonukban. A gárda edzője szerint most sem adják majd fel a dolgot, és mindent megtesznek azért, hogy diadallal búcsúzzanak majd az évtől. 

 
 
Forrás: Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

A múlt üzenete a papírrepülőn

A múlt üzenete a papírrepülőn

Eddig több mint kétszáz diák vett részt decemberben a hódmezővásárhelyi Emlékpont 'Szerelem papírrepülőn' című időszaki kiállításának tárlatvezetésein. Képekkel!
Vásárhelyi segítséggel kész az új egyházi óvoda Mezőváriban

Vásárhelyi segítséggel kész az új egyházi óvoda Mezőváriban

A Vásárhelyen nehézkesen haladt gyűjtésbe milliókkal szálltak be a helyi vállalkozások, cégek, de a kormány is besegített.
Az első kattintástól napjainkig

Az első kattintástól napjainkig

Eifert János vásárhelyiségéhez és munkásságának egyetemes értékéhez kétség nem férhet. Hódmezővásárhely díszpolgárának megnyílt az életmű kiállítása. Képekkel.
Vásárhelyi sportdíjak 2019

Vásárhelyi sportdíjak 2019

Hódmezővásárhely városvezetése kitüntette azokat a személyeket, akik 2019-ben bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. Teljes névsorral.
 

És ezt már olvasta?

Két újabb név a dicsőségtáblán
Két újabb név a dicsőségtáblán A sokéves hagyományt folytatva idén két újabb névvel - Kecskeméti László és Nagy Zsuzsa nevével - gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala.
 
Fogyasztja egymást a képviselőtestület
Fogyasztja egymást a képviselőtestület Valószínű csak ideiglenesen két képviselői mandátum vált bizonytalanná. A kissé adok-kapok hangulatú eljáráshoz az önkormányzati  törvény adja a muníciót.
 
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban A Kiss Lajos nyomdokain haladva című tárlaton nemcsak a legrégebbi korok tárgyai, hanem a mához közelítő időszakok emlékei is láthatók. Képekkel.
 
Egy korszak értékelése
Egy korszak értékelése Az Emlékpont a Kommunizmus Áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozatának zárásaként könyvbemutatót trartott.
 
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai az áprilisban megnyíló közös tárlatról egyeztettek.
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.
 
Máris itt egy ütős névsor!
Máris itt egy ütős névsor! A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.