Kultúra, oktatásDéja Vu fesztivál júniusban Szegeden a retró jegyében

2013. április 8., hétfő
 
Déja Vu fesztivál júniusban Szegeden a retró jegyében

Emlékszik? Alphaville: Forever Young! Most élőben hallhatja a 80 –as évek egyik örökzöldjét a Déja Vu fesztiválon júniusban Szegeden

 

 

 

 

 

Déja Vu néven új zenei fesztivált rendeznek június 13. és 15. között Szegeden. A retró jegyében a nyolcvanas-kilencvenes sztárjai, köztük az Alphaville, Thomas Anders, a Culture Beat, az Első Emelet, Balázs Fecó, Somló Tamás és Horváth Charlie fog koncertet adni.

 

A fesztivál helyszíne a szegedi Etelka sor, az első napon, június 13-án csütörtökön a Forever Young című dallal világsikert elért német Alphaville, Balázs Fecó, Horváth Charlie és Somló Tamás lép fel.

 

Másnap, június 14-én az egykori Modern Talking énekese, a szintén német Thomas Anders lesz a fő attrakció zenekarával; a hazai előadók közül ezen a napon az Exotic egykori frontembere, Sipos F. Tamás áll a mikrofon mögé, őt Zoltán Erika, majd az Első Emelet követi a színpadon.

 

A zárónapon az olasz dj és lemezproducer, Gigi D'Agostino szórakoztatja a közönséget, szintén akkor ad koncertet a több mint tízmillió lemezt eladott Culture Beat, a Mr. Vain című sláger előadója. A hazaiak közül Dr. Love, az UFO, valamint a Hip Hop Boyz szerepel még a Déja Vu fesztiválon.

 

Nézzen bele a Vásárhelyi Hírek Pop-rock Retro Magazinjába!

Az elmúlt 40 év érdekes sztorijai, slágerlistái  ITT!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

A baktérium okozta betegségről, a Lyme-kórról - Lyme borreliosisról -  az utóbbi időben sokat hallunk, mivel az ország egész területén előfordul.
Új néven is sikeresen

Új néven is sikeresen

A Mártélyi Terep- és Vadászíjász Sport Egyesület hódmezővásárhelyi székhellyel MONOLIT Terep- és Vadászíjász Sport Egyesület néven folytatja tevékenységét 2013-ban. Eredményekkel és képekkel!
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban

Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban

A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.