KözéletCsaládi események Hódmezővásárhelyen 2023

2023. január 31., kedd
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023

Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...

 

 

 

 

 

Segítség olvasóinknak: ha egy adott nevet keresnek, Internet Explorer, Chrome vagy Firefox böngésző használata esetén, a Ctrl és az 'F' együttes lenyomásakor a képernyőn valamelyik sarkában megjelenő mezőbe beírhatják a keresett nevet, majd a (keresés), nyilak valamelyikére kattintva megjelenik a keresett név. Természetesen ez minden internetes oldalon működik. Fontos! Ha nem az ideiben kíván keresni, akkor a kereséshez az egy-egy (az oldal alján felsorolt) régebbi éveket lehet megnyitni!

 

Ide kattintva visszatérhet a Vásárhelyi Hírek főoldalára!

 

2023. 4. hét

 

Született: Farkas Viktornak és Major Editnek (Hmvhely) ÁBEL, Szitár Attilának és Mészáros Mónikának (Földeák) ZALÁN, Túri Ferenc Sándornak és Módis Blankának (Hmvhely) FERENC, Ábrahám Zsoltnak és Erdei Ágnes Katalinnak (Magyarcsanád) GERGŐ ZSOLT, Makó Istvánnak és Kis-Bicskei Enikőnek (Hmvhely) NÁNDOR, Oláh Csaba Gábornak és Nózsi Beátának (Hmvhely) VINCE, Todor Mihálynak és Jónás Krisztinának (Szentes) MIHÁLY ZOLTÁN, Bihari Attila Gergőnek és Kis Barbara Klaudiának (Szegvár) BOTOND DOMINIK, utónevű gyermeke.

 

Házasságot kötöttek: Palócz Miklós (Földeák) és Páljános Katalin (Hmvhely)

 

Elhunyt: Szűcs Sándor Jánosné szül. Fülöp Nagy Emília Gizella (Hmvhely), Kezes István (Hmvhely), Kiss Istvánné Kotyera Mária (Mindszent),

 

2023. 3. hét

 

Született: Horváth Gábornak és Matuszka Dorottya Rózsának (Hmvhely) KRISTÓF, Trupulai Jordánnak és Bánfi Biankának (Mindszent) BENETT, Héjja Dávidnak és Kiss Szimónának (Hmvhely) ADINA, Fehér Norbert Csabának és Mátó Emesének (Királyhegyes) ÁKOS, Négyökrű Szilveszternek és Szalontai Fanninak (Hmvhely) BALÁZS SZILVESZTER, Bari Istvánnak és Rostás Máriának (Szentes) SZABOLCS, Gyenes Martinnak és Moszheim Jenifer Erikának (Felgyő) ZSELYKE, Bajusz Tibornak és Muladi Rita Verának (Hmvhely) EMMA ELIZABET, Farkas Krisztiánnak és Mohácsi Anettnek (Magyarcsanád) ÁDÁM, Lakatos Tamás Lászlónak és Sándor Szabinának (Csongrád) NOEL utónevű gyermeke.

 

Házasságot kötöttek: Szabó Zsolt (Hmvhely) és Gál Emese (Hmvhely)

 

Elhunyt: Szenti Imre Zsolt (Hmvhely), Krajcsovics Pál (Hmvhely), Bang Lajos János (Hmvhely), Lévai János (Hmvhely), Borsi Zoltán (Hmvhely), Laskai Béláné Simon Mária (Hmvhely), Fejes József (Hmvhely), Molnár Sándorné Dékány Anna (Hmvhely), Németh János Bálint (Hmvhely), Prjevara György (Hmvhely)

 

2023. 2. hét

 

Született: Bányai Norbert és Baricsa Bernadettnek (Hmvhely) NADIN, Sinkó Béla Józsefnek és Szabó Kornéliának (Kövegy) IVÁN, Rácz Lászlónak és Pál Krisztina Georginának (Makó) LÁSZLÓ NOLEN, Csonka Attilának és Karsai Tímeának (Kiszombor) DÁNIEL, Varga Dánielnek és Zatykó Beatrixnak (Kiszombor) DÁNIEL, Fodor Péternek és Gyánti Mónikának (Szentes) MÁRK, Antalfi Gábornak és Zsigmond Katalinnak (Szentes) VIRÁG, Albert Dávidnak és Lőkös Éva Katalinnak (Hmvhely) LÉVI, Savanya László Gábornak és Révész Katalinnak (Deszk) MIA, Mucsi Jánosnak és Herczeg Tündének (Hmvhely) HELLA ELENA, Hódi Sándornak és Hajdu Mariannak (Hmvhely) LARA VIKTÓRIA, Gonda Lászlónak és Kauczki Ágota Kittinek (Sándorfalva) LAURA, Boldizsár Jánosnak és Vékony Beáta Lídiának (Hmvhely) LILIEN KATALIN, Berta Istvánnak és Hulman Anikónak (Apátfalva) BENDEGÚZ LEVENTE, Tamás Péternek és Kurai Kittinek (Makó) PATRIK, Frank Tamásnak és Nagy-György Ágotának (Makó) LINETT, Albert Emilnek és Pere Juditnak (Hmvhely) ZSOMBOR utónevű gyermeke.

 
Házasságot kötöttek: Danka Dávid és Patkós Petra (Békéssámson)

 
Elhunyt: Korsós Sándor Gyula (Hmvhely), Köntös Istvánné Détár Mária (Hmvhely)

 

 

2023. 1. hét

Született: Harangozó Balázsnak és Rózsa Annamáriának (Szeged) ODETT, Hegyi Norbert Rolandnak és Vörös Adriennek (Makó) ÁBEL, Görbe Zoltánnak és Haiser Daniella Krisztinának (Királyhegyes) KIARA ALINA, Kádár Imrének és Bálint Andreának (Csongrád) ZSÓFIA BLANKA, Cseh Tibornak és Kis Katalinnak (Makó) REBEKA LAURA, Balog Ádámnak és Tóth-Godó Kittinek (Mártély) ÁDIN, Kelemen Ervin Zsoltnak és Kiss Nikolettnek (Algyő) DÉNES ERVIN, Szolnoki Norbertnek és Tóth Bertának (Csongrád) SOMA, Patkós Máté Gergőnek és Kállai Rebeka Máriának (Csongrád) EFRAIM, Kádár Józsefnek és Csöndes Szabinának (Makó) VENDEL ISTVÁN, Gránicz Zsoltnak és Sárai Nikolett Ritának (Hmvhely) ÁBEL, Antal Csabának és Pataki Alexandrának (Makó) LAURA, Mernyó Krisztiánnak és Rédei Adriennek (Csongrád) EMMA BLANKA, Török Tamásnak és Ankes Adriennek (Makó) LÉNA, Csige Adorján Jánosnak és Angyal Bettina Dórának (Makó) BELLA ESZTER utónevű gyermeke.
Házasságkötés nem volt.

 
Elhunyt: Dávidházi Imre György (Hmvhely), Deák András Jánosné Vida Margit (Hmvhely), Fejes Ferenc (Hmvhely), Nagy Gábor (Mindszent), Nagygyörgy János (Hmvhely), Bordás Margit (Hmvhely), Boldizsár Sándor (Mindszent), Hegyi István (Hmvhely), Lugosi Pál (Hmvhely), Bodó István (Mártély), Bodor Vilmosné Tuza Mária (Hmvhely), Diószegi Tibor (Hmvhely), Kovács Ferencné Molnár Mária Katalin (Hmvhely)

 

 

Családi események 2022 ITT!

Családi események 2021 ITT!

Családi események 2020 ITT

Családi események 2019 ITT

Családi események 2018 ITT

Családi események 2017 ITT

Családi események 2016 ITT

Családi események 2015 ITT

Családi események 2014. ITT

Családi események 2013. ITT 
 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Célja, hogy kedvelt találkozóhely legyen a BFMK

Célja, hogy kedvelt találkozóhely legyen a BFMK

A helyi kulturális életet jól ismerő, nagy tapasztalattal rendelkező vezetője van január 10-e óta a Bessenyei Ferenc Művelődési Központnak.
Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak

Három vádlottja van a vásárhelyi buszos balhénak

A két ittas utast nem engedték fel a buszra, a szóváltást kölcsönös tettlegesség, ütés- és rúgásváltások követték. Előkerült egy bicska is, de sérülés nem történt.
A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse

A több mint 120 éve védett vakond lett az Év emlőse

A vakondot választotta 2023-ban az Év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet.
Vásárhelyi Művészeti Díj 2023

Vásárhelyi Művészeti Díj 2023

Idén a hazai zenekultúra lassan elfelejtett és több generáció számára már kevésbé ismert műfaja, a folklór muzsika és a magyar nóta volt a főszereplő.
 

És ezt már olvasta?

Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
Egy nagyon értékes győzelem
Egy nagyon értékes győzelem Vuk Pavlovic csapata fantasztikus hajrával fordított, győzelmének köszönhetően pedig őrzi hibátlan mérlegét a Hódtói Sportcsarnokban.
 
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház
A tűz martalékává vált egy vásárhelyi családi ház Tűz ütött ki január 25-én este hét órakor a Görbe utcában. A tűzoltók két nagytestű kutyát is kimentettek.
 
Osztottak szoroztak - van is meg nincs is
Osztottak szoroztak - van is meg nincs is Működési hiánnyal számol idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat, így a gazdálkodása veszélybe kerül kormányzati támogatás nélkül.
 
A Kosársuliból ezúttal hiányzott a kiemelkedő egyéni teljesítmény
A Kosársuliból ezúttal hiányzott a kiemelkedő egyéni teljesítmény Nagykőrös vendégeként lépett pályára január 17-én este a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.Közel 20 pontos vereséggel kiesett a Hepp-kupából
 
Jubilál a Vásárhelyi Szimpózium
Jubilál a Vásárhelyi Szimpózium A Tornyai János Múzeumban a most 25 éves szimpózium kiállítása nyílik, a művészek által készített és a Városi Kerámia gyűjteménybe került. alkotásokból.
 
Győzelemmel indult az új esztendő
Győzelemmel indult az új esztendő 2023 első Hódtói Sportcsarnokban lejátszott bajnokiján a Dunaharasztit fogadta a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának 16. fordulójában.