Kék hírekCsak egy napig örülhetett a zsákmánynak

2023. július 23., vasárnap
 
Csak egy napig örülhetett a zsákmánynak

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki Vásárhelyen láncfűrészeket lopott el egy udvarból.

 

 

 

 

Az elkövető idén január 10-én este mászott be egy ház kerítésén. Az udvart átkutatta és az ott lévő szekrényben két láncfűrészt talált, amelyekkel távozott. A nyomozók a bejelentéstől számított 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, aki ellen lopás vétsége miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a nyomozást most befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére. 

 
 
Forrás: CSMRFK
VH
 

Olvassa el ezt is!

A NAV vizsgálat lezárult - megdőlt a vád

A NAV vizsgálat lezárult - megdőlt a vád

Állami Számvevőszék márciusban bejelentette, hogy olyan pénzmozgásokra bukkantak, amelyekhez be kell vonni a NAV-ot is.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 49-52. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Struccfarmnak álcázott kender ültetvény

Struccfarmnak álcázott kender ültetvény

Hódmezővásárhelyen alakítottak ki indiaikender-ültetvényt. Vádat emeltek két férfival és egyikük élettársával szemben.
Fénytárt rejtő szobrok a Tornyaiban

Fénytárt rejtő szobrok a Tornyaiban

Közel félszáz, különleges, selymesre csiszolt, kő és üveg felhasználásával készült, jéghegyeket idéző alkotással mutatkozik be Popovics Lőrinc.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.