Kék hírekCsak egy napig örülhetett a zsákmánynak

2023. július 23., vasárnap
 
Csak egy napig örülhetett a zsákmánynak

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki Vásárhelyen láncfűrészeket lopott el egy udvarból.

 

 

 

 

Az elkövető idén január 10-én este mászott be egy ház kerítésén. Az udvart átkutatta és az ott lévő szekrényben két láncfűrészt talált, amelyekkel távozott. A nyomozók a bejelentéstől számított 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, aki ellen lopás vétsége miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a nyomozást most befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére. 

 
 
Forrás: CSMRFK
VH
 

Olvassa el ezt is!

A NAV vizsgálat lezárult - megdőlt a vád

A NAV vizsgálat lezárult - megdőlt a vád

Állami Számvevőszék márciusban bejelentette, hogy olyan pénzmozgásokra bukkantak, amelyekhez be kell vonni a NAV-ot is.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Struccfarmnak álcázott kender ültetvény

Struccfarmnak álcázott kender ültetvény

Hódmezővásárhelyen alakítottak ki indiaikender-ültetvényt. Vádat emeltek két férfival és egyikük élettársával szemben.
Fénytárt rejtő szobrok a Tornyaiban

Fénytárt rejtő szobrok a Tornyaiban

Közel félszáz, különleges, selymesre csiszolt, kő és üveg felhasználásával készült, jéghegyeket idéző alkotással mutatkozik be Popovics Lőrinc.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.