Kék hírekBrutális támadás Vásárhelyen

2022. október 14., péntek
 
Brutális támadás Vásárhelyen

15 éves fiú szúrt hasba egy másikat Hódmezővásárhelyen, majd lefejezéssel fenyegetett egy kiskorút

 

 

 

 

 

 

 

Letartóztatását indítványozta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség annak a 15 éves hódmezővásárhelyi fiúnak, aki életveszélyes sérülést okozott egy helybeli fiatalnak, majd még további három személyt is bántalmazott.

 

A gyanú szerint a fiú szeptember 30-án éjjel, rövid szóváltást követően hasba szúrt egy másik fiatalt egy hódmezővásárhelyi kisvendéglő előtt. Az áldozatát életveszélyes állapotban vitték kórházba, és sürgősséggel megműtötték. A fiú biciklivel elhajtott a helyszínről.

 

Két nappal később a kiskorú fém tárggyal ütött fejbe egy férfit az egyik helyi játszótéren, majd egy a helyszínen tartózkodó másik embert is fejbe vágott és megrugdosott, könnyű és súlyos sérüléseket okozva. További egy hét elteltével a gyanúsított az egyik helyi sportcsarnok előtt egy szál cigaretta miatt keveredett nézeteltérésbe egy kiskorú fiúval, akit ezután megütött, majd a nyakánál fogva földre vitte és azzal fenyegetett, hogy levágja a fejét.

 

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban a főügyészség a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a fiú letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

 
 
Forrás: Csongrad Csanad Megyei Főügyészség
VH
 

Olvassa el ezt is!

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

2022. 47. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
Emelkedik a megyében a tűzesetek száma

Emelkedik a megyében a tűzesetek száma

Idén szeptember végéig mintegy 220 lakás gyulladt ki Csongrád-Csanád megyében. Leggyakrabban idős emberek válnak áldozattá.
Hódmezővásárhelyi rezsi válságterv

Hódmezővásárhelyi rezsi válságterv

A Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal elkészítette válságtervét, amelynek bevezetésétől a becsléseik szerint több százmilliós megtakarításokat remélnek.
Küzdelmes mérkőzét játszott a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Küzdelmes mérkőzét játszott a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Kikapott a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Az ellenfelük egy nagyon tapasztalt, jól felkészült, rengeteg három pontost dobó okos gárda volt.
 

És ezt már olvasta?

Egyházi érdemrendet kapott Kovács István
Egyházi érdemrendet kapott Kovács István A hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar egykori vezetője, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola igazgatója sok szállal kötődik Vásárhelyhez.
 
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett
A vásárhelyi Mezőgazdasági Kar idén előkelőbb helyen végzett Magyarország legjobb egyeteme lett a Szegedi Tudományegyetem az oktatók kiválósága alapján a HVG friss felsőoktatási rangsorában.
 
A miskolciak eredményesebbek voltak
A miskolciak eredményesebbek voltak Több sérültet is nélkülöző Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. egy negyedig tartotta a lépést, végül a Miskolcon a hazaiak simán győzni tudtak.
 
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés
Hitel, ajándék, szuperolcsóság helyett ráfizetés Terjednek a facebookos csalások. Sok a főként idős naív, kevésbé informált ember. A Rendőrség látókörébe kerülnek a csalók, bár nem könnyű a lebuktatás.
 
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen
Fejreállt egy Suzuki Vásárhelyen A nyirkos aszfalton megcsúszhatott és egy ház kapubejárójába előtt felborulva állt meg.
 
Még 65 millió plusz a tram train projektbe
Még 65 millió plusz a tram train projektbe A mozdonyszín és a tároló vágányok közötti területen 8 jármű tárolására és karbantartására alkalmas közel 3000 m2 alapterületű csarnok épült.
 
Ez volt az ötödik vereség a bajnokságban
Ez volt az ötödik vereség a bajnokságban A Kecskemét otthonában folytatta az NB I/B Zöld csoportját a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Új vezetőedzője van a csapatnak, Vuk Pavlovics személyében.