SportBronzérmes lett a HLKC két csapata

2014. január 29., szerda
 
Bronzérmes lett a HLKC két csapata

Január 24-26. között rendezték meg Debrecenben az ország legjelentősebb kézilabda utánpótlás versenyét, a VII. Főnix Kupát

 

 

 

 

A Debreceni Sportcentrum és Sportiskola által rendezett hétéves múltra visszatekintő háromnapos versenyen idén is közel 100 csapat vett részt.

 A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club 2010 óta rendszeres résztvevője a tornának, a több értékes helyezés és érem mellett eddigi legnagyobb sikerük a 2012-ben - többek között a Ferencvárosi Torna Club és a házigazda debreceniek megelőzésével - megszerzett  aranyérem a 2000-es korosztályban.

A vásárhelyi egyesület ezúttal három csapattal vett részt a versenyen: a 2000-es, 2002-es és 2004-es születésű lányokból álló csapat.

A helyszíni beszámolók szerint, a lányok ezúttal is nagyszerűen teljesítettek a háromnapos versenyen, hiszen az erős mezőnyben 2000-es és 2004-es csapat  bronzérmet szerzett, a 2002-es csapat pedig a legerősebb ágra kerülve a nagyon értékes hatodik helyen végzett egy büntetődobásokkal elbukott helyosztó mérkőzésen.
A 2004-es korosztályban az edzők szavazata alapján a Legjobb Játékos Aranyi Viven, a HLKC játékosa lett.

 

2000 korosztály

Végeredmény:
1. Debreceni SC-SI
2. Kézilabda Szeged SE
3. Hódmezővásárhelyi LKC
4. Nádudvar DSE
5. SK Talent Dunaszerdahely
6. Csepel DSE
7. Orosházi NKC
8. Kecel KC

 

2002 korosztály

Végeredmény:
1. Ikervár KC
2. Fehérvár KC
3. Postás SE
4. Debreceni SC-SI
5. Szombathelyi SK-SI
6. Hódmezővásárhelyi LKC
7. Orosházi NKC
8. Hajdúnánás Aprófogúak SC

 

2004 korosztály

Végeredmény:
1. Debreceni SC-SI
2. Student Comfort KUK
3. Hódmezővásárhelyi LKC
4. Balmazújvárosi LKSE
5. Orosházi NKC “B”
6. Szeged KKSE
7. orosházi NKC “A”


A korosztály legjobb játékosa: Aranyi Vivien (HLKC)

 

Olvassa el ezt is!

Diszkrét provokáció

Diszkrét provokáció

A törékeny szőke szépség nem szégyenlős. Először egy Vásárhelyen megjelenő lapban szerepelt félmeztelenül. Mára már az egész ország megcsodálhatja bájait. Képekkel!
A jövő bajnokai versenyeznek a hétvégén

A jövő bajnokai versenyeznek a hétvégén

Az úszó sportágfejlesztés egyik legfontosabb eleme, a Jövő Bajnokai program következő kiemelt eseménye február 1-jén lesz Hódmezővásárhelyen.
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen

Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen

Vásárhelyen több helyszínen voltak ünnepségek az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 175. évfordulója alkalmából.
A hajrában már nem volt kétséges a győzelem

A hajrában már nem volt kétséges a győzelem

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
 

És ezt már olvasta?

Gyermekek védelme az online térben
Gyermekek védelme az online térben A gyerekek egyre több időt töltenek a számítógépek előtt, és nagyon keveset tudunk arról, mit csinálnak ezalatt. A híreket olvasva, néha tragédia történhet ha nem figyel a szülő.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 11. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné A város közössége érdekében végzett önzetlen munkássága elismeréseként, amellyel gyarapította a város szellemi javait, növelte jó hírnevét.
 
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin Kiemelkedően magas, szakmai munkásságának elismeréseként, amellyel Hódmezővásárhely szellemi értékeit gyarapította és jó hírnevét növelte.

 

 
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda Pályfutására meghatározó hatással volt Hódmezővásárhely, a Bethlen Gábor Gimnázium, a drámaszakkör és három nagyszerű vásárhelyi pedagógus.
 
Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat
Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat Tudományos munkássága kiemelkedő és maradandó, azonban a neve még a Vásárhelyről elszármazottak névsorában sem szerepelt.
 
A válság ellenére még mindig növelhetjük megtakarításainkat
A válság ellenére még mindig növelhetjük megtakarításainkat Míg az uniós átlag 10 százalék volt januárban, addig Magyarországon – több mint 15 százalékponttal magasabb – 25,7 százalékra tehető a pénzromlás mértéke.