SportAz utolsó percben dőlt el a végeredmny

2021. március 8., hétfő
 
Az utolsó percben dőlt el a végeredmny

Március 6-án délelőtt a Csorvás vendégeként folytatta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot a Hódmezővásárhelyi LKC.

 

 

 

 

 

 

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportjában a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubnak a rutinos Csorvási SK volt az ellenfele.

A mérkőzés a hazaiak találatával indult, de hamar egyenlíteni majd fordítani tudtunk, ám igazán nem sikerült leszakítani magunkról az ellenfelet, csupán 1-2 gólos volt a vásárhelyi fór, ám a Csorvás rendre igyekezett zárkózni. Fej-fej melletti csata volt ez, ami a félidő végére 14-14-es állást eredményezett.

A fordulás után sem változott jelentősen a játék képe, a védekezésünk nem sikerült rosszul, viszont a helyzeteket nem használtuk ki tökéletesen, sok volt a hiba. Alig öt perccel a vége előtt kétgólos volt a hátrányunk, ám ebből még sikerült felállni, a hajrának 23-23-al futottak neki a csapatok. Akár a győzelemre is lett volna esélyünk, de az utolsó percben az összecsapás végső gólját a Csorvás tudta megszerezni, így otthon tartották a két pontot.

A bajnokságban most néhány hetes szusszanás következik a számunkra, legközelebb március 27-én, a Kecskemét U22-eseivel játszhatunk bajnoki meccset a tervek szerint.

 

Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport, 15. forduló

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 24-23 (14-14)

HLKC: Rácz G., Áncsán, Jován, Prikler, Kovács, Fehér 1, Varga, Török 6, Vörös 3, Földesi L. 3, Blaskovics 1, Bugnó 4, Rácz V., Molnár 2, Ötvös 3.
Edző: Papp Mihály, Deák Tamás

 

Nyilatkozat: „Vegyes érzéseim voltak a mérkőzés után. Vereségünket egyértelműen a helyzetkihasználásunk okozta. Ennyi ziccert és hetest nem szabad elhibázni egy ilyen kiélezett meccsen. Több alkalom is volt, amikor eldönthettük volna a két pont sorsát, de nem sikerült élni a lehetőséggel. A védekezésünk és kapusteljesítményünk kimagasló volt végig. Úgy gondolom, ha ezt a védekezést hosszabb távon is tudjuk tartani és elől jobb lövéshatékonyság párosul hozzá, mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt a hátralévő mérkőzéseken.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Közel kétezer fertőzött volt eddig Vásárhelyen

Közel kétezer fertőzött volt eddig Vásárhelyen

A most megjelent adatsor szerint összességében a fertőzöttek számával a középmezőnyben helyezkedik el Vásárhely.
Régészek a nyomvonalon

Régészek a nyomvonalon

A Tornyai János Múzeum régészeinek eredményei újabb apróbb mozaikokkal gazdagították a Hódmezővásárhely múltjáról alkotott ismereteket.
Még talán 3 évig így marad

Még talán 3 évig így marad

Egyelőre marad a hódmezővásárhelyi Nagyállomás kissé viharvert épülete, de a következő időszakban már kezdődik a felújítás tervezése.
Ásó kapa és nagyharang

Ásó kapa és nagyharang

A házasságkötés tematikájában indított gyűjtést a Tornyai János Múzeum, a 20. századtól kezdődően napjainkig várják az ifjú párok legnagyobb napjának tárgyi emlékeit.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022. 31. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért
A Villeroy & Boch a vásárhelyi óvodásokért Újabb mosdófelújítást segít a világcég. Ezúttal a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában kezdődnek a munkálatok.
 
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
100. születésnapot ünnepelte egy vásárhelyi bácsi
99 éves korában lett ágyban fekvő beteg, addig nagyon tevékeny életet élt. A hosszú élet titka Pista bácsi szerint: a munka.
 
A Mártélyi Kavalkád programja
A Mártélyi Kavalkád programja

Augusztus 5. és 7-e között ismét lesz egy fergeteges rendezvénysorozat a Mártélyi Holtágnál. A szórakoztató műfajok teljes palettájával. Részletes program.

 
Az ország Imruskája 87 éves lenne
Az ország Imruskája 87 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 87 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Tanévi menetrend szeptembertől
Tanévi menetrend szeptembertől A hamarosan ismét megtelnek az iskolapadok, érdemes megnézni, hogyan alakul a 2022 szeptembertől kezdődő tanév. Fontos dátumok!
 
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen
Szent István király ünnepe - Bor- és Gasztrofesztivál Vásárhelyen Négynapos ünneppel készül az önkormányzat. Két színpad lesz, az egyik a Dr. Rapcsák András sétálóutcán, a nagy színpad pedig a Kossuth téren. Részletes program.