SportAz utolsó percben dőlt el a végeredmny

2021. március 8., hétfő
 
Az utolsó percben dőlt el a végeredmny

Március 6-án délelőtt a Csorvás vendégeként folytatta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot a Hódmezővásárhelyi LKC.

 

 

 

 

 

 

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportjában a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubnak a rutinos Csorvási SK volt az ellenfele.

A mérkőzés a hazaiak találatával indult, de hamar egyenlíteni majd fordítani tudtunk, ám igazán nem sikerült leszakítani magunkról az ellenfelet, csupán 1-2 gólos volt a vásárhelyi fór, ám a Csorvás rendre igyekezett zárkózni. Fej-fej melletti csata volt ez, ami a félidő végére 14-14-es állást eredményezett.

A fordulás után sem változott jelentősen a játék képe, a védekezésünk nem sikerült rosszul, viszont a helyzeteket nem használtuk ki tökéletesen, sok volt a hiba. Alig öt perccel a vége előtt kétgólos volt a hátrányunk, ám ebből még sikerült felállni, a hajrának 23-23-al futottak neki a csapatok. Akár a győzelemre is lett volna esélyünk, de az utolsó percben az összecsapás végső gólját a Csorvás tudta megszerezni, így otthon tartották a két pontot.

A bajnokságban most néhány hetes szusszanás következik a számunkra, legközelebb március 27-én, a Kecskemét U22-eseivel játszhatunk bajnoki meccset a tervek szerint.

 

Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport, 15. forduló

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 24-23 (14-14)

HLKC: Rácz G., Áncsán, Jován, Prikler, Kovács, Fehér 1, Varga, Török 6, Vörös 3, Földesi L. 3, Blaskovics 1, Bugnó 4, Rácz V., Molnár 2, Ötvös 3.
Edző: Papp Mihály, Deák Tamás

 

Nyilatkozat: „Vegyes érzéseim voltak a mérkőzés után. Vereségünket egyértelműen a helyzetkihasználásunk okozta. Ennyi ziccert és hetest nem szabad elhibázni egy ilyen kiélezett meccsen. Több alkalom is volt, amikor eldönthettük volna a két pont sorsát, de nem sikerült élni a lehetőséggel. A védekezésünk és kapusteljesítményünk kimagasló volt végig. Úgy gondolom, ha ezt a védekezést hosszabb távon is tudjuk tartani és elől jobb lövéshatékonyság párosul hozzá, mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt a hátralévő mérkőzéseken.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Közel kétezer fertőzött volt eddig Vásárhelyen

Közel kétezer fertőzött volt eddig Vásárhelyen

A most megjelent adatsor szerint összességében a fertőzöttek számával a középmezőnyben helyezkedik el Vásárhely.
Régészek a nyomvonalon

Régészek a nyomvonalon

A Tornyai János Múzeum régészeinek eredményei újabb apróbb mozaikokkal gazdagították a Hódmezővásárhely múltjáról alkotott ismereteket.
Még talán 3 évig így marad

Még talán 3 évig így marad

Egyelőre marad a hódmezővásárhelyi Nagyállomás kissé viharvert épülete, de a következő időszakban már kezdődik a felújítás tervezése.
Ásó kapa és nagyharang

Ásó kapa és nagyharang

A házasságkötés tematikájában indított gyűjtést a Tornyai János Múzeum, a 20. századtól kezdődően napjainkig várják az ifjú párok legnagyobb napjának tárgyi emlékeit.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház A hódmezővásárhelyi kórház is bekapcsolódik a honvédség egészségügyi ellátásába. A 2018 óta érlelődő döntés most lendületet vett.
 
Kétszeresen nehéz meccs volt
Kétszeresen nehéz meccs volt Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen
Öt gólos siker a Körösladány ellen Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.
 
470 vásárhelyi mártír
470 vásárhelyi mártír Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
 
A hallás öröme
A hallás öröme Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.