SportAz utolsó percben dőlt el a végeredmny

2021. március 8., hétfő
 
Az utolsó percben dőlt el a végeredmny

Március 6-án délelőtt a Csorvás vendégeként folytatta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot a Hódmezővásárhelyi LKC.

 

 

 

 

 

 

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportjában a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubnak a rutinos Csorvási SK volt az ellenfele.

A mérkőzés a hazaiak találatával indult, de hamar egyenlíteni majd fordítani tudtunk, ám igazán nem sikerült leszakítani magunkról az ellenfelet, csupán 1-2 gólos volt a vásárhelyi fór, ám a Csorvás rendre igyekezett zárkózni. Fej-fej melletti csata volt ez, ami a félidő végére 14-14-es állást eredményezett.

A fordulás után sem változott jelentősen a játék képe, a védekezésünk nem sikerült rosszul, viszont a helyzeteket nem használtuk ki tökéletesen, sok volt a hiba. Alig öt perccel a vége előtt kétgólos volt a hátrányunk, ám ebből még sikerült felállni, a hajrának 23-23-al futottak neki a csapatok. Akár a győzelemre is lett volna esélyünk, de az utolsó percben az összecsapás végső gólját a Csorvás tudta megszerezni, így otthon tartották a két pontot.

A bajnokságban most néhány hetes szusszanás következik a számunkra, legközelebb március 27-én, a Kecskemét U22-eseivel játszhatunk bajnoki meccset a tervek szerint.

 

Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport, 15. forduló

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 24-23 (14-14)

HLKC: Rácz G., Áncsán, Jován, Prikler, Kovács, Fehér 1, Varga, Török 6, Vörös 3, Földesi L. 3, Blaskovics 1, Bugnó 4, Rácz V., Molnár 2, Ötvös 3.
Edző: Papp Mihály, Deák Tamás

 

Nyilatkozat: „Vegyes érzéseim voltak a mérkőzés után. Vereségünket egyértelműen a helyzetkihasználásunk okozta. Ennyi ziccert és hetest nem szabad elhibázni egy ilyen kiélezett meccsen. Több alkalom is volt, amikor eldönthettük volna a két pont sorsát, de nem sikerült élni a lehetőséggel. A védekezésünk és kapusteljesítményünk kimagasló volt végig. Úgy gondolom, ha ezt a védekezést hosszabb távon is tudjuk tartani és elől jobb lövéshatékonyság párosul hozzá, mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt a hátralévő mérkőzéseken.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Közel kétezer fertőzött volt eddig Vásárhelyen

Közel kétezer fertőzött volt eddig Vásárhelyen

A most megjelent adatsor szerint összességében a fertőzöttek számával a középmezőnyben helyezkedik el Vásárhely.
Régészek a nyomvonalon

Régészek a nyomvonalon

A Tornyai János Múzeum régészeinek eredményei újabb apróbb mozaikokkal gazdagították a Hódmezővásárhely múltjáról alkotott ismereteket.
Még talán 3 évig így marad

Még talán 3 évig így marad

Egyelőre marad a hódmezővásárhelyi Nagyállomás kissé viharvert épülete, de a következő időszakban már kezdődik a felújítás tervezése.
Ásó kapa és nagyharang

Ásó kapa és nagyharang

A házasságkötés tematikájában indított gyűjtést a Tornyai János Múzeum, a 20. századtól kezdődően napjainkig várják az ifjú párok legnagyobb napjának tárgyi emlékeit.
 

És ezt már olvasta?

Családi események 2021. 30. hét
Családi események 2021. 30. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt
Fontos tudnivalók lakásbérlés előtt Nemrég kiderültek a felvételi ponthatárok, így kezdetét vette az őrült hajsza a jobbnál jobb albérletekért. Vásárhelyről és környékéről is több százan vadásznak.
 
Bízzunk az állatok megérzéseiben
Bízzunk az állatok megérzéseiben Gyanúsnak kell tekinteni például, ha a csirkék ahelyett, hogy csipegetnék élelmüket, a fák tetejére repülnek, a varangyos békák pedig csoportosan vonulni kezdenek.

 
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon?
Ártalmas a gyerekeknek az okostelefon? Problémát jelenthet az is, hogy a szülők elhanyagolják a csemetéiket, mert számukra fontosabb a saját okostelefonjuk, s természetesen mindezt látják, érzékelik a gyermekek.
 
Hűségért kedvezményes illúzió
Hűségért kedvezményes illúzió Azt is tudják, mi az alsógatyánk mérete, cserébe sokszor azt a terméket kapja, amit egy szimpla leárazás eredményeként egyébként is megkapna.
 
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot!
Hőség! Az árnyékunk segít megelőzni a bőrrákot! Évente közel 1000 melanomás megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Köztudott, hogy az UV sugárzás nagymértékben növeli a betegség kialakulásának lehetőségét.
 
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni
Néha otthon is lehetne szmogriadót elrendelni Közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.