SportAz Európa-bajnokságra készülve

2019. szeptember 24., kedd
 
Az Európa-bajnokságra készülve

Küzdelmes, de érmes helyezéseket eredményező hétvégéje volt a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub versenyzőjének és vezetőedzőjének. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A harcművészek, a budapesti Sasok SE és Zen Power Taekwon-do Klub által, szeptember 21-22-én rendezett nemzetközi ITF Taekwon-do versenyen a VIII. MightyFist Eagles Cup-on léptek küzdőtérre, a monori Városi Sportcsarnokban.

A versenyre 9 ország több mint 400 sportolója nevezett. A szomszédos országok mellett, Norvégiából, Franciaországból és Tadzsikisztánból is érkeztek sportolók.

Hasonlóan a 2018-ban rendezett versenyhez, idén is gyermek, kadet, junior és senior kategóriákban lehetett benevezni.

 

Az erős mezőnyben a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub vezetőedzője, az Algyői Sportkör színeiben induló Zsarkó Dániel Péter, felnőtt férfi -78 kategóriában, 6 győztes mérkőzés után, a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

 

A Boxing Gym Hódmezővásárhely kimagaslóan eredményes ökölvívója, az ITF Taekwon-do Klub fiatal versenyzője, Kovács Laura Fanni az ifjúsági lány -50 kg-os súlycsoportjában, a végsőkig kiélezett, döntő mérkőzésen maradt alul ukrán ellenfelével szemben és szerezte meg az ezüstérmet.

Felkészítők: Máté Zoltán, Lőkös Zoltán, Stricz Richárd.

 

A verseny kiváló felkészülési állomás volt, a közelgő ITF Taekwon-do Európa-bajnokságra, amit Bosznia-Hercegovinában, Szarajevóban rendeznek október 10. és 13-a között.


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kutatók éjszakája a Mezőgazdasági Karon

Kutatók éjszakája a Mezőgazdasági Karon

Minden eddiginél több oktató, kutató és hallgató várja minden eddiginél több programmal az érdeklődőket Szegeden és Hódmezővásárhelyen. Az MGK részletes programja.
Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Egy hétvégén két országos bajnokságon, tőrözésben és négypróbában két dobogós helyezést ért el Papp Jázmin.
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott

A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott

Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Elindult az egyetemi tanév is
Elindult az egyetemi tanév is Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.