SportAz Európa-bajnokságra készülve

2019. szeptember 24., kedd
 
Az Európa-bajnokságra készülve

Küzdelmes, de érmes helyezéseket eredményező hétvégéje volt a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub versenyzőjének és vezetőedzőjének. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A harcművészek, a budapesti Sasok SE és Zen Power Taekwon-do Klub által, szeptember 21-22-én rendezett nemzetközi ITF Taekwon-do versenyen a VIII. MightyFist Eagles Cup-on léptek küzdőtérre, a monori Városi Sportcsarnokban.

A versenyre 9 ország több mint 400 sportolója nevezett. A szomszédos országok mellett, Norvégiából, Franciaországból és Tadzsikisztánból is érkeztek sportolók.

Hasonlóan a 2018-ban rendezett versenyhez, idén is gyermek, kadet, junior és senior kategóriákban lehetett benevezni.

 

Az erős mezőnyben a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub vezetőedzője, az Algyői Sportkör színeiben induló Zsarkó Dániel Péter, felnőtt férfi -78 kategóriában, 6 győztes mérkőzés után, a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

 

A Boxing Gym Hódmezővásárhely kimagaslóan eredményes ökölvívója, az ITF Taekwon-do Klub fiatal versenyzője, Kovács Laura Fanni az ifjúsági lány -50 kg-os súlycsoportjában, a végsőkig kiélezett, döntő mérkőzésen maradt alul ukrán ellenfelével szemben és szerezte meg az ezüstérmet.

Felkészítők: Máté Zoltán, Lőkös Zoltán, Stricz Richárd.

 

A verseny kiváló felkészülési állomás volt, a közelgő ITF Taekwon-do Európa-bajnokságra, amit Bosznia-Hercegovinában, Szarajevóban rendeznek október 10. és 13-a között.


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kutatók éjszakája a Mezőgazdasági Karon

Kutatók éjszakája a Mezőgazdasági Karon

Minden eddiginél több oktató, kutató és hallgató várja minden eddiginél több programmal az érdeklődőket Szegeden és Hódmezővásárhelyen. Az MGK részletes programja.
Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Egy hétvégén két országos bajnokságon, tőrözésben és négypróbában két dobogós helyezést ért el Papp Jázmin.
Az álattenyésztés háromnapos ünnepe - összegzés

Az álattenyésztés háromnapos ünnepe - összegzés

35 országból érkeztek vendégek és érdeklődők, hogy megnézzék a 31. kiállítást, amit a három nap alatt 54 028-an kerestek fel.
Már csak egy meccs van az 5. helyért

Már csak egy meccs van az 5. helyért

Az NB I/B Zöld csoportjának 5. helyéért Győr ellen játszotta utolsó hazai mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli.
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...