Kultúra, oktatásA vásárhelyi Gregus Máté iskola országos sikere

2023. április 27., csütörtök
 
A vásárhelyi Gregus Máté iskola országos sikere

Alföldi ASzC hódmezővásárhelyi Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola tanulói idén is nagyszerű országos eredményeket értek el. Az eredményhirdetés a Szakma Sztár fesztiválon volt.

 

 

 

 


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal, április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit. Az eseményt idén második alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, az agrár szakmák bemutatóival együtt rendezték.

 

Mezőgazdasági technikus tanulók közül az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen (OSZTV) első helyezést ért el Benk Katica, 2. lett Gyenge Regina. 14. és 15. helyen végzett Hlavács Gabriella és Szunyi János.

Szintén az OSZTV-n állattenyésztő és állategészségügyi technikus szakmában 3. helyezést ért el Kondász Bálint, 5. lett Király Zsuzsanna.

A Szakma Kiváló Tanulója (SZKT) országos versenyen Pál Péter 1. helyezést ért el, Gulyás Adél 9. lett.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A Szakma sztár vásárhelyi helyezettjei

A Szakma sztár vásárhelyi helyezettjei

XVI. alkalommal rendezték meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit.
Nem jutott be a 4 közé a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Nem jutott be a 4 közé a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Vuk Pavlovic betegségekkel és sérültekkel tűzdelt csapata hiába küzdött az utolsó percig, alulmaradt, így az 5-8. helyért folytatja.
A vérvonal újabb értelmet adott az életemnek

A vérvonal újabb értelmet adott az életemnek

Színészi karrierje Hódmezővásárhelyről indult, nem is véletlenül, hiszen 3 tanára is inspirálta. Most az is kiderült Blaha Lujza vér szerinti rokona.
A Hódfitness SE 26 dobogós helyezést ért el az OB-n

A Hódfitness SE 26 dobogós helyezést ért el az OB-n

Hódmezővásárhelyen rendezték meg a Fit Kid I. osztály egyéni és csoportos, valamint a Fit Kid II. osztály egyéni és csoportos országos bajnokságot.
 

És ezt már olvasta?

Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes
Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes Az együttes alapítója több mint fél évszázaddal ezelőtt célul tűzte ki a magyar néptánc, népzene és néprajzi hagyomány ápolását, elsajátítását, népszerűsítését.
 
Befejeződött az átköltözés
Befejeződött az átköltözés Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára Az új hálózatra váltással országos lefedettséget használhatnak a DIGI ügyfelek.
 
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 22. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Díjazták a Hódfót
Díjazták a Hódfót Egerben, a Kézművesség 1000 éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvény sorozathoz kapcsolódón került sor a XX. Magyar Kézműves Remek pályázatának díjátadó ünnepségére.
 
Átadták az új közösségi házat
Átadták az új közösségi házat Új közösségi ház épült uniós támogatással Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészében, és felújítottak három olvasókört is.
 
Vásárhelyi katonák a sérültek között
Vásárhelyi katonák a sérültek között A NATO békefenntartó erők katonáit május 29-én vetették be tömegoszlatási feladatokra Koszovóban. A KFOR katonák sorfalát a tüntető tömeg megtámadta,