Kultúra, oktatásA vásárhelyi Gregus Máté iskola országos sikere

2023. április 27., csütörtök
 
A vásárhelyi Gregus Máté iskola országos sikere

Alföldi ASzC hódmezővásárhelyi Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola tanulói idén is nagyszerű országos eredményeket értek el. Az eredményhirdetés a Szakma Sztár fesztiválon volt.

 

 

 

 


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal, április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit. Az eseményt idén második alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, az agrár szakmák bemutatóival együtt rendezték.

 

Mezőgazdasági technikus tanulók közül az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen (OSZTV) első helyezést ért el Benk Katica, 2. lett Gyenge Regina. 14. és 15. helyen végzett Hlavács Gabriella és Szunyi János.

Szintén az OSZTV-n állattenyésztő és állategészségügyi technikus szakmában 3. helyezést ért el Kondász Bálint, 5. lett Király Zsuzsanna.

A Szakma Kiváló Tanulója (SZKT) országos versenyen Pál Péter 1. helyezést ért el, Gulyás Adél 9. lett.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A Szakma sztár vásárhelyi helyezettjei

A Szakma sztár vásárhelyi helyezettjei

XVI. alkalommal rendezték meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit.
Nem jutott be a 4 közé a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Nem jutott be a 4 közé a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Vuk Pavlovic betegségekkel és sérültekkel tűzdelt csapata hiába küzdött az utolsó percig, alulmaradt, így az 5-8. helyért folytatja.
A vérvonal újabb értelmet adott az életemnek

A vérvonal újabb értelmet adott az életemnek

Színészi karrierje Hódmezővásárhelyről indult, nem is véletlenül, hiszen 3 tanára is inspirálta. Most az is kiderült Blaha Lujza vér szerinti rokona.
A Hódfitness SE 26 dobogós helyezést ért el az OB-n

A Hódfitness SE 26 dobogós helyezést ért el az OB-n

Hódmezővásárhelyen rendezték meg a Fit Kid I. osztály egyéni és csoportos, valamint a Fit Kid II. osztály egyéni és csoportos országos bajnokságot.
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...