Kék hírekA sánta kakas segített a nyomozásban

2014. július 23., szerda
 
A sánta kakas segített a nyomozásban

Nem volt ideje sem tyúkhúslevest, de még kakaspörköltet sem készítenie annak a 65 éves hódmezővásárhelyi férfinak, aki éjszaka folyamán egy tyúkólat megdézsmált.

 

 

 

Egy hódmezővásárhelyi férfi jelentette be a helyi rendőrkapitányságon július 18-án, hogy az éjszaka folyamán bemásztak a kertjébe, és a baromfiólból elvittek 5 tyúkot valamint 1 kakast. A vásárhelyi nyomozók a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként  július 22-én házkutatást tartottak egy helyi ingatlanban. A rendőrök megtalálták és lefoglalták az ellopott baromfikat, amit még aznap vissza is adtak a gazdának. A tulajdonos a kakast azonnal felismerte, ugyanis az egyik lábára sántított.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 65 éves helybeli férfi ellen.

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Nyeregben vagyunk!

Nyeregben vagyunk!

Szegeden kezdik. Arról nincs hír, tervezik-e és mikor, hogy Hódmezővásárhelyen is felszerelnek hasonló táblákat.
Előny ha patyolattiszta a tehénpopsi

Előny ha patyolattiszta a tehénpopsi

A Hód-Mezőgazda Zrt. továbbképzésén 10-18 éves fiatalok tanulják, hogy a felvezetett állatok a bírálat idejére hogyan mutassák legjobb formájukat.

Tucatot meghaladó új lelőhely Vásárhely környékén

Tucatot meghaladó új lelőhely Vásárhely környékén

Már készül az a márciusban nyíló, időszaki régészeti kiállítás, amely az elmúlt fél évtizedben Vásárhelyen és környékén végzett feltárások eredményeit mutatja be.
Tornyai Szabadkán

Tornyai Szabadkán

Több mint száz év után láthatja újra az újvidéki közönség Tornyai János festőművész alkotásait.
 

És ezt már olvasta?

Két újabb név a dicsőségtáblán
Két újabb név a dicsőségtáblán A sokéves hagyományt folytatva idén két újabb névvel - Kecskeméti László és Nagy Zsuzsa nevével - gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala.
 
Fogyasztja egymást a képviselőtestület
Fogyasztja egymást a képviselőtestület Valószínű csak ideiglenesen két képviselői mandátum vált bizonytalanná. A kissé adok-kapok hangulatú eljáráshoz az önkormányzati  törvény adja a muníciót.
 
Vásárhelyi sportdíjak 2019
Vásárhelyi sportdíjak 2019 Hódmezővásárhely városvezetése kitüntette azokat a személyeket, akik 2019-ben bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. Teljes névsorral.
 
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban A Kiss Lajos nyomdokain haladva című tárlaton nemcsak a legrégebbi korok tárgyai, hanem a mához közelítő időszakok emlékei is láthatók. Képekkel.
 
Egy korszak értékelése
Egy korszak értékelése Az Emlékpont a Kommunizmus Áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozatának zárásaként könyvbemutatót trartott.
 
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai az áprilisban megnyíló közös tárlatról egyeztettek.
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.