SportA juniorok sikeres évzárója

2015. december 17., csütörtök
 
A juniorok sikeres évzárója

A HLKC Junior csapata december 12-én Nadlac-on  vett részt egy négy-csapatos tornán. A rendező C.S. Victoria Nadlac mellett C.S. Rom Sport Oradea és az Orosházi NKC II. csapata vett még részt a versenyen.

 

Fotó: Blaskovics Tibor


 

Az őszi szezonban veretlen, 100%-os mutatóval rendelkező vásárhelyi csapat számára kiváló évzárónak bizonyult a verseny, hiszen mindkét mérkőzést megnyerve az első helyen zárta a viadalt.

Az első mérkőzésen az Arad fiataljaival mérkőztek meg, akik nem tudták megnehezíteni csapat döntőbe jutását. A HLKC magabiztos és nagyarányú győzelmet aratott.

 

A másik ágon a Nagylak legyőzte az Orosháza csapatát, így a házigazdákkal kerültek össze a döntőben, akikkel ősszel Hódmezővásárhelyen már találkoztak. Akkor magabiztosan legyőzték ellenfelüket, így a papírforma most is vásárhelyi sikert ígért.


Ezúttal egy kicsit döcögősebbre sikeredett a játék a megszokottnál, a játékvezetés felfogása sem kedvezett a vásárhelyi lányoknak. Az itthon megszokott védekezésüket rendre büntetővel honorálták a “sporik”, így a hazaiak az első félidőben tartani tudták a lépést. A második félidő már simábbra sikeredett és végül 5 gólos sikert arattak.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – C.S. Rom Sport Oradea 48-18 (25-8)
HLKC: Balogh (k), Nagy (k), Klemm 3, Földesi 6, Blaskovics 5, Kandó 3, Molnár S. 1, Bálint 6, Becsei 1, Kovács 9, Balog 4, Besenyi 6, Molnár K., Mérai 5

 

Hódmezővásárhelyi LKC – C.S. Victoria Nadlac 29-24 (14-13)
HLKC: Balogh (k), Nagy (k), Klemm 5, Földesi 5, Blaskovics 8, Kandó 2, Molnár S. 1, Bálint 1, Becsei 1, Kovács, Balog, Besenyi, Molnár K., Mérai 6

 

Kis Márk edző: “Jó lezárása volt ez a torna az évnek, jót játszottunk és az eredmény sem maradt el. Az első meccs magabiztos győzelme után a döntőben is megérdemelten nyertünk. Köszönjük a meghívást vendéglátóinknak!”

 
 
Forrás: HLKC
 

Olvassa el ezt is!

Lopásból összejött félmillió

Lopásból összejött félmillió

Az már nem fog kiderülni, hogy netán a vásárhelyi férfi fusiban egy autót akart-e összerakni, amihez már előre üzemanyagot is szerzett, egy kardán, meg négy felni mellé.
Két héttel előtte szólnak

Két héttel előtte szólnak

Vásárhelyen és környékén is belefuthatunk az új fix traffipaxokba. Hamarosan élesítik az új rendszert, amely szinte mindent tud. Megmutatjuk egy videóval!
Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodást kötött a Tornyai-múzeum és a MANK. Az  eddig is jó kapcsolat tovább erősödik, például nagyszabású közös kiállítással.

Hivatalosan is járvány van Magyarországon

Hivatalosan is járvány van Magyarországon

Az eddigi statisztikai adatok szerint a 3-5 éves korosztály a legfogékonyabb az influenzavírusra. Egyelőre a 60 éven felüliek között van a legkevesebb beteg.
 

És ezt már olvasta?

Óbudán láthatóak a Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazott művei
Óbudán láthatóak a Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazott művei Az Óbudai Kulturális Központ San Marco Galériájában 21 díjazott alkotó egy-egy műve március 6-ig tekinthető meg.
 
Helyzetkomikumok sora a színpadon
Helyzetkomikumok sora a színpadon Akár a tévedések vígjátéka is lehetett volna a BFMK színpadán az előadás, csak Shakespeara helyett az olaszok kedvelt vígjátékírójának, Camolettinek a tollát dícsérte.
 
Az érzelmek széles tárháza BFMK színpadán
Az érzelmek széles tárháza BFMK színpadán Szerelmes vásárhelyi költők a BFMK-ban. A szerelem ezer arcát villantotta fel a Bessenyei Színkör a Valentin-napi zenés-verses irodalmi estjén.
 
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál A Szikáncs és Földeák közötti útszakaszon több súlyos baleset történt az elmúlt években. Ezúttal egy motoros vesztette életét.
 
Visszafogott költségvetés - jóval szerényebb lobbierő
Visszafogott költségvetés - jóval szerényebb lobbierő Márky-Zay Péter: az önkormányzat igyekszik takarékosan gazdálkodni. Cseri Tamás: az üres kassza költségvetése. Szavaztak az idei költségvetésről.
 
Egy színes egyetem színes programsorozata
Egy színes egyetem színes programsorozata Április 6-a és május 17-e között Egyetemi Tavasz több száz programmal. Egyetemi színházak találkozója. 25. Őszi Kulturális Fesztivál. 95 éves egyetemi énekkar.
 
Párválasztás és a házasodás népszokásai Vásárhelyen
Párválasztás és a házasodás népszokásai Vásárhelyen A házasság hetéhez kapcsolódó programsorozatban A páros életről való boldogságról címmel tartottak előadást a Németh László Városi Könyvtárban.