SportA juniorok sikeres évzárója

2015. december 17., csütörtök
 
A juniorok sikeres évzárója

A HLKC Junior csapata december 12-én Nadlac-on  vett részt egy négy-csapatos tornán. A rendező C.S. Victoria Nadlac mellett C.S. Rom Sport Oradea és az Orosházi NKC II. csapata vett még részt a versenyen.

 

Fotó: Blaskovics Tibor


 

Az őszi szezonban veretlen, 100%-os mutatóval rendelkező vásárhelyi csapat számára kiváló évzárónak bizonyult a verseny, hiszen mindkét mérkőzést megnyerve az első helyen zárta a viadalt.

Az első mérkőzésen az Arad fiataljaival mérkőztek meg, akik nem tudták megnehezíteni csapat döntőbe jutását. A HLKC magabiztos és nagyarányú győzelmet aratott.

 

A másik ágon a Nagylak legyőzte az Orosháza csapatát, így a házigazdákkal kerültek össze a döntőben, akikkel ősszel Hódmezővásárhelyen már találkoztak. Akkor magabiztosan legyőzték ellenfelüket, így a papírforma most is vásárhelyi sikert ígért.


Ezúttal egy kicsit döcögősebbre sikeredett a játék a megszokottnál, a játékvezetés felfogása sem kedvezett a vásárhelyi lányoknak. Az itthon megszokott védekezésüket rendre büntetővel honorálták a “sporik”, így a hazaiak az első félidőben tartani tudták a lépést. A második félidő már simábbra sikeredett és végül 5 gólos sikert arattak.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – C.S. Rom Sport Oradea 48-18 (25-8)
HLKC: Balogh (k), Nagy (k), Klemm 3, Földesi 6, Blaskovics 5, Kandó 3, Molnár S. 1, Bálint 6, Becsei 1, Kovács 9, Balog 4, Besenyi 6, Molnár K., Mérai 5

 

Hódmezővásárhelyi LKC – C.S. Victoria Nadlac 29-24 (14-13)
HLKC: Balogh (k), Nagy (k), Klemm 5, Földesi 5, Blaskovics 8, Kandó 2, Molnár S. 1, Bálint 1, Becsei 1, Kovács, Balog, Besenyi, Molnár K., Mérai 6

 

Kis Márk edző: “Jó lezárása volt ez a torna az évnek, jót játszottunk és az eredmény sem maradt el. Az első meccs magabiztos győzelme után a döntőben is megérdemelten nyertünk. Köszönjük a meghívást vendéglátóinknak!”

 
 
Forrás: HLKC
 

Olvassa el ezt is!

Lopásból összejött félmillió

Lopásból összejött félmillió

Az már nem fog kiderülni, hogy netán a vásárhelyi férfi fusiban egy autót akart-e összerakni, amihez már előre üzemanyagot is szerzett, egy kardán, meg négy felni mellé.
Két héttel előtte szólnak

Két héttel előtte szólnak

Vásárhelyen és környékén is belefuthatunk az új fix traffipaxokba. Hamarosan élesítik az új rendszert, amely szinte mindent tud. Megmutatjuk egy videóval!
Magnetométeres vizsgálat Csomorkányban

Magnetométeres vizsgálat Csomorkányban

Egy hektárnyi területen végeztek magnetométeres kutatást, amelynek célja a kutatási terület pontosítása, erre egymillió forintot nyertek.
Parlagfűmentesítés röptében

Parlagfűmentesítés röptében

Csongrád-Csanád Megyében ismét keresték a levegőből a parlagfűvel fertőzött területeket. A mentesítésről azonban évek óta nincs statisztika.

 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jól kerestek lányok futtatásából
Jól kerestek lányok futtatásából Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
 
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.