SportA juniorok sikeres évzárója

2015. december 17., csütörtök
 
A juniorok sikeres évzárója

A HLKC Junior csapata december 12-én Nadlac-on  vett részt egy négy-csapatos tornán. A rendező C.S. Victoria Nadlac mellett C.S. Rom Sport Oradea és az Orosházi NKC II. csapata vett még részt a versenyen.

 

Fotó: Blaskovics Tibor


 

Az őszi szezonban veretlen, 100%-os mutatóval rendelkező vásárhelyi csapat számára kiváló évzárónak bizonyult a verseny, hiszen mindkét mérkőzést megnyerve az első helyen zárta a viadalt.

Az első mérkőzésen az Arad fiataljaival mérkőztek meg, akik nem tudták megnehezíteni csapat döntőbe jutását. A HLKC magabiztos és nagyarányú győzelmet aratott.

 

A másik ágon a Nagylak legyőzte az Orosháza csapatát, így a házigazdákkal kerültek össze a döntőben, akikkel ősszel Hódmezővásárhelyen már találkoztak. Akkor magabiztosan legyőzték ellenfelüket, így a papírforma most is vásárhelyi sikert ígért.


Ezúttal egy kicsit döcögősebbre sikeredett a játék a megszokottnál, a játékvezetés felfogása sem kedvezett a vásárhelyi lányoknak. Az itthon megszokott védekezésüket rendre büntetővel honorálták a “sporik”, így a hazaiak az első félidőben tartani tudták a lépést. A második félidő már simábbra sikeredett és végül 5 gólos sikert arattak.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – C.S. Rom Sport Oradea 48-18 (25-8)
HLKC: Balogh (k), Nagy (k), Klemm 3, Földesi 6, Blaskovics 5, Kandó 3, Molnár S. 1, Bálint 6, Becsei 1, Kovács 9, Balog 4, Besenyi 6, Molnár K., Mérai 5

 

Hódmezővásárhelyi LKC – C.S. Victoria Nadlac 29-24 (14-13)
HLKC: Balogh (k), Nagy (k), Klemm 5, Földesi 5, Blaskovics 8, Kandó 2, Molnár S. 1, Bálint 1, Becsei 1, Kovács, Balog, Besenyi, Molnár K., Mérai 6

 

Kis Márk edző: “Jó lezárása volt ez a torna az évnek, jót játszottunk és az eredmény sem maradt el. Az első meccs magabiztos győzelme után a döntőben is megérdemelten nyertünk. Köszönjük a meghívást vendéglátóinknak!”

 
 
Forrás: HLKC
 

Olvassa el ezt is!

Lopásból összejött félmillió

Lopásból összejött félmillió

Az már nem fog kiderülni, hogy netán a vásárhelyi férfi fusiban egy autót akart-e összerakni, amihez már előre üzemanyagot is szerzett, egy kardán, meg négy felni mellé.
Két héttel előtte szólnak

Két héttel előtte szólnak

Vásárhelyen és környékén is belefuthatunk az új fix traffipaxokba. Hamarosan élesítik az új rendszert, amely szinte mindent tud. Megmutatjuk egy videóval!
A román forradalom vásárhelyi áldozata

A román forradalom vásárhelyi áldozata

December 23-án hajnali 2 órakor az aradi újhíd feljárójánál lövések érték a Vásárhelyen összegyűlt adományokból álló a segélyszállítmányt. Most 29 éve történt.
Zárójelentés -  Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve

Zárójelentés - Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve

A tavalyi mérleg szerint, működésük több ezer vásárhelyi és makói embernek hozott pozitív változást az életébe.
 

És ezt már olvasta?

Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában Nemes Fekete Edit alkotásai összekötik a történelmi Délvidéket, a most Vajdaságként ismert territóriumot és a Dél-Alföldet, így Hódmezővásárhelyt is.
 
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen Mártélyon megnézték azokat az, elmúlt évek során némileg elhanyagolttá vált létesítményeket, amelyek annak idején norvég finanszírozással valósultak meg.
 
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő Ez az első két magyar város amelyet nem konkrét esemény kapcsán, hanem a két város vezetőinek, gazdasági szereplőinek megismerése miatt keresett fel.