Kék hírekLopásból összejött félmillió

2015. december 16., szerda
 
Lopásból összejött félmillió

Az már nem fog kiderülni, hogy netán a vásárhelyi férfi fusiban egy autót akart-e összerakni, amihez már előre üzemanyagot is szerzett, egy kardán, meg négy felni mellé.

 

 

 

 

 

Ugyanis az eddigi beszerzései alapján már rács mögött van.

A 52 éves férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, miután több száz liter gázolajat, egy munkagép kardántengelyét, valamint alumínium felniket tulajdonított el.

 

O. Ferenc a gyanú szerint november utolsó napjaiban juthatott be egy vásárhelyi telephelyre. Az ott levő munkagépből kiszerelt egy kardántengelyt, valamint eltulajdonított 270 liter gázolajat. A lopással több mint 300 ezer forint kárt okozott.

Emellett megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy november második felében, egy mártélyi ingatlan udvaráról ellopta az ott álló terepjáró 5 darab alumínium felnijét. Az okozott kár meghaladja az 500 ezer forintot.

O. Ferencet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

30 ezerért adták volna vissza

30 ezerért adták volna vissza

A krimibe illő jelenetekkel tarkított ügyben nyomozás folyik. Jelesre vizsgázott a hódmezővásárhelyi Rendőrség egy ellopott és megkerült fajtatiszta kutya ügyében.
Kecskés Ákos a távlati csapatban

Kecskés Ákos a távlati csapatban

A hódmezvásárhelyi sportos családból származó futballista meghívást kapott Bernd Storck szövetségi kapitány felkészülési edzőtáborozására.
A helyzeteket nem sikerült gólra váltani

A helyzeteket nem sikerült gólra váltani

A Ferencvárosi TC II. ellen játszott NB III-as bajnokit a HFC. A tisztes helytállás maximálisan összejött, egy kis szerencsével pedig akár pontot is csenhettünk volna.
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért

Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért

Két év után megszületett az ítélet. Cikkünkben teljes egészében kirajzolódik a tragédia háttere. A részletekről nyilatkozott a Rendőrség.
 

És ezt már olvasta?

Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen A tárlaton 120 művész, mintegy másfélszáz izgalmas anyagból és különleges technikával készült alkotása ad keresztmetszetet a visegrádi országok művésztelepeinek életéből.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 42. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 42. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól Nagy Imre, Nátyi Róbert és Tóth Károly művészettörténészek hat írásban foglalják össze Tornyai életművét, amelyhez hatalmas mennyiségű fotóanyag kapcsolódik.
 
Győzött a HLKC Kecskeméten
Győzött a HLKC Kecskeméten

Újabb fontos győzelmet szerzett a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A vége magabiztos, nyolcgólos vásárhelyi siker lett.

 
Holtversenyben a tabella élén
Holtversenyben a tabella élén A remek teljesítményhez társult egy szorosabb védekezés, a megszokott erős asszisztjáték, valamint az, hogy a csapat minden tagja hasznosan és jó játékkal rukkolt elő
 
Zsűrizték az idei tárlatra érkezett alkotásokat
Zsűrizték az idei tárlatra érkezett alkotásokat

A tavalyihoz képest idén több festmény lesz az Őszi Tárlaton. Ismét sok fiatal művész szeretné erősíteni ismertségét az országos hírnevű kiállítás segítségével.

 
Megérdemelt győzelem
Megérdemelt győzelem Hazai pályán győzelemmel indította az NB II-es szezont a HLKC felnőtt csapata. A vásárhelyi lányok a Csorvást győzték le magabiztosan.