Kék hírekLopásból összejött félmillió

2015. december 16., szerda
 
Lopásból összejött félmillió

Az már nem fog kiderülni, hogy netán a vásárhelyi férfi fusiban egy autót akart-e összerakni, amihez már előre üzemanyagot is szerzett, egy kardán, meg négy felni mellé.

 

 

 

 

 

Ugyanis az eddigi beszerzései alapján már rács mögött van.

A 52 éves férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, miután több száz liter gázolajat, egy munkagép kardántengelyét, valamint alumínium felniket tulajdonított el.

 

O. Ferenc a gyanú szerint november utolsó napjaiban juthatott be egy vásárhelyi telephelyre. Az ott levő munkagépből kiszerelt egy kardántengelyt, valamint eltulajdonított 270 liter gázolajat. A lopással több mint 300 ezer forint kárt okozott.

Emellett megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy november második felében, egy mártélyi ingatlan udvaráról ellopta az ott álló terepjáró 5 darab alumínium felnijét. Az okozott kár meghaladja az 500 ezer forintot.

O. Ferencet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

30 ezerért adták volna vissza

30 ezerért adták volna vissza

A krimibe illő jelenetekkel tarkított ügyben nyomozás folyik. Jelesre vizsgázott a hódmezővásárhelyi Rendőrség egy ellopott és megkerült fajtatiszta kutya ügyében.
Kecskés Ákos a távlati csapatban

Kecskés Ákos a távlati csapatban

A hódmezvásárhelyi sportos családból származó futballista meghívást kapott Bernd Storck szövetségi kapitány felkészülési edzőtáborozására.
Egy csodálatos győzelem a csapat életében

Egy csodálatos győzelem a csapat életében

Igazi rangadónak adott otthont a hétvégén a Balogh Imsi Sportaréna, A HLKC NB II-es felnőtt csapata a címvédő Gyulát fogadta.
Két új gép a földutak karbantartására

Két új gép a földutak karbantartására

Hódmezővásárhely önkormányzatának ingatlanvagyonába több mint 508 hektárnyi külterületi út tartozik. Ezek 75 százaléka földút. Két új gépet kap a HMSZ Nzrt.
 

És ezt már olvasta?

Két újabb név a dicsőségtáblán
Két újabb név a dicsőségtáblán A sokéves hagyományt folytatva idén két újabb névvel - Kecskeméti László és Nagy Zsuzsa nevével - gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala.
 
Fogyasztja egymást a képviselőtestület
Fogyasztja egymást a képviselőtestület Valószínű csak ideiglenesen két képviselői mandátum vált bizonytalanná. A kissé adok-kapok hangulatú eljáráshoz az önkormányzati  törvény adja a muníciót.
 
Vásárhelyi sportdíjak 2019
Vásárhelyi sportdíjak 2019 Hódmezővásárhely városvezetése kitüntette azokat a személyeket, akik 2019-ben bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. Teljes névsorral.
 
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban A Kiss Lajos nyomdokain haladva című tárlaton nemcsak a legrégebbi korok tárgyai, hanem a mához közelítő időszakok emlékei is láthatók. Képekkel.
 
Egy korszak értékelése
Egy korszak értékelése Az Emlékpont a Kommunizmus Áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozatának zárásaként könyvbemutatót trartott.
 
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai az áprilisban megnyíló közös tárlatról egyeztettek.
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.