Félperces90 éves Kis Gyuláné

2016. szeptember 12., hétfő
 
90 éves Kis Gyuláné

Kiss Gyuláné (Kiss Lídia Irén) szeptember 12-én töltötte be 90. életévét.  Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai is köszöntötték.

 

 

Lídia néni a hódmezővásárhelyi tanyavilágban született, családja mezőgazdasággal foglalkozott. Szűcsmester lett, emellett pedig kézilabdázott, középcsatár volt. A Háziipari Szövetkezetnél dolgozott, majd 25 évig a Hódikötnél, innen ment nyugdíjba.

Lídia néninek 1 gyermeke és 1 unokája van. Unokája családjával él, varrogat, kertészkedik. Egész életében nagyon keményen dolgozott, ma is a munka élteti. 

 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Földesi Ferenc

Elhunyt Földesi Ferenc

Elhunyt a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Gimnázium nyugalmazott igazgatója, a kritikus szellemmel ösztönző mentor szellemű tanár és pedagógus.
Az élsport árnyoldalai

Az élsport árnyoldalai

A napokban egy budapesti rendezvényen a most 31 éves olimpiai bajnok, Risztov Éva a tinikorában történtekről, pontosabban az élsport árnyoldalairól mesélt.
Leletmentés a tram-train vonalán

Leletmentés a tram-train vonalán

Bár kimagaslóan jelentős leletek nem kerültek elő, de a feltárás megerősítette, hogy itt az Árpád-kor végétől egészen az Anjou-korig egy település működött.

Javult a romló helyzet

Javult a romló helyzet

A felsőoktatásba jelentkezők idei száma az elmúlt 19 év negatív rekordja, az EMMI viszont örül a 74 százaléknak.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.