Mozaik11 fitnesz trend

2011. április 9., szombat
 
11 fitnesz trend

A felmérések alapján kiderült, hogy napjainkban már egyre nagyobb az igény az olyan fitnesz-programokra, tanácsokra, edzésekre, amelyek valóban hatásosak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre több a túlsúlyos, elhízott ember, de szerencsére közülük is sokan szeretnének változtatni külsejükön és helyreállítani az egészségüket. Lássuk, melyek az idei fitnesz trendek!

Egy amerikai kutatóintézet online felmérése szerint a következők az aktuális fitnesz-trendek rangsor szerint:

 

 

1. Profi, tapasztalt oktatók

Az embereknek egyre nagyobb igényük van arra, hogy olyan edző kezei között tudja magát, aki professzionális, szakképzett és komoly tapasztalatokkal bír. Nagyobb biztonságban érezzük magunkat, és kicsit több pénzt is hajlandóak vagyunk áldozni a megfelelő tréning érdekében.


2. Edzésterv az idősebbeknek is

Az idősebbek is rádöbbentek arra, hogy érdemes karban tartaniuk a testüket. Főleg azok, akik lélekben még igenis fiatalok. Ők személyi edzésterv összeállítását kérik leggyakrabban.


3. Növekvő kitartás

Az edzéstervek központjában általában az állóképesség, a kitartás növelése áll, a legtöbben ezt a célt szeretnék elérni.

 

4. Ne hízzon el a gyerek

A túlsúlyos kisgyerekek szülei is sokszor fordulnak az edzőkhöz. Nem szeretnék, ha nagyobb méreteket öltene a gyermekkorban történő elhízás, ezért keresik a szakembereket, akik segíthetnek pár kilót leadni a kicsinek.

 

5. Személyi edzés

Már az átlagember számára is könnyedén elérhető a személyi edzés, s erre növekszik is az igény. Inkább egy fitneszgurutól szeretnénk megtanulni azt, ami kifejezetten nekünk jó, s hogyan kell jól elvégezni a gyakorlatokat, mint egyéni partizánakciókba kezdeni.


6. Központi edzés

A középtest izmaira épül ez az edzésprogram, tehát a medence, a csípő, a has és a hát alsó részének izmait dolgoztatja meg. Azok kedvelik, akik a tartásukon szeretnének javítani.

 

7. Edzés és fogyás

Sokan olyan program összeállítását kérik, amelyhez jár táplálkozási tanácsadás is, hiszen a súlyukból is szeretnének veszíteni, nem csak állóképességet növelni.

8. Military képzés

Ezt a sajátos edzőtechnikát, a katonai képzést a katonai táborok mintájára alakították ki. Nagyon kemény, de aki belevág, az el is fogja érni a célját. Kitűnő a szív- és érrendszernek, az illető kitartóbbá válik, rugalmas és erős lesz.

 

9. Funkcionális fitnesz

Ez egy továbbfejlesztett változata a kitartásedzésnek. Arra ösztönöz, hogy megtaláld az egyensúlyt a mindennapokban. Nem annyira kemény, mint az eredeti alapja, inkább az idősebb korosztálynak szól.

 

10. Az orvos ajánlata

Az orvosokban jobban megbízunk, ezért nekik egyszerűbb rávenni minket az egészséges életmódra. Szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek rá, hogy a rendelésük alatt az egészséges életmód fontosságát kihangsúlyozzák a betegeknek.


11. Jóga

Régi-új trend a jóga, amelynek már rengeteg fajtáját végezhető. Akár csoportosan, akár egyedül, akár 40 Celsius fokban, akár meztelenül, akár könyvből, akár dvd-ből tanulva. Töretlen a sikere, próbálja ki!

 

Olvassa el ezt is!

Nem jött össze a győzelem

Nem jött össze a győzelem

A korábban elhalasztott NB III-as labdarúgó meccsen pont nélkül maradt a Vác otthonában a Hódmezővásárhelyi FC. 

Nőket futtató vásárhelyi családot fogtak el

Nőket futtató vásárhelyi családot fogtak el

Nőket, köztük egy kiskorú lányt prostitúcióra kényszerítő család három tagja ellen indult eljárás. Több millió forint értékben aranyékszert, készpénzt foglaltak le.
Kitüntették Eifert Jánost

Kitüntették Eifert Jánost

Balogh Rudolf - díjban részesült a most 78 éves vásárhelyi származású fotóművész.
Ilyen a luxus a sportban és a sportfogadásban

Ilyen a luxus a sportban és a sportfogadásban

Fényűző villák, drága autók, menő órák. Ez a sztársportolók és a profi sportfogadók világa. De hogyan is lehet ezt elérni? Ennek jártunk kicsit utána.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 15. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház
Korszerű diagnosztikai rendszert kap a vásárhelyi kórház A hódmezővásárhelyi kórház is bekapcsolódik a honvédség egészségügyi ellátásába. A 2018 óta érlelődő döntés most lendületet vett.
 
Kétszeresen nehéz meccs volt
Kétszeresen nehéz meccs volt Lejátszotta a Kosársuli a vásárhelyi kosárlabda történetének egyik legnehezebb meccsét. Elhunyt az egyesület alapítója és elnöke: dr. Elek András.
 
Öt gólos siker a Körösladány ellen
Öt gólos siker a Körösladány ellen Hétközi bajnokit játszott a Hódmezővásárhelyi FC, a csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg.
 
470 vásárhelyi mártír
470 vásárhelyi mártír Április 16-a a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja. Azokra emlékezünk ezen a napon, akiket a nácizmus zászlaja alatt 77 évvel ezelőtt megfosztottak jogaiktól.
 
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC
Ismét nyerni tudott a Hódmezővásárhelyi FC Habár a HFC-nek kevesebb lehetősége volt, de a csapat szíve a helyén volt és sikerült itthon tartani a három pontot.
 
A hallás öröme
A hallás öröme Rendszeresen visszakérdez? Az átlagosnál hangosabban beszél, sokszor kiabál? Akkor lehet, hogy Ön is halláscsökkenéssel, ismertebb nevén nagyothallással küzd.