Kék hírekVisszakapta Ivettke a kerékpárját

2014. május 16., péntek
 
Visszakapta Ivettke a kerékpárját

Április 10-én érkezett bejelentés a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra arról, hogy a Visszhang utcai általános iskola elől valaki ellopta egy súlyosan beteg kislány kerékpárját.

 

 

 

 

Gálos Ivettkéről tavaly év végén írt először a vasarhely.hir24.hu. A hódmezővásárhelyi általános iskolás kislánynál agydaganatot állapítottak meg az orvosok. Később több helyi sajtó is írt a szerény körülmények között élő családról. Elsősorban a Hír24 hírportál jóvoltából a kislány történetét az egész ország megismerte. Sokan segítettek rajtuk ruhával, játékkal, sőt pénzzel is.

Mindeközben idén áprilisban a kislány iskolája elől ellopták a biciklijüket, a család egyetlen közlekedési eszközét.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság területért felelős körzeti megbízottja az édesanyától kapott információk alapján széleskörű adatgyűjtésbe kezdett. Ennek eredményeként május 13-án házkutatást tartottak egy helyi lakosnál, ahol lefoglalták a kislány ellopott kétkerekűjét, amit rögtön vissza is adtak neki.

Az ügyben tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás egy 64 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen, akit a rendőrség gyorsított eljárásban bíróság elé állít.

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Borzongató tárgyak

Borzongató tárgyak

Nem kell nagy empátia, hogy érezzük - az akár meg is érinthető - eredeti bitófának milyen üzenete van a múltból. Szombattól az Emlékpontban látható. Képekkel!
Pakoljunk és költözzünk!

Pakoljunk és költözzünk!

A felhasználók június 30-ig nosztalgiázhatnak az iWiW-en, mert utána megszűnik. Aki akarja kimentheti az összes adatát egy kattintással.
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja

Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja

1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
70. Vásárhelyi Őszi Tárlat

70. Vásárhelyi Őszi Tárlat

A kiállítás a magyar művészet egy szűkebb szegmensét jelenítette meg, az ezredforduló óta azonban jóval szélesebb spektrumot tár a közönség elé.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.
 
VI. Őz-ŐSök találkozója
VI. Őz-ŐSök találkozója A Hódmezővásárhelyi Levéltár előadótermében az Őz-ŐSök találkozóján, a pályázati eredmények mellett, a bemutatják beérkezett pályaművekből készült hangfelvételeket is.