Kék hírekVisszakapta Ivettke a kerékpárját

2014. május 16., péntek
 
Visszakapta Ivettke a kerékpárját

Április 10-én érkezett bejelentés a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra arról, hogy a Visszhang utcai általános iskola elől valaki ellopta egy súlyosan beteg kislány kerékpárját.

 

 

 

 

Gálos Ivettkéről tavaly év végén írt először a vasarhely.hir24.hu. A hódmezővásárhelyi általános iskolás kislánynál agydaganatot állapítottak meg az orvosok. Később több helyi sajtó is írt a szerény körülmények között élő családról. Elsősorban a Hír24 hírportál jóvoltából a kislány történetét az egész ország megismerte. Sokan segítettek rajtuk ruhával, játékkal, sőt pénzzel is.

Mindeközben idén áprilisban a kislány iskolája elől ellopták a biciklijüket, a család egyetlen közlekedési eszközét.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság területért felelős körzeti megbízottja az édesanyától kapott információk alapján széleskörű adatgyűjtésbe kezdett. Ennek eredményeként május 13-án házkutatást tartottak egy helyi lakosnál, ahol lefoglalták a kislány ellopott kétkerekűjét, amit rögtön vissza is adtak neki.

Az ügyben tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás egy 64 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen, akit a rendőrség gyorsított eljárásban bíróság elé állít.

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Borzongató tárgyak

Borzongató tárgyak

Nem kell nagy empátia, hogy érezzük - az akár meg is érinthető - eredeti bitófának milyen üzenete van a múltból. Szombattól az Emlékpontban látható. Képekkel!
Pakoljunk és költözzünk!

Pakoljunk és költözzünk!

A felhasználók június 30-ig nosztalgiázhatnak az iWiW-en, mert utána megszűnik. Aki akarja kimentheti az összes adatát egy kattintással.
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban

Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban

A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
Elindult az egyetemi tanév is

Elindult az egyetemi tanév is

Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 

És ezt már olvasta?

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.