SportVásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon

2024. június 11., kedd
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon

Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett.

 

 

 

 

 

 

 


Gyermek, serdülő, újonc kategóriákba lehette nevezni.

 

A hódmezővásárhelyi Csomorkány SE. vívói szép eredményekkel tértek haza. Az első napon Újonc Leány Tőr Egyéniben Spissák Dalma aranyérmes lett. Ezt a sikert a verseny második napján Gyermek Leány Tőr Egyéniben indulva megismételte. Spissák Dalma idén februárban Jó tanuló, jó sportoló díjban részesült.

 

Serülő Leány Egyéniben Farkas Dorottya bronzérmes lett. Indult a Újonc Leány Tőr Egyéniben is, ahol 13. helyezést ért el.

 

A Vidékbajnokságon a Csomorkány SE. további eredményei:

Újonc Fiú Egyéniben Molnár Csongor 7. helyezést ért el.

Gyermek Tő Egyéniben Varga Vilmos 11. helyezést ért el.

Serdülő Fiú Egyéniben Zsögön Zétény 7. helyezést ért el.

 

Edzők, felkészítők: Donka Gábor, Magyary Ágnes és Papp Medárd.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Választás 2024

Választás 2024

A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

A baktérium okozta betegségről, a Lyme-kórról - Lyme borreliosisról -  az utóbbi időben sokat hallunk, mivel az ország egész területén előfordul.
70. Vásárhelyi Őszi Tárlat

70. Vásárhelyi Őszi Tárlat

A kiállítás a magyar művészet egy szűkebb szegmensét jelenítette meg, az ezredforduló óta azonban jóval szélesebb spektrumot tár a közönség elé.
Vásárhelyi vívósiker Törökországban

Vásárhelyi vívósiker Törökországban

Az antalyai U23-as Európa- bajnokság nyitónapján tőrözőinknek köszönhetően a magyarok játszották a főszerepet.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.
 
VI. Őz-ŐSök találkozója
VI. Őz-ŐSök találkozója A Hódmezővásárhelyi Levéltár előadótermében az Őz-ŐSök találkozóján, a pályázati eredmények mellett, a bemutatják beérkezett pályaművekből készült hangfelvételeket is.
 
Nagy Márton Hódmezővásárhelyen
Nagy Márton Hódmezővásárhelyen A nemzetgazdasági miniszter szerint, cél a fogyasztás helyreállítása, a beruházások növelése, az exportaktivitás fenntartása, a munkaerőpiac és a hitelpiac megerősítése.