BulvárVásárhely idei első babája

2024. január 6., szombat
 
Vásárhely idei első babája

Tavaly január elsején 7 óra 52 perckor született a vásárhelyi Kórház első babája. Idén csak január 3-án éjfél után valamivel jött világra Tóth Réna Anasztázia.

 

 

 

 


Tóth Zoltán Bálint és Tóthné Abt Judit második gyermekének a neve nem elírás: Réna egy héber eredetű ritka női név, a jelentése ’örömteli dallam’.

 

Márki-Zay Péter polgármester és dr. Berényi Károly alpolgármester a város nevében köszöntötték az újszülött szüleit, majd átadtak egy ajándékcsomagot.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kevésen múlott a győzelem

Kevésen múlott a győzelem

A Vásárhelyi Kosársuli tavaly szoros meccset játszott a Győr vendégeként, most a Hódtói Sportcsarnokban hosszabításban dőlt el, hogy ki kezdi győzelemmel az évet.

Sokéves munka eredménye

Sokéves munka eredménye

A magas színvonalú szakmai munka alapján Minősített Könyvtár címet kapott a Németh László Városi Könyvtár és Pósa Lajos Gyermekkönyvtár.
Megújult szociális bérlakások Vásárhelyen

Megújult szociális bérlakások Vásárhelyen

A Dobó-, Bibó-, Janáky utcák által határolt területen 8 épületben 118 db önkormányzati szociális bérlakás komplett felújítása befejeződött.
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 

És ezt már olvasta?

Bűnbandát számolt fel a rendőrség
Bűnbandát számolt fel a rendőrség Egy négytagú vásárhelyi banda éveken át kényszeríett prostitúcióra nőket. Egy kávézót is üzemeltetett. Egy idős férfit ház körüli munkákra kényszerítették.
 
Idén két újabb név került a dicsőség falra
Idén két újabb név került a dicsőség falra A sokéves hagyományt folytatva idén Czuprák László Ákos  és Enyedi Sándor neve került fel a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfalára.
 
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024 Február 29-én délután a város legkiválóbb jó tanulóit, jó sportolóit díjazták, de díjazták az év csapatait, edzőjét és testnevelőjét is. A díjazottak névsorával.
 
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat A darvasszéki római kori kincsleletet ismertető előadással zárult a Tornyai János Múzeum Korok, kultúrák, lelőhelyek idén téli, régészeti sorozata február 28-án.
 
5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik.
5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik. A vásárhelyi-mártélyi Risztov Évát a köztudat egyfajta hősként kezelte, a már visszavonult sportoló most őszintén mesél gyermekkora és az élsport szövevényes kapcsolatáról.
 
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik A világ szinte minden országa aláírta, a március 3-án 51 éves 'Washingtoni egyezményt'. Mindenkinek érdeke a betartása.
 
Vásárhelyen is kedvelik őket
Vásárhelyen is kedvelik őket Találós kérdés: hány tonnára rúg a hazai fülesbagoly populáció által megevett egér- és pocokmennyiség össztömege? Meglepő a végeredmény.