BulvárVásárhely idei első babája

2024. január 6., szombat
 
Vásárhely idei első babája

Tavaly január elsején 7 óra 52 perckor született a vásárhelyi Kórház első babája. Idén csak január 3-án éjfél után valamivel jött világra Tóth Réna Anasztázia.

 

 

 

 


Tóth Zoltán Bálint és Tóthné Abt Judit második gyermekének a neve nem elírás: Réna egy héber eredetű ritka női név, a jelentése ’örömteli dallam’.

 

Márki-Zay Péter polgármester és dr. Berényi Károly alpolgármester a város nevében köszöntötték az újszülött szüleit, majd átadtak egy ajándékcsomagot.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kevésen múlott a győzelem

Kevésen múlott a győzelem

A Vásárhelyi Kosársuli tavaly szoros meccset játszott a Győr vendégeként, most a Hódtói Sportcsarnokban hosszabításban dőlt el, hogy ki kezdi győzelemmel az évet.

Sokéves munka eredménye

Sokéves munka eredménye

A magas színvonalú szakmai munka alapján Minősített Könyvtár címet kapott a Németh László Városi Könyvtár és Pósa Lajos Gyermekkönyvtár.
Megújult szociális bérlakások Vásárhelyen

Megújult szociális bérlakások Vásárhelyen

A Dobó-, Bibó-, Janáky utcák által határolt területen 8 épületben 118 db önkormányzati szociális bérlakás komplett felújítása befejeződött.
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben

Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.