Kék hírekTársasházi fosztogatás

2016. október 6., csütörtök
 
Társasházi fosztogatás

Nagy úr a birtoklási vágy, jóllehet a Rendőrség nem díjazza, ha más tulajdonából gyűjtöget valaki. Ezért számoltatták el a vásárhelyi férfit, akinél 22 lopott vízórát számoltak meg. 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhelyen a Zrínyi utcai elbontásra ítélt társasház lakóinak engedélyezte az Önkormányzat, hogy leszereljék, elvigyék az általuk évtizedeken át vásárolt és beépített berendezéseket. Talán ezek után gondolhatta azt az 53 éves vásárhelyi férfi, hogy „szabad a rablás.”

 

Így aztán a lezárt épületbe bejutva két hét alatt 22 vízórát szerelt le és vitt el. Az elkövetőt az sem zavarta, hogy ezzel sikerült elárasztania a még nem teljesen lakatlan épület több lakását. Vagyis ivóvíz is jócskán kárba veszett, míg az önkormányzat munkatársai észrevették a lopást.

A Rendőrség példás gyorsasággal az elkövető nyomába eredt és a bejelentést követően rövid időn belül elfogták az 53 éves gyanúsítottat.

 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ki is hallgatta a helybéli férfit, aki a gyanú szerint szeptember 30-át megelőző két hétben a lakatlan lakásokból összesen 22 darab vízórát tulajdonított el.

A Rendőrség hivatalos megfogalmazása szerint a „gyanú szerint a feltételezett elkövető” ellen lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás, bár  a  nyomozók a vízórák egy részét megtalálták és lefoglalták. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Összeállt az Európa Kupán induló vásárhelyi csapat

Összeállt az Európa Kupán induló vásárhelyi csapat

Három héttel a Fit-Kid Európa Kupa versenyei előtt kialakult a Hód-Fitness SE csapata, vagyis akik tagjai lettek a magyar válogatott keretnek. A kerettagok nevével!
Kitáblázva felfestve - A Rendőrség mérni fog

Kitáblázva felfestve - A Rendőrség mérni fog

Kitették a táblákat, a felfestés is elkészült az iskola melletti balesetveszélyes Völgy utca- Vöröskereszt utca kereszteződésében. Képekkel!

 

Ne várjuk a repülőt

Ne várjuk a repülőt

Az Európai Unió, hasonlóan a beszüntetett kullancsirtáshoz, a környezetre károsnak ítéli a légi irtást. A szúnyogirtó készítmények engedélye lejárt.
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
 

És ezt már olvasta?

Nyár Mártélyon fotókba örökítve
Nyár Mártélyon fotókba örökítve Varga András fotós Mártélyt járva jó szokása szerint a szíve, az érzelmei parancsolnak az ujjának, amikor 1-1 pillanatot örökít meg a gépével.
 
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet 134 éves hagyományra tekint vissza, hiszen a város központjában 1886 óta üzemel fürdő. Kezdetben kb. 3250 köbméter vizet kellett betölteni.
 
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül Stílszerűen egy képzeletbeli, sokfejezetes könyv utolsó lapjaihoz érkeztünk. Nem lesz új könyvtára Vásárhelynek. Összefoglaltuk az elmúlt évek történéseit.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen Külterületen a földhivatalok, belterületen a helyi önkormányzat jegyzője és a növény- és talajvédelmi feladatkörükben eljáró megyei kormányhivatalok végzik az ellenőrzést.
 
Újabb 4 tram-train szerelvény készül
Újabb 4 tram-train szerelvény készül A 2017-ben a MÁV-START Zrt.-re kiírt közbeszerzési pályázatban 10 milliárd forintot irányoztak elő a 8+4 darab szerelvény beszerzésére. Vagyis négy további szerelvény ára is lehívható.
 
Tudnivalók az idei nyári diákmunkáról
Tudnivalók az idei nyári diákmunkáról Július 1-től augusztus 31-ig legalább 800 nappali tagozatos Csongrád-Csanád megyei tanuló vállalhat munkát a Nyári diákmunka 2020 program keretében.