Kék hírekTársasházi fosztogatás

2016. október 6., csütörtök
 
Társasházi fosztogatás

Nagy úr a birtoklási vágy, jóllehet a Rendőrség nem díjazza, ha más tulajdonából gyűjtöget valaki. Ezért számoltatták el a vásárhelyi férfit, akinél 22 lopott vízórát számoltak meg. 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhelyen a Zrínyi utcai elbontásra ítélt társasház lakóinak engedélyezte az Önkormányzat, hogy leszereljék, elvigyék az általuk évtizedeken át vásárolt és beépített berendezéseket. Talán ezek után gondolhatta azt az 53 éves vásárhelyi férfi, hogy „szabad a rablás.”

 

Így aztán a lezárt épületbe bejutva két hét alatt 22 vízórát szerelt le és vitt el. Az elkövetőt az sem zavarta, hogy ezzel sikerült elárasztania a még nem teljesen lakatlan épület több lakását. Vagyis ivóvíz is jócskán kárba veszett, míg az önkormányzat munkatársai észrevették a lopást.

A Rendőrség példás gyorsasággal az elkövető nyomába eredt és a bejelentést követően rövid időn belül elfogták az 53 éves gyanúsítottat.

 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ki is hallgatta a helybéli férfit, aki a gyanú szerint szeptember 30-át megelőző két hétben a lakatlan lakásokból összesen 22 darab vízórát tulajdonított el.

A Rendőrség hivatalos megfogalmazása szerint a „gyanú szerint a feltételezett elkövető” ellen lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás, bár  a  nyomozók a vízórák egy részét megtalálták és lefoglalták. 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Összeállt az Európa Kupán induló vásárhelyi csapat

Összeállt az Európa Kupán induló vásárhelyi csapat

Három héttel a Fit-Kid Európa Kupa versenyei előtt kialakult a Hód-Fitness SE csapata, vagyis akik tagjai lettek a magyar válogatott keretnek. A kerettagok nevével!
Kitáblázva felfestve - A Rendőrség mérni fog

Kitáblázva felfestve - A Rendőrség mérni fog

Kitették a táblákat, a felfestés is elkészült az iskola melletti balesetveszélyes Völgy utca- Vöröskereszt utca kereszteződésében. Képekkel!

 

Botrányos közjáték a díjátadón

Botrányos közjáték a díjátadón

Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Idén a HSZC két intézményéből 30 tanuló vesz részt a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjén.
 

És ezt már olvasta?

Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők
Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző évtizedes sikerszériáját tükrözi. 2018-ban és tavaly is Vásárhelyen rendezték a döntőt.
 
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését A vásárhelyi Ádok János személyében új alelnököt választott idei első ülésén Csongrád Megye Közgyűlése. Megalkották a költségvetést, megyei elismerésekről döntöttek.
 
Vetélkedő a holokauszt nemzetközi emléknapján
Vetélkedő a holokauszt nemzetközi emléknapján Wallenberg nyomán című, országos vetélkedősorozat regionális fordulóját rendezték Hódmezővásárhelyen.
 
Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás
Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás Hárs Gábor harmadik kötetét mutatták be, majd megemlékezés tartottak a kiállítóhelyen. A Hitközség tiltakozik az új vásárhelyi polgári kör miatt. Képekkel.
 
Teltházas Alma koncert a BFMK-ban
Teltházas Alma koncert a BFMK-ban A hétvégén fergeteges hangulatú koncerttel örvendeztették meg kis rajongóikat, nagy részük a színpad előtt extázisban énekelt és táncolt.
 
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve Egy elfeledett budapesti mulatónegyedbe, a lágymányosi Konstantinápolyba repíti vissza az olvasókat Borbás Edina legújabb történelmi fikciós regénye.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."