BulvárSztárparádé a Deja Vu Fesztiválon

2024. május 6., hétfő
 
Sztárparádé a Deja Vu Fesztiválon

Egy hónap múlva, június 6-án délután 5 órától elstartol a DejaVu, Magyarország legnagyobb időutazása, ahol három napon át egymást váltják majd a színpadokon a 90-es és 2000-es évek sztárjai.

 

 

 

 

A nemzetközi mezőnyből érkezik majd Angliából minden idők legsikeresebb lánycsapatának egyetlen ma is aktív tagja, MELANIE C a SPICE GIRLS-ből, a 90-es évek egyik legsikeresebb dance duója, a 2UNLIMITED, a svéd popzene alapkövének számító ACE of BASE egykori énekesnője, JENNY BERGGEN, a 2000-es évek szőke bombázója CASCADA, a többek között a Diszkópatkányokból ismert mega sláger, a ’What is love’ előadója, HADDAWAY, az évtizedek után a DEJA VU-n először összeálló O-zone, de érkezik még az ALCAZAR, a REDNEX, DJ ANTOINE, EDWARD MAYA és a REDNEX is.

 

A hazai mezőnyből az idei fesztiválon fellép a tavaly teltházas aréna koncertet adó TNT, azaz Dobrády Ákos és Inti, jön a Raggamoffin stílus kitalálója LL JUNIOR, a több mint 30 éve töretlen sikernek örvendő ZOLTÁN ERIKA, a Balatoni láz és a Tanga előadói a 4F Club, az idén 20 éves fennállását ünneplő Peat Jr és Fernando feat. Sheela, de itt lesz DJ Sterbinszky, Náksi Atilla, az Erős és Spigiboy duó, DJ Dominique, Rakonczai Imre és Bárány Attila is.

 

A szegedi legendák közül fellép majd JoeR, DJ Bigiboy, Nacsa Norbi, DJ Toka, Gabriel B, jön a MILLENNIUM KIDS partysorozat, és visszatér Gango is!

Idén a rendezvény két házigazdája MolnárBé és Levi lesz!

 

A fesztivál előtt a DEJA VU-vel lehet találkozni még a borfesztiválon is, ahol akár bérletet is lehet nyerni a szerencséseknek, de aki biztosra menne, az látogasson el a Klauzál térre a DEJA VU standjához, ahol akár meg is veheti belépőjegyét Magyarország legnagyobb Retrofesztiváljára.

 

Már csak 1 hónap, és június 6-7-8. között hivatalosan is elindul a nyár az ország legnagyobb időutazásával, a DEJA VU FESZTIVÁL-al az Újszegedi Partfürdőn!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elkezdődtek az idei érettségik

Elkezdődtek az idei érettségik

A következő hetekben, május 3. és július 3. között 1161 helyszínen várhatóan több mint 112 700-an érettségiznek.
Rollerezés Vásárhelyen is

Rollerezés Vásárhelyen is

Vásárhelyen is bérelhetők a Lime rollerek. 250 járművel, legalább 60 parkolóhellyel indult a szolgáltatás Hódmezővásárhelyen.
Már csak egy meccs van az 5. helyért

Már csak egy meccs van az 5. helyért

Az NB I/B Zöld csoportjának 5. helyéért Győr ellen játszotta utolsó hazai mérkőzését a 2023/24-es szezonban a Vásárhelyi Kosársuli.
Deja Vu Fesztivál 2024 - Alakul a fellépők névsora

Deja Vu Fesztivál 2024 - Alakul a fellépők névsora

Június 6-7-8-án, Szegeden az Újszegedi Partfürdőre ismét érkezik az ország legnagyobb időutazása, a Deja Vu Fesztivál
 

És ezt már olvasta?

Holler László természetközeli világa
Holler László természetközeli világa Félszáz festményén keresztül mutatja be a vásárhelyi realista festőiskola tradíciójából táplálkozó mester az utóbbi években készült műveit.
 
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
 
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon
Óriási Eötvös siker a Magyar Bajnokságon Női fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös szakágakban várták a felnőttek és tanulók jelentkezését. Idén is több, mint 200 versenyző vett részt.
 
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást
A közgyűlés elfogadta a zárszámadást Mintegy 13 milliárd forint bevétellel zárta a tavalyi évet a hódmezővásárhelyi önkormányzat, 1,5 milliárd forint tartalékkal kezdte a 2024-es évet a város.
 
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen
Orbán Viktor váratlan látogatása Vásárhelyen Nem tartották szükségesnek testőrök hadát, amikor Orbán Viktor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyre érkezett.
 
Módszertani nap helyettes államtitkárral
Módszertani nap helyettes államtitkárral A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában rendeztek szakterületi módszertani napot. A népi kultúra oktatásban betöltött szerepe volt a téma.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 19. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...