Kék hírekNagyanyjára is rátámadt

2016. május 28., szombat
 
Nagyanyjára is rátámadt

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség előzetes letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinak aki anyjára és nagyanyjára támadt rá május 25-én.

 

 

 

 

 

A megalapozott gyanú szerint a férfi fenti napon reggel megjelent nagyanyja hódmezővásárhelyi házánál, majd a távozni szándékozó 75 éves sértettet két kézzel benyomta a házba és kezében levő táskát is kitépte. Ezt követően a nagyanyját lefogva 70.000. Ft-ot követelt, ellenkező esetben a családja kiirtásával fenyegetőzött. Cselekményének csak a hazaérkező szülők fellépése vetett véget.

 

Gyanúsított ezután röviddel megjelent az anyja munkahelyén és 10.000. Ft-ot követelt tőle, aki mivel nem volt több nála csak 200 Ft-ot tudott adni, amit gyanúsított kevesellt és megfenyegette sértettet, hogy elvágja a torkát.

 

A személyi szabadság megsértésének bűntette és a személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás bűncselekménye emiatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a eljárás meghiúsításának veszélye okán indítványozta a kényszerintézkedés egy hónapra történő elrendelését.

 

Gyanúsítottal szemben hasonló jellegű cselekmények miatt több eljárás is folyamatban van, illetőleg más ügyekben az őt kihallgató rendőröket, tanúkat is megfenyegette, erőszakosan lépett fel.

 
 
Forrás: Csongrád Megyei Főügyészség
 

Olvassa el ezt is!

A Budapesti Fesztiválzenekar muzsikusai Hódmezővásárhelyen

A Budapesti Fesztiválzenekar muzsikusai Hódmezővásárhelyen

Érdemes gyorsnak lenni, mert csak körülbelül 300 néző élvezheti koncertet. A Budapesti Fesztiválzenekart a világ tíz legjobb zenekara között tartják számon.
Nem volt veszélyben a 13.hely

Nem volt veszélyben a 13.hely

Az első mérkőzésen szerzett tetemes előnyét megőrizve, újabb győzelemmel zárta a 2015-16-os idényt a Vásárhelyi Kosársuli. A diadal a 13. helyet jelentette.
Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

A mérkőzést követően nem várt esemény következett: váratlanul lemondott Vuk Pavlovic, aki épp a Békéscsaba vezetőedzőjeként folytatja.
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán

A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.