Kék hírekMegvertek egy motorost Hódmezővásárhelyen

2013. november 27., szerda
 
Megvertek egy motorost Hódmezővásárhelyen

Autójukkal hátulról nekimentek a motornak, majd a két férfi a kocsiból kiugorva ütötték, rúgták a motorost. Kommandósok fogták el az elkövetőket.

 

 

 

 

Egy segédmotoros-kerékpáros férfi hívta a rendőrség segélyhívószámát 2013. november 26-án 10 óra 50 perckor és bejelentette, hogy egy közlekedési szituációt követően bántalmazták Hódmezővásárhelyen a Madách és a Zrínyi utca kereszteződésében.

A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy a Madách utcán megelőzött egy személyautót, majd az utca végén a STOP táblánál megállt. Ekkor az autós hátulról nekihajtott. Szóváltást követően két férfi szállt ki a kocsiból, akik többször megütötték és megrúgták a motorost, majd elmenekültek.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapította a két támadó személyazonosságát, akiket a főkapitányság speciális támogató egységének közreműködésével szentesi otthonukból elő is állítottak.

F. István 53 éves szentesi férfi és 24 éves fia, F. Dávid ellen közúti veszélyeztetés bűntette és garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 
 
Forrás: police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Miniszteri elismerés a vásárhelyi katonának

Miniszteri elismerés a vásárhelyi katonának

Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter kitüntette Mag István tizedest, akinek a lélekjelenlétén múlott hogy nem történt tragédia a Hódmezővásárhelyre tartó buszon.
A vásárhelyi sakkozók Tisza-parti kettős sikere

A vásárhelyi sakkozók Tisza-parti kettős sikere

November 24-én vasárnap a 2. fordulóval folytatódott a Megyei I. osztályú Sakk Csapatbajnokság. A vásárhelyi matt-adorok ezúttal Szegedre látogattak el.
Ismét pályán a kosaras lányok

Ismét pályán a kosaras lányok

Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
Máté Taekwondo sikerek az OB-n

Máté Taekwondo sikerek az OB-n

A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.