SportKoncz Zsolt a HFC új vezetőedzője

2021. június 22., kedd
 
Koncz Zsolt a HFC új vezetőedzője

A Hódmezővásárhelyi FC hétfőn sajtótájékoztatón mutatta be az NB III-ra készülő felnőtt csapat új vezetőedzőjét. A feladatot a korábban játékosként az élvonalban is szereplő Koncz Zsolt látja el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előző héten eldőlt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség a következő NB III-as szezont 3x20 csapatos formában képzeli el, mindez azt jelenti, hogy a Hódmezővásárhelyi FC is megőrizheti tagságát. A klub élni is kíván ezzel a lehetőséggel, a csapat irányítását pedig a korábbi kiváló játékos, a Szentest a megyei bajnokságban dobogóra vezető Koncz Zsolt veszi át.

„Az utolsó három bajnoki mérkőzésen Bacsa Zsolt és Ludánszki Bence irányították az NB III-as csapatunkat. Azonban úgy éreztek, hogy egy külső impulzusra, egy új szakemberre van szükségünk, aki új lendületet és filozófiát tud meghonosítani. Fontos volt, hogy megfelelő játékossal múlttal, de edzői tapasztalattal is rendelkezzen az illető, így esett a választásunk Koncz Zsoltra. A megyében sokan ismerik a nevét, a magyar első- és másodosztályban is számtalan meccsen lépett pályára. Egy olyan fiatal és ambiciózus edzőről beszélünk, aki beleillik abba a rendszerbe és elképzelésbe, amit meg szeretnénk honosítani, és ezáltal, előrébb vinni a vásárhelyi labdarúgást” – mondta el Horváth Zoltán klubelnök.

 

A koncepció abban a tekintetben továbbra sem változik, hogy a csapat magját elsősorban vásárhelyi vagy vásárhelyi kötődésű játékosok adják. Koncz Zsolt munkáját másodedzőként Antal Krisztián segíti, a kapusedzőnk Kovács Krisztián lesz.

„Először is köszönöm a lehetőséget. Óriási megtiszteltetés ez számomra. Úgy gondolom, azzal tudtam kivívni a lehetőségét, amely munkát Szentesen letettünk az asztalra az utóbbi egy évben. Persze biztosan az előzmények is szerepet játszottak ebben. Mindenképpen szerettem volna élni a lehetőséggel, amit az élet adott. Szeretném megragadni és szeretnék a futballban dolgozni, hiszen ez mindig is az életem része volt” – mondta el Koncz Zsolt.

 

„Egy stabil középcsapattá szeretnénk formálni a Vásárhelyt, hogy végre egy olyan évet tudjunk maga mögött a társaság, ahol nem kell remegni, hogy a kiesés szele mindig ott lebeg. Az, hogy mire leszünk képesek természetesen a játékoskeret kialakításán múlik legfőképpen, azon, hogy akár kikkel tudunk erősíteni, hogy milyen munkát tudunk közösen elvégezni. Nem félek a feladattól. A koncepció mindenképpen az, hogy a vásárhelyi játékosoknak kell alkotniuk a csapat nagyobb részét, ezzel nincs is probléma, hiszen rengeteg tehetség került már ki Hódmezővásárhelyről. Bízom benne, hogy meg fogjuk találni a közös utat, azt ami előre fogja lendíteni a vásárhelyi labdarúgást. Nem csak a felnőtt csapat terén, hanem minden fronton, hogy a vásárhelyi labdarúgás olyan szép fényében kezdjen tündökölni, mint a rég múltban. Ez a klub, ez a csapat sokkal többre hivatott, a stabil NB III-ra, de a későbbiekben akár nagyobb terveket is lehet szövögetni” – tette hozzá az új tréner.

 

Koncz Zsolt június 28-án kezdi meg a közös munkát a csapattal.

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Ballagás és Sárgulási felvonulás 2021

Ballagás és Sárgulási felvonulás 2021

Június 25-én a végzős hallgatók búcsúznak – ha nem is véglegesen – az alma matertől a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Kérdések és válaszok az allergiáról

Kérdések és válaszok az allergiáról

Hazánkban a lakosság 20-25 százaléka légúti allergiás, köztük is magas azok száma, akiknél a parlagfű és a fűpollen okoz tüneteket.
Nem riaszt és még mérgező is lehet

Nem riaszt és még mérgező is lehet

Még a természetes illóolajok is tartalmazhatnak 26 olyan illatanyagot, melyek az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthatnak ki, de mérgezés is előfordulhat.
 
Hirdetés

És ezt már olvasta?

Díszdiplomákat adtak át
Díszdiplomákat adtak át Október 22-én a díszközgyűlés keretében két pedagógus díszdiplomát kapott. Mindketten 65 éve szereztek diplomát.
 
Egy négyzetméter kétszer drágább Szegeden, mint Vásárhelyen
Egy négyzetméter kétszer drágább Szegeden, mint Vásárhelyen A koronavírus-járvány után bekövetkezett ingatlanpiaci korrekció Csongrád-Csanád megye ingatlanpiacának kínálati árait is pozitív irányba mozdította el.
 
Asztalosműhely és raktár égett a Rárósi úton
Asztalosműhely és raktár égett a Rárósi úton Hódmezővásárhelyen, a Rárósi úton október 19-én az esti órákban kigyulladt egy asztalosüzem épületének tetőszerkezete, valamint egy raktár. .
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 41. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 41. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Te mit halogatsz? Titkok a lakásban
Te mit halogatsz? Titkok a lakásban

Maga a halogatás nem használ, mivel bár passzívnak látszik, valójában erős ellenerők feszülésének eredménye, így hihetetlenül sok energiánkat emészti fel.

 
Teszt az egészséges táplálkozásról
Teszt az egészséges táplálkozásról

Már szinte unalmasak lehetnek a heti- és havilapok, vagy a különböző internetes oldalakon található tesztek sokasága, amelyek megmondják mit és hogyan…? Mi most egy teljesen egyszerű de hatékony teszttel bizonyítjuk be, hogy lehet másképpen is..!

 
Szégyenlős vagy, na de miért is?
Szégyenlős vagy, na de miért is?

Sok fiatal teszi fel önmagának a kérdést: Szégyenlős vagyok? Mennyiben térek el a normális emberektől? Voltaképpen olyan címke, melyet az ember maga akaszt a saját nya­kába.