SportKoncz Zsolt a HFC új vezetőedzője

2021. június 22., kedd
 
Koncz Zsolt a HFC új vezetőedzője

A Hódmezővásárhelyi FC hétfőn sajtótájékoztatón mutatta be az NB III-ra készülő felnőtt csapat új vezetőedzőjét. A feladatot a korábban játékosként az élvonalban is szereplő Koncz Zsolt látja el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előző héten eldőlt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség a következő NB III-as szezont 3x20 csapatos formában képzeli el, mindez azt jelenti, hogy a Hódmezővásárhelyi FC is megőrizheti tagságát. A klub élni is kíván ezzel a lehetőséggel, a csapat irányítását pedig a korábbi kiváló játékos, a Szentest a megyei bajnokságban dobogóra vezető Koncz Zsolt veszi át.

„Az utolsó három bajnoki mérkőzésen Bacsa Zsolt és Ludánszki Bence irányították az NB III-as csapatunkat. Azonban úgy éreztek, hogy egy külső impulzusra, egy új szakemberre van szükségünk, aki új lendületet és filozófiát tud meghonosítani. Fontos volt, hogy megfelelő játékossal múlttal, de edzői tapasztalattal is rendelkezzen az illető, így esett a választásunk Koncz Zsoltra. A megyében sokan ismerik a nevét, a magyar első- és másodosztályban is számtalan meccsen lépett pályára. Egy olyan fiatal és ambiciózus edzőről beszélünk, aki beleillik abba a rendszerbe és elképzelésbe, amit meg szeretnénk honosítani, és ezáltal, előrébb vinni a vásárhelyi labdarúgást” – mondta el Horváth Zoltán klubelnök.

 

A koncepció abban a tekintetben továbbra sem változik, hogy a csapat magját elsősorban vásárhelyi vagy vásárhelyi kötődésű játékosok adják. Koncz Zsolt munkáját másodedzőként Antal Krisztián segíti, a kapusedzőnk Kovács Krisztián lesz.

„Először is köszönöm a lehetőséget. Óriási megtiszteltetés ez számomra. Úgy gondolom, azzal tudtam kivívni a lehetőségét, amely munkát Szentesen letettünk az asztalra az utóbbi egy évben. Persze biztosan az előzmények is szerepet játszottak ebben. Mindenképpen szerettem volna élni a lehetőséggel, amit az élet adott. Szeretném megragadni és szeretnék a futballban dolgozni, hiszen ez mindig is az életem része volt” – mondta el Koncz Zsolt.

 

„Egy stabil középcsapattá szeretnénk formálni a Vásárhelyt, hogy végre egy olyan évet tudjunk maga mögött a társaság, ahol nem kell remegni, hogy a kiesés szele mindig ott lebeg. Az, hogy mire leszünk képesek természetesen a játékoskeret kialakításán múlik legfőképpen, azon, hogy akár kikkel tudunk erősíteni, hogy milyen munkát tudunk közösen elvégezni. Nem félek a feladattól. A koncepció mindenképpen az, hogy a vásárhelyi játékosoknak kell alkotniuk a csapat nagyobb részét, ezzel nincs is probléma, hiszen rengeteg tehetség került már ki Hódmezővásárhelyről. Bízom benne, hogy meg fogjuk találni a közös utat, azt ami előre fogja lendíteni a vásárhelyi labdarúgást. Nem csak a felnőtt csapat terén, hanem minden fronton, hogy a vásárhelyi labdarúgás olyan szép fényében kezdjen tündökölni, mint a rég múltban. Ez a klub, ez a csapat sokkal többre hivatott, a stabil NB III-ra, de a későbbiekben akár nagyobb terveket is lehet szövögetni” – tette hozzá az új tréner.

 

Koncz Zsolt június 28-án kezdi meg a közös munkát a csapattal.

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

Ballagás és Sárgulási felvonulás 2021

Ballagás és Sárgulási felvonulás 2021

Június 25-én a végzős hallgatók búcsúznak – ha nem is véglegesen – az alma matertől a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 29. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Kérdések és válaszok az allergiáról

Kérdések és válaszok az allergiáról

Hazánkban a lakosság 20-25 százaléka légúti allergiás, köztük is magas azok száma, akiknél a parlagfű és a fűpollen okoz tüneteket.
Nem riaszt és még mérgező is lehet

Nem riaszt és még mérgező is lehet

Még a természetes illóolajok is tartalmazhatnak 26 olyan illatanyagot, melyek az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthatnak ki, de mérgezés is előfordulhat.
 

És ezt már olvasta?

Menza kóstoló
Menza kóstoló Vihart kavart Hódmezővásárhelyen a közétkeztetés januári szolgáltató váltása. Cikkek, facebookos beírások, fotók és kommentcunami.
 
Kiegészítő támogatást kapott Vásárhely
Kiegészítő támogatást kapott Vásárhely A kormánytól Szeged után Hódmezővásárhely önkormányzata kapta Csongrád Csanád megye települései közül a legnagyobb kiegészítő támogatást.
 
A szezon eddigi legjobb támadójátéka volt
A szezon eddigi legjobb támadójátéka volt A tabellára nézve csalóka mérkőzést játszott egymással péntek este a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli és az ELITE Basket.
 
Munkaerőhiány a régióban
Munkaerőhiány a régióban A dél-alföldi régió munkaerőpiacán a betöltetlen pozíciók száma a végzettséget nem igénylő betanított fizikai munkakörökben a legmagasabb.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2022.2.hét Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Ezúttal nem körforgalomban történt baleset
Ezúttal nem körforgalomban történt baleset Szemtanúk szerint a tram-train az autót 10-15 méteren tolhatta maga előtt. Az autó vezetője megsérült, mentők szállították el.
 
Vásárhelyi unokázós csalót fogtak el
Vásárhelyi unokázós csalót fogtak el A vásárhelyi nyomozók Budapesten elfogtak egy 22 éves férfit, aki pénzt csalt ki idős emberektől. Többek között 4 milliót csalt ki egy vásárhelyi nőtől