SportKét magabiztos és nagyarányú győzelem

2014. április 28., hétfő
 
Két magabiztos és nagyarányú győzelem

Az NBII Dél-kelet csoport szombati mérkőzésén a HLKC Felnőtt csapata hazai pályán fogadta a Túrkeve VSE-Lechler csapatát.

 

 

 


Áncsán István ügyvezető szerint, azzal a tudattal léptek pályára, hogy a dobogóért folytatott versenyfutásban kizárólag a győzelem lehet elfogadható eredmény.

A mérkőzést kicsit visszafogottan kezdték, kifejezetten jó periódusokat bosszantó hibák követték, ezért jelentős előnyt nem tudtak kiharcolni a jól küzdő vendégcsapat ellen.

A második félidőre egy teljesen más felfogású vásárhelyi csapat futott ki, egy pillanatnyi esélyt sem adtak ellenfelüknek. Védekezésük, és Kothencz nagyban feljavuló kapusteljesítménye biztos alapot adott a csapatnak. A mérkőzésen több játéklehetőséget kaptak a HLKC fiatal, junior-korú játékosai is.


Győzelmükkel továbbra is nyílt a dobogós helyekért folyó harc, de a hátralevő Kistelek, Szarvas, KSI elleni mérkőzésükön már nem veszthetnek pontot.

 

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt bajnokság
Hódtói Sportcsarnok – 200 néző


Hódmezővásárhelyi LKC – Túrkeve VSE-Lechler 35-20 (16-12)

 

Játékvezetők: Hirth György, Őry István
Versenybíró: Vörös Bálint

HLKC: Kothencz – Hegyi V.5, Németh 2, Török B. 3, Tószegi 7, Hegyi D. 6, Mészáros 3, Cs: Tóth (k), Szabó 2, Sajtos 3, Blaskovics G. 1, Becsei, Török M. 1, Fürcht 1, Krumesz 1
Túrkeve: Kocsis (k), Sörös (k), Kovács B. 1, Kovács E. 4, Nyitrai 4, Rácz 1, Sass 5, Szűcs 3, Nyakó 2,Tarsoly, Takács, Ozsváth

 

Gaál Adrienn edző: “Az első félidő lassú játéka után, a szünetben pontosítottunk és két sebességgel feljebb kapcsoltunk. Így már nem volt kérdéses a végeredmény. Mindenkinek tudtam lehetőséget adni, és külön örülök, hogy fiataljaink nagyon szépen szálltak be a mérkőzésbe. Szerencsére a gólarányunkon is tudtunk javítani. Egy lépéssel közelebb kerültünk a céljainkhoz.”

 

Junior mérkőzés:
A HLKC fiataljai számítottak a mérkőzés esélyesének a bajnoki tabellán mögöttük álló túrkeveiek ellen. Ennek megfelelően a mérkőzés első percétől nyomás alatt tudták tartani ellenfelünket, és egy gólban gazdag mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak.

NBII Dél-Kelet csoport női junior bajnokság
Hódtói Sportcsarnok – 150 néző

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Túrkeve VSE-Lechler 45-28 (19-11)

 

Játékvezetők: Hirth György, Őry István
HLKC: Áncsán- Blaskovics I. 3, Fürcht 2, Szabó 3, Klemm 13, Török M. 10, Kandó 4, Cs: Balogh (k), Bánfi (k), Földesi 4, Varga-Tóth 4, Molnár, Kovács, Bálint 1, Becsei 2
Túrkeve: Sörös (k), Ferencz (k), Nyakó 7, Ozsváth 6, Takács 6, Tarsoly 5, Csízi 1, Herczegh 1, Horváth, Nagy, Rácz, Szilágyi 2

Beslin Anikó edző: “Lendületes játékkal, szép megoldásokkal tarkított mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni!”

 
 
VH - Áncsán István
 

Olvassa el ezt is!

Négyes döntőbe jutott a Pick Szeged

Négyes döntőbe jutott a Pick Szeged

Bejutott a férfi kézilabda EHF Kupa négyes döntőjébe a Pick Szeged, miután vasárnap, hazai pályán legyőzte a portugál Sporting CP csapatát. Képekkel!
Létszámleépítés valódi számokkal

Létszámleépítés valódi számokkal

Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

A mérkőzést követően nem várt esemény következett: váratlanul lemondott Vuk Pavlovic, aki épp a Békéscsaba vezetőedzőjeként folytatja.
Máté Taekwondo sikerek az OB-n

Máté Taekwondo sikerek az OB-n

A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.