SportKelet Kupa - a formák felmérése

2017. május 21., vasárnap
 
Kelet Kupa - a formák felmérése

Május 20-21-én a Gyulai István Atlétikai Stadion adott otthont Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnokságának és a több korcsoportot rajthoz állító Kelet Kupának, amely része a Szuper Liga-sorozatnak.

 

 

Képünkön balról Szűcs Noémi, Héjja Antal és Kovács Leila Debrecenben

 


Szombaton és vasárnap összesen 57 számot rendeztek, a nevezések népes mezőnyök rajthoz állását mutatták: 54 szakosztály közel 600 atlétája vett részt a kétnapos megmérettetésen. A hódmezővásárhelyi Hódiák SE. 3 atlétája utazott Debrecenbe.

 

Az első napon Kruzslicz Amira távolugrásban a 16., 100 méteren 8. helyezést ért el.

Edzője, Héjja Antal a Vásárhelyi Híreknek elmondta Kruzslicz Amira eredményét úgy érdemes mérlegelni, hogy a 2002-es születésűek együtt versenyeztek a 2003-as születésűekkel, vagyis a korcsoportjában, ezekkel az eredményeivel dobogó-közeli helyen végzett volna.   

 

A második napon két hódiákos atléta volt érdekelt: Szűcs Noémi 200 méter síkfutás 13. helyen, 400 gáton a 4. helyen végzett,

Kovács Leila gerelyhajításban 40,52 méteres dobásával 7. helyezett lett.

Héjja Antal elmondta, a Szuper-Liga sorozat versenyében a 40 méter feletti dobása biztató, ha azt is tekintetbe vesszük, hogy a Kovács Leila napi munkája mellett igyekszik az edzéstervet teljesíteni. 

Összegezve, a kétnapos debreceni verseny – amely a liga-sorozatok egyik állomása volt - jó lehetőséget adott a szabadtéri pályaidény kezdetekor a formák felmérésére.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Decathlon kosárlabda döntő állomása volt Vásárhely

Decathlon kosárlabda döntő állomása volt Vásárhely

Összesen 47 csapat versengett a győzelemért május 20-án szombaton Hódmezővásárhelyen,a Kossuth téren. Videón visszanézheti az összes meccset!
Ballagás és Sárgulás - a tradíció jegyében

Ballagás és Sárgulás - a tradíció jegyében

Május 19-án 55 végzős hallgató búcsúzott – ha nem is véglegesen – az alma matertől a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Hazaköltözzünk Magyarországra? Ne költözzünk? Mi vár ránk otthon?

Hazaköltözzünk Magyarországra? Ne költözzünk? Mi vár ránk otthon?

A hazaköltözzek-ne költözzek haza dilemma kulcstényezőként előkerül a megélhetés költsége és a megszerezhető jövedelem is.
 

És ezt már olvasta?

Nyár Mártélyon fotókba örökítve
Nyár Mártélyon fotókba örökítve Varga András fotós Mártélyt járva jó szokása szerint a szíve, az érzelmei parancsolnak az ujjának, amikor 1-1 pillanatot örökít meg a gépével.
 
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre 100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
 
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet 134 éves hagyományra tekint vissza, hiszen a város központjában 1886 óta üzemel fürdő. Kezdetben kb. 3250 köbméter vizet kellett betölteni.
 
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül Stílszerűen egy képzeletbeli, sokfejezetes könyv utolsó lapjaihoz érkeztünk. Nem lesz új könyvtára Vásárhelynek. Összefoglaltuk az elmúlt évek történéseit.
 
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen Külterületen a földhivatalok, belterületen a helyi önkormányzat jegyzője és a növény- és talajvédelmi feladatkörükben eljáró megyei kormányhivatalok végzik az ellenőrzést.
 
Újabb 4 tram-train szerelvény készül
Újabb 4 tram-train szerelvény készül A 2017-ben a MÁV-START Zrt.-re kiírt közbeszerzési pályázatban 10 milliárd forintot irányoztak elő a 8+4 darab szerelvény beszerzésére. Vagyis négy további szerelvény ára is lehívható.
 
Ne várjuk a repülőt
Ne várjuk a repülőt Az Európai Unió, hasonlóan a beszüntetett kullancsirtáshoz, a környezetre károsnak ítéli a légi irtást. A szúnyogirtó készítmények engedélye lejárt.