SportDecathlon kosárlabda döntő állomása volt Vásárhely

2017. május 21., vasárnap
 
Decathlon kosárlabda döntő állomása volt Vásárhely

Összesen 47 csapat versengett a győzelemért május 20-án szombaton Hódmezővásárhelyen,a Kossuth téren.

 

 

 

 

 

 


A leginkább a szülőkből álló nézők, verőfényes időben tölthettek izgalmas órákat Vásárhely főterén.  

A Decathlon által meghirdetett B33 TOUR Elite kategóriájának győztese kvalifikál a FIBA 3×3 World Tour Masters Prága állomására. Az utazás költségét a szervezők állják, az ott-tartózkodás költségeit a FIBA. A nyertesek 1000 euro díjban is részesülnek.

 

Hódmezővásárhely volt a Tour első állomása, amelyre 47 csapat jutott az döntőbe az ország minden tájáról sőt külföldről is. A 39 magyar csapat mellett, horvát, montenegrói, osztrák szerb, szlovák, szlovén, ukrán játékosok is mérkőztek a Kossuth téren felállított mobil pályákon. A Tour következő állomása június 3-án Oroszlányban lesz.

 

A B33 TOUR-al egy időben volt a DIÁKOLIMPIA “A” Korcsoport döntője, amelyben két vásárhelyi iskola, a Szent István Általános Iskola és a  Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola diákcsapatai volta érdekeltek. A döntőt végül a Szent István csapat a nyerte.

 

Aki pedig lemaradt róla, visszanézheti ITT! a közel 8 órás verseny valamennyi mérkőzését.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A vásárhelyi pár az interneten hirdette a kiskorút

A vásárhelyi pár az interneten hirdette a kiskorút

Előzetesbe és házi őrizetbe került egy hódmezővásárhelyi pár, mert prostitúcióra vettek rá egy fiatalkorú lányt. A futtatók ebből tartották el magukat. Videóval!
Sörfeszt a köbön Vásárhelyen

Sörfeszt a köbön Vásárhelyen

Vásárhelyre eljön a Csíki Sör Manufaktúra is, székely népviseletes lányok ajánlják majd a nedűt. A vörös csillagos Heineken is jóbarát.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 27. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
 

És ezt már olvasta?

Nyár Mártélyon fotókba örökítve
Nyár Mártélyon fotókba örökítve Varga András fotós Mártélyt járva jó szokása szerint a szíve, az érzelmei parancsolnak az ujjának, amikor 1-1 pillanatot örökít meg a gépével.
 
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet 134 éves hagyományra tekint vissza, hiszen a város központjában 1886 óta üzemel fürdő. Kezdetben kb. 3250 köbméter vizet kellett betölteni.
 
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül
Az utolsó fejezet is véget ért – happy end nélkül Stílszerűen egy képzeletbeli, sokfejezetes könyv utolsó lapjaihoz érkeztünk. Nem lesz új könyvtára Vásárhelynek. Összefoglaltuk az elmúlt évek történéseit.
 
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen
Ismét hadüzenet a parlagfű ellen Külterületen a földhivatalok, belterületen a helyi önkormányzat jegyzője és a növény- és talajvédelmi feladatkörükben eljáró megyei kormányhivatalok végzik az ellenőrzést.
 
Újabb 4 tram-train szerelvény készül
Újabb 4 tram-train szerelvény készül A 2017-ben a MÁV-START Zrt.-re kiírt közbeszerzési pályázatban 10 milliárd forintot irányoztak elő a 8+4 darab szerelvény beszerzésére. Vagyis négy további szerelvény ára is lehívható.
 
Ne várjuk a repülőt
Ne várjuk a repülőt Az Európai Unió, hasonlóan a beszüntetett kullancsirtáshoz, a környezetre károsnak ítéli a légi irtást. A szúnyogirtó készítmények engedélye lejárt.
 
Tudnivalók az idei nyári diákmunkáról
Tudnivalók az idei nyári diákmunkáról Július 1-től augusztus 31-ig legalább 800 nappali tagozatos Csongrád-Csanád megyei tanuló vállalhat munkát a Nyári diákmunka 2020 program keretében.