SportDecathlon kosárlabda döntő állomása volt Vásárhely

2017. május 21., vasárnap
 
Decathlon kosárlabda döntő állomása volt Vásárhely

Összesen 47 csapat versengett a győzelemért május 20-án szombaton Hódmezővásárhelyen,a Kossuth téren.

 

 

 

 

 

 


A leginkább a szülőkből álló nézők, verőfényes időben tölthettek izgalmas órákat Vásárhely főterén.  

A Decathlon által meghirdetett B33 TOUR Elite kategóriájának győztese kvalifikál a FIBA 3×3 World Tour Masters Prága állomására. Az utazás költségét a szervezők állják, az ott-tartózkodás költségeit a FIBA. A nyertesek 1000 euro díjban is részesülnek.

 

Hódmezővásárhely volt a Tour első állomása, amelyre 47 csapat jutott az döntőbe az ország minden tájáról sőt külföldről is. A 39 magyar csapat mellett, horvát, montenegrói, osztrák szerb, szlovák, szlovén, ukrán játékosok is mérkőztek a Kossuth téren felállított mobil pályákon. A Tour következő állomása június 3-án Oroszlányban lesz.

 

A B33 TOUR-al egy időben volt a DIÁKOLIMPIA “A” Korcsoport döntője, amelyben két vásárhelyi iskola, a Szent István Általános Iskola és a  Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola diákcsapatai volta érdekeltek. A döntőt végül a Szent István csapat a nyerte.

 

Aki pedig lemaradt róla, visszanézheti ITT! a közel 8 órás verseny valamennyi mérkőzését.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A vásárhelyi pár az interneten hirdette a kiskorút

A vásárhelyi pár az interneten hirdette a kiskorút

Előzetesbe és házi őrizetbe került egy hódmezővásárhelyi pár, mert prostitúcióra vettek rá egy fiatalkorú lányt. A futtatók ebből tartották el magukat. Videóval!
Sörfeszt a köbön Vásárhelyen

Sörfeszt a köbön Vásárhelyen

Vásárhelyre eljön a Csíki Sör Manufaktúra is, székely népviseletes lányok ajánlják majd a nedűt. A vörös csillagos Heineken is jóbarát.
Január 6. Vízkereszt

Január 6. Vízkereszt

A vízkereszti népszokásokból mára jobbára csak annyi maradt meg, hogy ekkor szedik le a karácsonyfát. Pedig már a 3. századtól különleges jelentőséggel bír.
Báli szezon Vásárhelyen 2020-ban

Báli szezon Vásárhelyen 2020-ban

Öt iskola, valamint az Orvosbál, a Vadászbál, a Huszárbál és a Gazdasági Egyesület rendezvényei adják 2020-ban a megyei jogú város báli szezonját.
 

És ezt már olvasta?

Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.
 
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.