SportIsmét elmaradt a győzelem

2016. október 30., vasárnap
 
Ismét elmaradt a győzelem

Újabb vereséget könyvelhet el a Hódmezővásárhelyi Felnőtt Női Kézilabda csapat, miután Budapesten elbukták a bajnoki forduló szombati mérkőzését is.

 

 

 

Fotó: Blaskovics Tibor

 

 

 

Bár a figyelem október 29-én leginkább a Női Kézilabda Bajnokok Ligája meccsére koncentrálódott, ahol a B-csoport 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Hc Leipzig ellen játszott (és 26–22- re győzött), előtte délután 4 órakor az FTC II. csapata a hódmezővásárhelyi KLC ellen már győzelemmel alapozta meg a Fradi sikernapját.

 

Az NBI/B hatodik fordulójában Budapesten, a Népligetben a Fradi régi Faház sportcsarnokban lépett pályára a HLKC.

A hlkc honlapja szerint az elmúlt hetek sikertelensége miatt egyre égetőbb szükségük van a pontokra, de a felzárkózás megkezdése nem ígérkezik könnyű feladatnak a Fradi fiataljai ellen.

A jóslat be is vált, hiszen a félidőben a 2 pontos FTC előnyt nemhogy nem tudták ledolgozni a vásárhelyi lányok, hanem újabb 2 ponttal nőtt a különbség, 28-32 végeredménnyel.

Ezzel a HLKC Felnőtt Női csapata a 14 tagú tabellán a 12. helyen áll.

 

FTC KN KFT II. – Hódmezővásárhelyi LKC 32-28 (14-12)

 

NBI/B Kelet-csoport női kézilabda bajnokság – 6. forduló
2016. október 29. Budapest

Játékvezetők: Balogh Bettina, Tóth Viktória
Versenybírók: Somogyvári Tibor, Fegyveres Balázs

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hogyan gyászoltak őseink

Hogyan gyászoltak őseink

"A halottaknak szükségük van ránk, hogy emlékezzünk rájuk, még ha nem is tudunk, csak annyit mondani, hogy sajnálom, amíg a szó minden jelentőségét elveszti és olyan lesz, mint a levegő." Audrey N.
Megakadt a győzelmi sorozat

Megakadt a győzelmi sorozat

Elszenvedte idei első vereségét a Vásárhelyi Kosársuli, így már egyetlen veretlen csapat sincs az NBI B csoportos kosárlabda bajnokságban. 
Január 6. Vízkereszt

Január 6. Vízkereszt

A vízkereszti népszokásokból mára jobbára csak annyi maradt meg, hogy ekkor szedik le a karácsonyfát. Pedig már a 3. századtól különleges jelentőséggel bír.
Hogy szebb legyen a Karácsony

Hogy szebb legyen a Karácsony

A nemrég Prima-díjat kapott Új Világ Alapítvány két alkalommal ruha-, játék-, élelmiszerosztással igyekszik hozzájárulni a rászoruló vásárhelyiek karácsonyához.
 

És ezt már olvasta?

Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában Nemes Fekete Edit alkotásai összekötik a történelmi Délvidéket, a most Vajdaságként ismert territóriumot és a Dél-Alföldet, így Hódmezővásárhelyt is.
 
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen Mártélyon megnézték azokat az, elmúlt évek során némileg elhanyagolttá vált létesítményeket, amelyek annak idején norvég finanszírozással valósultak meg.
 
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő Ez az első két magyar város amelyet nem konkrét esemény kapcsán, hanem a két város vezetőinek, gazdasági szereplőinek megismerése miatt keresett fel.