SportIsmét elmaradt a győzelem

2016. október 30., vasárnap
 
Ismét elmaradt a győzelem

Újabb vereséget könyvelhet el a Hódmezővásárhelyi Felnőtt Női Kézilabda csapat, miután Budapesten elbukták a bajnoki forduló szombati mérkőzését is.

 

 

 

Fotó: Blaskovics Tibor

 

 

 

Bár a figyelem október 29-én leginkább a Női Kézilabda Bajnokok Ligája meccsére koncentrálódott, ahol a B-csoport 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Hc Leipzig ellen játszott (és 26–22- re győzött), előtte délután 4 órakor az FTC II. csapata a hódmezővásárhelyi KLC ellen már győzelemmel alapozta meg a Fradi sikernapját.

 

Az NBI/B hatodik fordulójában Budapesten, a Népligetben a Fradi régi Faház sportcsarnokban lépett pályára a HLKC.

A hlkc honlapja szerint az elmúlt hetek sikertelensége miatt egyre égetőbb szükségük van a pontokra, de a felzárkózás megkezdése nem ígérkezik könnyű feladatnak a Fradi fiataljai ellen.

A jóslat be is vált, hiszen a félidőben a 2 pontos FTC előnyt nemhogy nem tudták ledolgozni a vásárhelyi lányok, hanem újabb 2 ponttal nőtt a különbség, 28-32 végeredménnyel.

Ezzel a HLKC Felnőtt Női csapata a 14 tagú tabellán a 12. helyen áll.

 

FTC KN KFT II. – Hódmezővásárhelyi LKC 32-28 (14-12)

 

NBI/B Kelet-csoport női kézilabda bajnokság – 6. forduló
2016. október 29. Budapest

Játékvezetők: Balogh Bettina, Tóth Viktória
Versenybírók: Somogyvári Tibor, Fegyveres Balázs

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hogyan gyászoltak őseink

Hogyan gyászoltak őseink

"A halottaknak szükségük van ránk, hogy emlékezzünk rájuk, még ha nem is tudunk, csak annyit mondani, hogy sajnálom, amíg a szó minden jelentőségét elveszti és olyan lesz, mint a levegő." Audrey N.
Megakadt a győzelmi sorozat

Megakadt a győzelmi sorozat

Elszenvedte idei első vereségét a Vásárhelyi Kosársuli, így már egyetlen veretlen csapat sincs az NBI B csoportos kosárlabda bajnokságban. 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 29. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 29. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Halálos baleset Vásárhelynél a 47-esen

Halálos baleset Vásárhelynél a 47-esen

50 év körüli férfi vezette azt a személyautót, amely kisodródott, majd felborult Vásárhely határában a motocross pályához vezető bekötőút közelében.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.