KözéletHódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

2023. november 8., szerda
 
Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

November 8-án díszközgyűlésen adták át a Hódmezővásárhely Szociális Ügyének Szolgálatáért díjakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén Kerekesné Muzsik Edit, Tarjánné Ráfli Katalin és Tóth Zsolt kapták a díjat.

 

Minden elismerésem azok számára, akik a szociálisan rászorulók segítésén dolgoznak. Nagyon büszkék vagyunk azokra, akik ezt a munkát végzik. Minden vásárhelyiért dolgozó magyar embernek szeretnénk köszönetet mondani ezzel a díjjal – mondta a díjátadás előtt Márki-Zay Péter polgármester.

 

Tarjánné Ráfli Katalin a HTKT Kapcsolat Központ Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítője.1999-ben kitüntetéses oklevéllel végezte el főiskolai tanulmányait, általános szociális munkás szakon. 2000-ben a gyógypedagógiai tanári diplomát is megszerezte. Elméleti tudását kibővítve 2005-ben sikeres szociális szakvizsgát tett.

A Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálat csapatához 1999. december 1-én csatlakozott, mint családgondozó. Az azóta eltelt 24 év, mind a szakmához, mind pedig az intézményhez való lojalitását jól példázza.

 

Tóth Zsolt 2007-ben csatlakozott a Csodaház Foglalkoztató Napközihez. A Csodaházban való gyógytornához nem elég a szakirányú végzettség, az empatikus hozzáállás, az elfogadás, a türelem mind-mind szükséges tulajdonság ahhoz, hogy a náluk ellátott gyermekek napjai teljesek legyenek. Kontaktusba alig vonható gyermekekről van szó, többen nagyon ritka betegséggel küzdenek.

 

Kerekesné Muzsik Edit pedagógus végzettségű, 2007 óta szociális munkásként dolgozik a Hajléktalan szállóban. 2023. január 10-től az intézmény vezetőhelyetteseként is dolgozik. Fáradhatatlan, lelkiismeretes, megbízható munkája elismeréseként javasolták a kitüntetésre.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

Az akció során a közúti áru- és személyszállítást végző járművek közlekedésével leginkább érintett útvonalakra és időpontokra fókuszálnak.
Tovább fejlesztik a Németh László iskola laborját

Tovább fejlesztik a Németh László iskola laborját

A hódmezővásárhelyi Németh László Gimnáziumban, Általános Iskolában 2014 februárjában adták át a Gyulai Józsefről elnevezett Természettudományos Műhelyt.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 49-52. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 Felmérik a haderő kijelölt készenléti erőit

Felmérik a haderő kijelölt készenléti erőit

Hódmezővásárhelyen november 7-én délelőtt Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki Novák Katalin köztársasági elnök, jelenlétében megnyitotta a NATO-erőkkel közös gyakorlatot.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 14. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Díjazták az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítóit
Díjazták az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítóit Átadták a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítói részére meghirdetett elismeréseket. A háromnapos rendezvényen 220 kiállító lesz.
 
Április 16. - A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja
Április 16. - A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja

A vásárhelyi zsinagóga órája mind a mai napig azt az időpontot, 10 óra 10 percet mutatja, amikor 1944. június 16-án elhurcoltak a városból 737 zsidó polgárt.

 
Nemzetközi konferencia és Észak-afrikai professzorok Vásárhelyen
Nemzetközi konferencia és Észak-afrikai professzorok Vásárhelyen A Mezőgazdasági Kar első ízben rendez Erasmus Week rendezvénysorozatot, melynek apropója a Wellman Oszkár Nemzetközi Tudományos Konferencia.
 
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag készül
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag készül Már több, mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül. Ne feledjük: augusztus 28-31, Szegedi Partfürdő.
 
Elfogták a tavaly óta keresett vásárhelyi tolvajt
Elfogták a tavaly óta keresett vásárhelyi tolvajt Egy idős hódmezővásárhelyi nőt beengedett a lakásába, mivel segített neki a táskái cipelésében.
 
A Kosársuli már csak az 5-8. helyért folytatja a bajnokságot
A Kosársuli már csak az 5-8. helyért folytatja a bajnokságot A Veszprém remek csapatmunkával, demoralizáló triplákkal és szoros védekezéssel hasonló módon lerohanta a kezdés után a Vásárhelyi Kosársulit.