KözéletHódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

2023. november 8., szerda
 
Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

November 8-án díszközgyűlésen adták át a Hódmezővásárhely Szociális Ügyének Szolgálatáért díjakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén Kerekesné Muzsik Edit, Tarjánné Ráfli Katalin és Tóth Zsolt kapták a díjat.

 

Minden elismerésem azok számára, akik a szociálisan rászorulók segítésén dolgoznak. Nagyon büszkék vagyunk azokra, akik ezt a munkát végzik. Minden vásárhelyiért dolgozó magyar embernek szeretnénk köszönetet mondani ezzel a díjjal – mondta a díjátadás előtt Márki-Zay Péter polgármester.

 

Tarjánné Ráfli Katalin a HTKT Kapcsolat Központ Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítője.1999-ben kitüntetéses oklevéllel végezte el főiskolai tanulmányait, általános szociális munkás szakon. 2000-ben a gyógypedagógiai tanári diplomát is megszerezte. Elméleti tudását kibővítve 2005-ben sikeres szociális szakvizsgát tett.

A Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálat csapatához 1999. december 1-én csatlakozott, mint családgondozó. Az azóta eltelt 24 év, mind a szakmához, mind pedig az intézményhez való lojalitását jól példázza.

 

Tóth Zsolt 2007-ben csatlakozott a Csodaház Foglalkoztató Napközihez. A Csodaházban való gyógytornához nem elég a szakirányú végzettség, az empatikus hozzáállás, az elfogadás, a türelem mind-mind szükséges tulajdonság ahhoz, hogy a náluk ellátott gyermekek napjai teljesek legyenek. Kontaktusba alig vonható gyermekekről van szó, többen nagyon ritka betegséggel küzdenek.

 

Kerekesné Muzsik Edit pedagógus végzettségű, 2007 óta szociális munkásként dolgozik a Hajléktalan szállóban. 2023. január 10-től az intézmény vezetőhelyetteseként is dolgozik. Fáradhatatlan, lelkiismeretes, megbízható munkája elismeréseként javasolták a kitüntetésre.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

ROADPOL ellenőrzés a megye útjain

Az akció során a közúti áru- és személyszállítást végző járművek közlekedésével leginkább érintett útvonalakra és időpontokra fókuszálnak.
Tovább fejlesztik a Németh László iskola laborját

Tovább fejlesztik a Németh László iskola laborját

A hódmezővásárhelyi Németh László Gimnáziumban, Általános Iskolában 2014 februárjában adták át a Gyulai Józsefről elnevezett Természettudományos Műhelyt.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 Felmérik a haderő kijelölt készenléti erőit

Felmérik a haderő kijelölt készenléti erőit

Hódmezővásárhelyen november 7-én délelőtt Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki Novák Katalin köztársasági elnök, jelenlétében megnyitotta a NATO-erőkkel közös gyakorlatot.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.