Kék hírekHárom baleset három nap alatt

2014. január 6., hétfő
 
Három baleset három nap alatt

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint egy Audi és egy Volkswagen Golf szenvedett balesetet ma reggel.

 

 

 

A mártélyi úton a Nagypál-kanyarban 8 óra körüli időben az egyik személyautó Mártély felől Hódmezővásárhely felé haladt, amikor a csúszós úton a sofőr elveszítette az uralmát a járműve felett és egy fának ütközött. Egy másik autó későn észlelte az álló kocsisort, elrántotta a kormányt és szintén egy fának csapódott. Az első balesetben ketten megsérültek, az elsődleges adatok szerint könnyebben.

 

A Nagypál-kanyarban az elmúlt napokban több anyagi káros baleset történt, ugyanis az út a reggeli órákra rendkívül síkossá, csúszóssá válik. Legutóbb szombaton szintén az árokban kötött ki egy személygépkocsi.

 

Olvassa el ezt is!

Már négy tettest elfogtak

Már négy tettest elfogtak

Egy napon belül sikeres volt a rendőrségi nyomozás. Tévedett a Vásárhelyi Hírek az egykori Corvin Mátyás Szakképző Iskolában történt törés-zúzás kárösszegében.
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen

Báli menetrend Hódmezővásárhelyen

Február elsején a HSZI Corvin Mátyás Tagintézmény diákbálja lesz a Fekete Sasban. Török László koreográfiájára 59 pár táncol. Az eddigi bálok tudósításaival!

 

Jól kerestek lányok futtatásából

Jól kerestek lányok futtatásából

Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán

Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán

A szeptember 10-én tartott díszközgyűlésen négy olyan pedagógus vette át díszoklevelét, akiknek aktív élete a tanításról, az oktatásról szólt.
 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.
 
Parlagfűmentesítés röptében
Parlagfűmentesítés röptében

Csongrád-Csanád Megyében ismét keresték a levegőből a parlagfűvel fertőzött területeket. A mentesítésről azonban évek óta nincs statisztika.