Kék hírekHárom baleset három nap alatt

2014. január 6., hétfő
 
Három baleset három nap alatt

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint egy Audi és egy Volkswagen Golf szenvedett balesetet ma reggel.

 

 

 

A mártélyi úton a Nagypál-kanyarban 8 óra körüli időben az egyik személyautó Mártély felől Hódmezővásárhely felé haladt, amikor a csúszós úton a sofőr elveszítette az uralmát a járműve felett és egy fának ütközött. Egy másik autó későn észlelte az álló kocsisort, elrántotta a kormányt és szintén egy fának csapódott. Az első balesetben ketten megsérültek, az elsődleges adatok szerint könnyebben.

 

A Nagypál-kanyarban az elmúlt napokban több anyagi káros baleset történt, ugyanis az út a reggeli órákra rendkívül síkossá, csúszóssá válik. Legutóbb szombaton szintén az árokban kötött ki egy személygépkocsi.

 

Olvassa el ezt is!

Már négy tettest elfogtak

Már négy tettest elfogtak

Egy napon belül sikeres volt a rendőrségi nyomozás. Tévedett a Vásárhelyi Hírek az egykori Corvin Mátyás Szakképző Iskolában történt törés-zúzás kárösszegében.
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen

Báli menetrend Hódmezővásárhelyen

Február elsején a HSZI Corvin Mátyás Tagintézmény diákbálja lesz a Fekete Sasban. Török László koreográfiájára 59 pár táncol. Az eddigi bálok tudósításaival!

 

Emlékezés a 113 vásárhelyi katonára is

Emlékezés a 113 vásárhelyi katonára is

Az 1943. évi szovjet támadás évfordulóján január 12-én délután fél négykor koszorúzás lesz a Hősök terén álló második világháborús emlékműnél.

Ökumenikus imahét Vásárhelyen

Ökumenikus imahét Vásárhelyen

Vasárnaptól nyolc napon át közösen imádkoznak a magyarországi egyházak a Krisztus-hívők egységéért. Vásárhelyen is csatlakoztak az ökumenikus imahéthez. Napi liturgiák.
 

És ezt már olvasta?

Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők
Fókuszban az agrárszakképzés - Elkezdődtek az elődöntők Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző évtizedes sikerszériáját tükrözi. 2018-ban és tavaly is Vásárhelyen rendezték a döntőt.
 
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését
A Csongrád Megye Közgyűlés megtartotta idei első ülését A vásárhelyi Ádok János személyében új alelnököt választott idei első ülésén Csongrád Megye Közgyűlése. Megalkották a költségvetést, megyei elismerésekről döntöttek.
 
Vetélkedő a holokauszt nemzetközi emléknapján
Vetélkedő a holokauszt nemzetközi emléknapján Wallenberg nyomán című, országos vetélkedősorozat regionális fordulóját rendezték Hódmezővásárhelyen.
 
Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás
Könyvbemutató, megemlékezés, tiltakozás Hárs Gábor harmadik kötetét mutatták be, majd megemlékezés tartottak a kiállítóhelyen. A Hitközség tiltakozik az új vásárhelyi polgári kör miatt. Képekkel.
 
Teltházas Alma koncert a BFMK-ban
Teltházas Alma koncert a BFMK-ban A hétvégén fergeteges hangulatú koncerttel örvendeztették meg kis rajongóikat, nagy részük a színpad előtt extázisban énekelt és táncolt.
 
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve
Vásárhelyi írónő újabb sikerkönyve Egy elfeledett budapesti mulatónegyedbe, a lágymányosi Konstantinápolyba repíti vissza az olvasókat Borbás Edina legújabb történelmi fikciós regénye.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 4. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."