Kék hírekHalálos baleset a mártélyi úton

2014. április 7., hétfő
 
Halálos baleset a mártélyi úton

A ma kora reggel a Hódmezővásárhely határában történt súlyos balesetnek egy mártélyi és egy vásárhelyi lakos az áldozata.

 

Fotók: MTI

 

 

A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint egy motorkerékpáros tartott Hódmezővásárhely felől Mártély irányába április 7-én a kora reggeli órákban. Egy Opel személygépkocsi a motoros előzésébe kezdett, amikor frontálisan összeütközött egy Mártély felől érkező szintén Opel gépkocsival.

 

A baleset következtében mind a két sofőr elhunyt. A balesetnek további két súlyos és két könnyebb sérültje is vanőket a mentők kórházba szállították - tudtuk meg dr. Szenti Szabolcstól, a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivőjétől.

 

Olvassa el ezt is!

A kórház bejáratánál sodorta el

A kórház bejáratánál sodorta el

Egy teherautó alá esett és meghalt egy nő Hódmezővásárhelyen.
Megvan a bajnokság 16. győzelme

Megvan a bajnokság 16. győzelme

Ezzel az idegenbeli sikerrel biztosan őrzik Utasi Gábor tanítványai első helyüket a rájátszás középső csoportjában.
Két sportoló két aranyérem

Két sportoló két aranyérem

Hatvanban a Városi Sportcsarnokban rendezték meg május 20-án a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját.
A Máté Taekwondo idén is eredményes volt

A Máté Taekwondo idén is eredményes volt

Május 27-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2023 taekwondo versenyt.

 

És ezt már olvasta?

Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes
Rangos díjat kapott a Kankalin Néptáncegyüttes Az együttes alapítója több mint fél évszázaddal ezelőtt célul tűzte ki a magyar néptánc, népzene és néprajzi hagyomány ápolását, elsajátítását, népszerűsítését.
 
Befejeződött az átköltözés
Befejeződött az átköltözés Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára Az új hálózatra váltással országos lefedettséget használhatnak a DIGI ügyfelek.
 
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással
Nagy energiával játszottak, végig maximális erőbedobással Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 22. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Díjazták a Hódfót
Díjazták a Hódfót Egerben, a Kézművesség 1000 éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvény sorozathoz kapcsolódón került sor a XX. Magyar Kézműves Remek pályázatának díjátadó ünnepségére.
 
Átadták az új közösségi házat
Átadták az új közösségi házat Új közösségi ház épült uniós támogatással Hódmezővásárhely Új-Kishomok városrészében, és felújítottak három olvasókört is.
 
Vásárhelyi katonák a sérültek között
Vásárhelyi katonák a sérültek között A NATO békefenntartó erők katonáit május 29-én vetették be tömegoszlatási feladatokra Koszovóban. A KFOR katonák sorfalát a tüntető tömeg megtámadta,