SportFutóverseny Hódmezővásárhely utcáin

2013. április 3., szerda
 
Futóverseny Hódmezővásárhely utcáin

Az országos hírnévre szert tett hódmezővásárhelyi Centrum Streetball bajnokságok szervezői összefogtak a Bodrogi Bau Kft.-vel és a nagyszabású, egésznapos szórakoztató családi programokkal kombinált futóversenyt rendeznek április 6-án Vásárhelyen.


 

 

Nemcsak egyéni, hanem óvodák, iskolák csoportos nevezését is várják, ami azt is jelenti, hogy az az intézmény, amelyből legtöbben indulnak, 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt kap. Természetesen az egyéni győzteseket is díjazzák, sőt a legfiatalabb és a legidősebb futó is díjban részesül.

A szervezők tájékoztatása szerint, valamennyi előnevező emblémás pólót kap ajándékba. Előnevezni április 4-ig lehet a thamole@freemail.hu vagy a kovacsne@bodrogibau.hu email címeken.

 

A futóversenyt április 6-án, az Építkezők Napján rendezik a Hódtó utcai Bodrogi Építési és Barkács Áruház parkolójában.A futóversenyre regisztrálni 8 órától lehet, start 9 órakor lesz. 3 távon lehet indulni: kb. 400 méteres táv az óvodások részére, valamint 1,8 kilométeres és 5 kilométeres táv.


1,8 km-es táv útvonala: Bodrogi Bau Áruház - Tóalj utca - Ormos Ede utca - Bocskai utca - Toldi utca - Bajcsy Zsilinszky utca - Bodrogi Bau Áruház.

5km-es táv útvonala: Bodrogi Bau Áruház,  végig a Hódtóban, a Szőnyi utcán kanyarodik fel, Dr. Rapcsák András utca, Lázár utca, Hódi Pál utca, Hősök tere, Ady Endre utca, Somogyi Béla utca, vissza a Hódtó utcára és az induló útvonalon ér vissza ismét az áruházhoz.

 

 

Programok:

- 10:00 Megnyitó
- 10:20 Fittness bemutató
- 13:00 Kovács András Péter (KAP) Dumaszínház műsora
- 14:00 Spinning bemutató
- 14:30 az NRG tánccsoport bemutatója

- 16:00 Tápai Tamás street fighter bajnok bemutatója (Nicholas Cage dublőre volt a Szellemlovas 2 című filmben ).

 Továbbá a Dolce Dance táncbemutatója.

Arcfestés, lufibohóc, ugrálóvár, csillogó tetoválás készítés árkereső játék garantált nyereményért, illetve a nap végén sorsolás.

10:30-tól véradás az áruházban.

 

Olvassa el ezt is!

Pénz és képzés - pénzkérdés

Pénz és képzés - pénzkérdés

A BKF vásárhelyi tagozatának idén még azzal is meg kell küzdeni, hogy a 240-re levitt ponthatár, és a jelenlegi gazdasági helyzet, vajon hány családot térít majd el az állami finanszírozású képzés irányába.  
Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi Járási Tankerület és az egyházi intézmények  óvodásai, általános -, és középiskolásai.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 42. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 42. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Megérdemelt győzelem

Megérdemelt győzelem

Hazai pályán győzelemmel indította az NB II-es szezont a HLKC felnőtt csapata. A vásárhelyi lányok a Csorvást győzték le magabiztosan.
 

És ezt már olvasta?

Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen A tárlaton 120 művész, mintegy másfélszáz izgalmas anyagból és különleges technikával készült alkotása ad keresztmetszetet a visegrádi országok művésztelepeinek életéből.
 
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért Két év után megszületett az ítélet. Cikkünkben teljes egészében kirajzolódik a tragédia háttere. A részletekről nyilatkozott a Rendőrség.
 
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól Nagy Imre, Nátyi Róbert és Tóth Károly művészettörténészek hat írásban foglalják össze Tornyai életművét, amelyhez hatalmas mennyiségű fotóanyag kapcsolódik.
 
Győzött a HLKC Kecskeméten
Győzött a HLKC Kecskeméten

Újabb fontos győzelmet szerzett a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A vége magabiztos, nyolcgólos vásárhelyi siker lett.

 
Holtversenyben a tabella élén
Holtversenyben a tabella élén A remek teljesítményhez társult egy szorosabb védekezés, a megszokott erős asszisztjáték, valamint az, hogy a csapat minden tagja hasznosan és jó játékkal rukkolt elő
 
Zsűrizték az idei tárlatra érkezett alkotásokat
Zsűrizték az idei tárlatra érkezett alkotásokat

A tavalyihoz képest idén több festmény lesz az Őszi Tárlaton. Ismét sok fiatal művész szeretné erősíteni ismertségét az országos hírnevű kiállítás segítségével.

 
A helyzeteket nem sikerült gólra váltani
A helyzeteket nem sikerült gólra váltani A Ferencvárosi TC II. ellen játszott NB III-as bajnokit a HFC. A tisztes helytállás maximálisan összejött, egy kis szerencsével pedig akár pontot is csenhettünk volna.