SportFutóverseny Hódmezővásárhely utcáin

2013. április 3., szerda
 
Futóverseny Hódmezővásárhely utcáin

Az országos hírnévre szert tett hódmezővásárhelyi Centrum Streetball bajnokságok szervezői összefogtak a Bodrogi Bau Kft.-vel és a nagyszabású, egésznapos szórakoztató családi programokkal kombinált futóversenyt rendeznek április 6-án Vásárhelyen.


 

 

Nemcsak egyéni, hanem óvodák, iskolák csoportos nevezését is várják, ami azt is jelenti, hogy az az intézmény, amelyből legtöbben indulnak, 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt kap. Természetesen az egyéni győzteseket is díjazzák, sőt a legfiatalabb és a legidősebb futó is díjban részesül.

A szervezők tájékoztatása szerint, valamennyi előnevező emblémás pólót kap ajándékba. Előnevezni április 4-ig lehet a thamole@freemail.hu vagy a kovacsne@bodrogibau.hu email címeken.

 

A futóversenyt április 6-án, az Építkezők Napján rendezik a Hódtó utcai Bodrogi Építési és Barkács Áruház parkolójában.A futóversenyre regisztrálni 8 órától lehet, start 9 órakor lesz. 3 távon lehet indulni: kb. 400 méteres táv az óvodások részére, valamint 1,8 kilométeres és 5 kilométeres táv.


1,8 km-es táv útvonala: Bodrogi Bau Áruház - Tóalj utca - Ormos Ede utca - Bocskai utca - Toldi utca - Bajcsy Zsilinszky utca - Bodrogi Bau Áruház.

5km-es táv útvonala: Bodrogi Bau Áruház,  végig a Hódtóban, a Szőnyi utcán kanyarodik fel, Dr. Rapcsák András utca, Lázár utca, Hódi Pál utca, Hősök tere, Ady Endre utca, Somogyi Béla utca, vissza a Hódtó utcára és az induló útvonalon ér vissza ismét az áruházhoz.

 

 

Programok:

- 10:00 Megnyitó
- 10:20 Fittness bemutató
- 13:00 Kovács András Péter (KAP) Dumaszínház műsora
- 14:00 Spinning bemutató
- 14:30 az NRG tánccsoport bemutatója

- 16:00 Tápai Tamás street fighter bajnok bemutatója (Nicholas Cage dublőre volt a Szellemlovas 2 című filmben ).

 Továbbá a Dolce Dance táncbemutatója.

Arcfestés, lufibohóc, ugrálóvár, csillogó tetoválás készítés árkereső játék garantált nyereményért, illetve a nap végén sorsolás.

10:30-tól véradás az áruházban.

 

Olvassa el ezt is!

Pénz és képzés - pénzkérdés

Pénz és képzés - pénzkérdés

A BKF vásárhelyi tagozatának idén még azzal is meg kell küzdeni, hogy a 240-re levitt ponthatár, és a jelenlegi gazdasági helyzet, vajon hány családot térít majd el az állami finanszírozású képzés irányába.  
Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi Járási Tankerület és az egyházi intézmények  óvodásai, általános -, és középiskolásai.
Francia kadétok Vásárhelyen

Francia kadétok Vásárhelyen

Csapatgyakorlaton vettek részt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségében.
Feleslegesen stresszeltek a szülők

Feleslegesen stresszeltek a szülők

Hódmezővásárhelyen és az agglomerációban a félezer iskoláskorú óvodások szüleinek 35%-a gondolta úgy, hogy csemetéje még maradjon az óvodában.
 

És ezt már olvasta?

Két újabb név a dicsőségtáblán
Két újabb név a dicsőségtáblán A sokéves hagyományt folytatva idén két újabb névvel - Kecskeméti László és Nagy Zsuzsa nevével - gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala.
 
Fogyasztja egymást a képviselőtestület
Fogyasztja egymást a képviselőtestület Valószínű csak ideiglenesen két képviselői mandátum vált bizonytalanná. A kissé adok-kapok hangulatú eljáráshoz az önkormányzati  törvény adja a muníciót.
 
Vásárhelyi sportdíjak 2019
Vásárhelyi sportdíjak 2019 Hódmezővásárhely városvezetése kitüntette azokat a személyeket, akik 2019-ben bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. Teljes névsorral.
 
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban A Kiss Lajos nyomdokain haladva című tárlaton nemcsak a legrégebbi korok tárgyai, hanem a mához közelítő időszakok emlékei is láthatók. Képekkel.
 
Egy korszak értékelése
Egy korszak értékelése Az Emlékpont a Kommunizmus Áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozatának zárásaként könyvbemutatót trartott.
 
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai az áprilisban megnyíló közös tárlatról egyeztettek.
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.