SportÉrmes helyezések a Vajdaságban

2019. november 5., kedd
 
Érmes helyezések a Vajdaságban

A Vojvodinai Judó Szövetség november 2-án és 3-án rendezte meg Novi Sadban a Memorial tournament of grand judokas of Vojvodina 2019 (A Neves Júdosok Emlékversenyét)

 

 

 

 

 

 

A 2005 és 2012 (vagyis a 7 évestől 14 évesig) között született sportolók részére kiírt versenyen a Hód Judo Sportegyesület 3 sportolóval vett részt.

 

A legifjabb sportolók közül az u9 (2011-2012) kategóriában Hangyási Zengő Eszter idei második nemzetközi versenyen is felállhatott a dobogóra. A nyáron Solinban szerzett bronzérme után ezúttal a dobogó tetejére szólították és aranyérmet vehetett át a 38 kg-os kategóriában.

 

Ocsák Zoltán, az egyesület edzője tájékoztatása szerint, az u9-es fiúk között Török Zoltán menetelt a döntőig. Horvátországban még nem, de ezúttal már sikerült a dobogóra is felküzdenie magát. A döntő egy nagyon kiélezett csatát hozott, ahol a vásárhelyi fiúnak ugyan több indítása volt, de ellenfele tudott pontértékű akciót bemutatni, így a dobogó második fokára állhatott fel a 31 kg-os kategóriában.

A nagyobbak között Varga Szabolcs Dominik révén volt érdekelt az egyesület, akinek egy sajnálatos otthoni baleset következtében ki kellett hagyni a korosztályos országos bajnokságot és most igyekezett behozni az elmaradt időszakot. Szépen küzdött, ami ezen a versenyen a 7. helyhez volt elegendő az u13 kategória 34 kg-os mezőnyében.

 

A többiek az országos bajnokságokra készülnek ebben a periódusban, őket a következő hetekben láthatjuk viszont a tatamin.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ámmer Gergő tárlatvezetése

Ámmer Gergő tárlatvezetése

A Tornyai-plakettet elnyert Ámmer Gergő szobrászművész tartott alkotói tárlatvezetést A tökéletlenség harmóniája című egyéni kiállításában.
A küzdelmes döntetlen pontot ért

A küzdelmes döntetlen pontot ért

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt rájuk. Így is történt, de a lányok harcossága és bátorsága pontot eredményezett.
Határtalan óvodaprogram

Határtalan óvodaprogram

A választáson magát megmérető Dr. Grezsa István visszatért eredeti tevékenységéhez, a magyar költségvetésből jóváhagyott tízmilliárdok szétosztásához.
Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Huszonnégy előadó - köztük két  vásárhelyi kislány - jutott tovább a Fölszállott a páva új gyerekévadának első adásából.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.